推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[上樓骨] 水の戀

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-4-19 20:56 發表
晴  師兄  消息靈通 , 有嘜單都知,即撥電約, 另我興致勃勃,

成個精神, 今天她的服裝, 很可愛...
ching難得有耐性, 肯等到佢完工,
體驗等佢也是值得的.

相關搜索目錄: SPA

睛 昨日只做两位...今天應不只....

我很有耐性, 會伊人, 真係正....

下一個會, 等 A 介....

Helen離開左幾個禮拜, 尋日返尼,
仲同Kaka 做雙飛.
What a combination, 兩位都係身型好.

Kaka又係返左YLK 先, 做左幾轉, 再上尼9/F做.

做雙飛是師兄嗎?

週二我見過她,她在細房做水療,

她還認得我,但我就善忘了 。。。。

真是世界真細小 。。。。

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-4-21 09:05 發表
做雙飛是師兄嗎?

是這場一熟客.

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-4-7 16:45 發表

哈哈,你果日一定係雙飛、你又知yoyo好有心机

我果日在走廊同廳見到佢幾次、我都好中意佢
笑容好、又小小豐滿!
哈哈,我依個人真係有老人痴呆症,
自己講左d野又吾記得,
昨晚見到yoyo
我仲話未見過佢添,
真係要食番d物野補下腦!

下次要搵Ada mark 佢先得!

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-4-28 07:12 發表

哈哈,我依個人真係有老人痴呆症,
自己講左d野又吾記得,
昨晚見到yoyo
我仲話未見過佢添,
真係要食番d物野補下腦!

下次要搵Ada mark 佢先得!
咁我前晚第二次見佢也都唔認得.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-28 07:17 發表

咁我前晚第二次見佢也都唔認得.
哈哈、咁一齊搵D物黎食下加增記憶!

咁你見kiki高佻身型穿熱褲你一定記得喇.

最近在服務方面我特別滿意Lisa, 所以有翻麥.長髮甜笑容也吸引.

等 看到我,思潮起伏,

再浸一回。。。。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-29 09:14 發表
咁你見kiki高佻身型穿熱褲你一定記得喇.
哈哈、剛剛在九樓處上班,又剛剛見到,梗係記得喇!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-30 11:28 發表
最近在服務方面我特別滿意Lisa, 所以有翻麥.長髮甜笑容也吸引.
哈哈,知Lisa係你架喇,我揾Money算喇!

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-4-30 14:04 發表
等 看到我,思潮起伏,

再浸一回。。。。
師兄,你見到誰?

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-4-30 23:54 發表

哈哈,知Lisa係你架喇,我MMoney算喇!
尼D野邊有分你我呢? 如果每個女得一個客X得.
而家同kik 都熟左, 我下次就試佢.

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-4-30 14:04 發表
等 看到我,思潮起伏,

再浸一回。。。。
Ada 問幾時再見到你喎.

師兄  見到 Lisa  ,

有緣再來一次。

我會下週再來,會 Ada 一面。

嘩 晴晴很迷人, 她的便服, 配套很好,

她  是日額滿....

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-5-3 20:29 發表
嘩 晴晴很迷人, 她的便服, 配套很好,

她  是日額滿....
佢是假後周一返來也一早額滿了.

part-time 的阿飛今天返, 可惜我又緣慳一面了.

裝修同8樓比,呢度係咪好D呢 ? 一個月先可以去一次,聽聞8/f part2加價了,所以想試下9/f.
我知得spa房先有獨立浴室. mmmm....有咩BG有驕人身材呢 ?請告知

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 Towel 於 2011-5-5 12:22 發表

斯斯 lisa 身材都很驕人
一般說yoyo身村仲好.
個人理解, lisa骨肉勻稱.

引用:
原帖由 zerr 於 2011-5-5 01:36 發表
裝修同8樓比,呢度係咪好D呢 ?  
整體稍勝, 如果有時間坐多陣9/F會舒服點.

相關搜索目錄: 裝修

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。