推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] 上海包月

引用:
原帖由 東方星月 於 2011-3-27 03:33 發表 希望c兄冇事, 等你消息
俾條X+富貴上海婆搞到我差啲反艇。本來係生意上朋友,但係原來條死八婆鐘意用是非做人情。咁多人死又唔見佢死。

回復 201# 的帖子

咁賤格? 條上海婆又識你老婆?

引用:
原帖由 東方星月 於 2011-3-27 16:01 發表
咁賤格? 條上海婆又識你老婆?
應該是認識salute 公司的人,可能是老板啦。。。
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 Salute 於 2011-3-27 15:48 發表 俾條X+富貴上海婆搞到我差啲反艇。本來係生意上朋友,但係原來條死八婆鐘意用是非做人情。咁多人死又唔見佢死。
个死八卦婆係我公司生意上有來往,她當然識我老婆,好彩佢今次係對我生意partner講話見到我同個后生靚女去shopping,重話下次來澳洲買貨時話比我老婆知,咁我個partner梗係第一時間通知我啦,好彩人急智生,記起我老婆見過我在上海個朋友的秘書,也知道我有事要人幫,我朋友一定找這小秘書做跑腿,咁我就調轉頭話俾老婆知條死八婆常借意唔找數,又賴賬的衰嘢。順便話”哈哈,佢話見到我同個上海妹拍拖買嘢喎,係亞我真係去同女仔去買嘢,你知啦係亞邊個個秘書囉,咁小事唔知頭唔知路老作。又想搞嘢賴賬”我老婆也哈哈笑,叫我有本事咁就去搵唄。一額汗 有的咁嘅衰人。

引用:
原帖由 Salute 於 2011-3-28 10:56 發表

个死八卦婆係我公司生意上有來往,她當然識我老婆,好彩佢今次係對我生意partner講話見到我同個后生靚女去shopping,重話下次來澳洲買貨時話比我老婆知,咁我個partner梗係第一時間通知我啦,好彩 ...
你都算好彩。。。。。
好在有線人通知你。。。。做足準備。。。。

不過人多混雜的地方有時想避都無得避。。。。所以近哩兩年都好少去深圳旺區行街買野(例如東門,鬼叫港鐡係甘宣傳去SZ shopping)...

引用:
原帖由 Salute 於 2011-3-28 10:56 發表

个死八卦婆係我公司生意上有來往,她當然識我老婆,好彩佢今次係對我生意partner講話見到我同個后生靚女去shopping,重話下次來澳洲買貨時話比我老婆知,咁我個partner梗係第一時間通知我啦,好彩 ...
师兄果然识执生。。
一次我旧 LB 来香港玩也比人撞到。。好彩拒只系同我讲同好好心甘劝我。。拒同我老虎讲我就瓜得。。

回復 204# 的帖子

c兄真係一額汗, 呢排行程小心d唔好成日出街拍拖啦, 一陣比條臭8影左相真係大x鑊....

回復 206# 的帖子

c兄你呢位真係真心朋友.

總之自己要識得執生, 仲要記住呢一句: 坦白從嚴, 抗拒從寬!
打死都唔好認呀!!!

睇嚟各位師兄都喺妻管炎。百份百尊重另一半。

引用:
原帖由 老江湖 於 2011-3-28 17:56 發表 總之自己要識得執生, 仲要記住呢一句: 坦白從嚴, 抗拒從寬! 打死都唔好認呀!!!
絕對同意,重要講大話講到自己都以為係真先得。

引用:
原帖由 Salute 於 2011-3-28 19:29 發表

絕對同意,重要講大話講到自己都以為係真先得。
呢排風聲咁緊睇黎c兄只可以 "禁室陪慾"

回復 212# 的帖子

忍一時風平浪靜,退一步......留力打洞。

回復 189# 的帖子

我老婆同我講尖沙咀有間樓上舖賣 Julique 都好平,跟在澳洲買相差不多,所以最迎朋友從澳洲番嚟都唔使帶。

回復 196# 的帖子

師兄所講嘅 ”十全大補還精丹”,我都有需要,可否賣賣廣告。

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 yale 於 2011-3-28 23:11 發表
我老婆同我講尖沙咀有間樓上舖賣 Julique 都好平,跟在澳洲買相差不多,所以最迎朋友從澳洲番嚟都唔使帶。
啊。。有详细地址请告。。买些给女女用下。。

引用:
原帖由 yale 於 2011-3-28 23:11 發表 我老婆同我講尖沙咀有間樓上舖賣 Julique 都好平,跟在澳洲買相差不多,所以最迎朋友從澳洲番嚟都唔使帶。
YALE 兄,下個月路過香港時,會上去望一望這些Julique比較一下,澳紙咁高,刷澳紙信用咭買更著數。有關的大補丸,對本人就很有效,但唔知香港有冇得賣,不便賣廣告,遲些PM給你。

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 東方星月 於 2011-3-28 20:00 發表

呢排風聲咁緊睇黎c兄只可以 "禁室陪慾"
你要salute超生培慾?
http://www.youtube.com/watch?v=nLPwX9lL0pY

引用:
原帖由 老江湖 於 2011-3-28 17:56 發表
總之自己要識得執生, 仲要記住呢一句: 坦白從嚴, 抗拒從寬!
打死都唔好認呀!!!
坦白從嚴, 抗拒從寬!

對! 但知易行難! 我也看到老手都死在自己錯認。。

• 引用:
    原帖由 denny2000 於 2011-3-29 09:04 發表 你要salute超生培慾?http://www.youtube.com/watch?v=nLPwX9lL0pY
    今次就大鑊喇。風聲緊唔出街、兩個月冇見了、十全大補丸、她的床又很舒服,所有原素加起來,她又不喜歡我用”兔仔”,咁唔係重高危過福島?!

引用:
原帖由 Salute 於 2011-3-29 10:07 發表
今次就大鑊喇。風聲緊唔出街、兩個月冇見了、十全大補丸、她的床又很舒服,所有原素加起來,她又不喜歡我用”兔仔”,咁唔係重高危過福島?!
甘你今次找個excuse玩純愛咯,就是不做。。。她一定更愛你。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-3-30 13:41 發表 甘你今次找個excuse玩純愛咯,就是不做。。。她一定更愛你。。。

唉,說話係咁講,但當你被肉臂環腰,雙峰湧現,僑聲浪語,珠唇貼面時,怕者唐三藏都會走火啦。 況且山長水又遠嚟到,家用又俾咗,唔做嘢就對唔住自己喎!

回復 223# 的帖子

在金色的璀璨陽光中, 懷念與妳相聚的時刻
期盼著跟你有緣再見, 田田, 你會記得我嗎?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。