推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[上樓骨] 水の戀

如果這題內有某主持人或任何人又表示要
談論恩怨、誰黑誰白  揭人私事而不受勸止
我也鎖此題

兄弟 我知你見事情如此  感到納悶
你也想洩一洩氣
但都見我在另一題說了甚麽啦。

如果ken兄和ada 姐兩位
之後拗下去
我也鎖題。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-12-7 16:45 發表 如果這題內有某主持人或任何人又表示要談論恩怨、誰黑誰白  揭人私事而不受勸止我也鎖此題兄弟 我知你見事情如此  感到納悶你也想洩一洩氣但我都見我在另一題說了甚麽啦。
白貓兄,其實我都係睇多過寫,只不過無啦啦又無左某場d訊息,覺得有d.....
你都感到我的納悶,只是想洩一洩氣嗟,我係唔會同任何人拗的,放心!
此題亦無需去鎖,如果唔係又少個場d知訊。

如有人攪是非唔受制 就鎖所涉題目
唔需要立即連他有發言的其他題也鎖
除非又搞事  
如果不聽勸喻犯版規或人生攻擊
就禁言
不理是男性會員或甚麽女主持
鎖了的題目不是永不解鎖
水之戀此題和其它題我都試過鎖後解翻

ken 兄知道嗎?
如果有人揚言要說甚麽
我唔想等佢犯规才出手ban

Good!
人在做,天在看!

引用:
原帖由 ken19lam 於 2011-12-7 17:16 發表
Good!
人在做,天在看!

回復 931# 的帖子

問心無愧就可以其實個個老闆都好叻,攪間水療唔易㗎!
希望天下太平,各位師兄有骨揼。

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 Ada2011 於 2011-12-7 17:31 發表
Ada 不要太衝動,平常心喇!

引用:
原帖由 ken19lam 於 2011-12-7 16:10 發表
真係有d睇唔過眼,白猫兄都幾不持平喎!有人係人地個題踏場,你就鎖左人個題,佢係度攪是非,你又由得佢,真係唔明?咁淨係得埋個題得㗎啦!身為一個主持人,係人地個題發言已經唔多啱,重要係度攪 ...
我都覺得貓兄對某啲題不必進行封鎖,因事事非非唔喺單方面話點啲師兄就會信!!俗話說“笑著的未必是開心的,哭著的未必是傷心的”!我啲都會有分析能力,有眼睇有耳聽!所以當有一點負面嘅嘢出現未必造成大家對一啲事物認同嘅影響!

再講我哋喺來尋開心,嘆骨癮!唔喺來聽誰是誰非咖! 做咩喺都要逼我哋吸吸取事不相關嘅嘢呢

貓兄

我agree你啲做法,
希望Ada心平氣和,俾多D快樂資訊我地

block account doesn't have to delete all previous posts which contain useful information to us !

Screening all written posts is
an automatic preset outcome of
a ban on xocat.

回復 938# 的帖子

I know this is an automatic deletion but please reflect our comments to xocat, thanks

引用:
原帖由 hkwetman 於 2011-12-8 11:14 發表 貓兄我agree你啲做法,希望Ada心平氣和,俾多D快樂資訊我地
其它論壇會ban一個短時間,以作為冷靜期,使冷靜一下!

等我勸吓Ada,叫佢處事冷靜D啦

What is going on here ? I want to know

昨天上去找Ada,.............................,一個人打理間SPA都已經好辛苦

相關搜索目錄: SPA

To  complement the saying '人在做天在看', I wish to add:'God's mill grinds slow but sure.'

最近上左水之戀,發覺有個陀地索女珊珊返左黎,於是叫左去入房幫我做按摩.發覺比以前見佢時技術進步左,推油仲好舒服添!各位骨友都可以試下佢!

你一註冊即刻出個報告比大家真係低讚;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P

我想問營業時間是幾點到幾點?星期日也開嗎?有冇暖氣?

引用:
原帖由 avlover 於 2011-12-9 16:53 發表
我想問營業時間是幾點到幾點?星期日也開嗎?有冇暖氣?
I guess they may have electric heater at most..........

Daisy充完電,聽日返工

Cary、Diro、QQ、yy、Kobe、琪琪、珊珊

part time yoyo、yuki、

Diro 這名較少見人用。
God's mill grinds slow but sure.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。