推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[上樓骨] 水の戀

過年到依家都未得閒上去,今日上去探吓靚女先!

回復 1100# 的帖子

今天是圓宵節,意味著新年即將圓滿結束,在新年接近尾聲時 獻上我深深的祝福!

祝福水之戀所有(人客)朋友,事事如意,歲歲平安,好事連連,萬事圓圓,圓宵節快樂!

引用:
原帖由 Ada2011 於 2012-2-6 16:10 發表 今天是圓宵節,意味著新年即將圓滿結束,在新年接近尾聲時 獻上我深深的祝福!祝福水之戀所有(人客)朋友,事事如意,歲歲平安,好事連連,萬事圓圓,圓宵節快樂!
我也祝大家元宵節快樂!

回復 1106# 的帖子

Yes, u can go toliet to open big

引用:
原帖由 Happy_1973 於 2012-2-13 12:12 發表

前日試左菲菲,甜美嘅樣子,嬌小嘅身軀,溫柔嘅手法,絶對值得一試。
菲菲我都在8/F試過, 揼得唔錯, 大場出身. 須然細細粒, 但身材幾好

回復 1110# 的帖子

sound like a no hurt to try bg

明天有新人 Angel、冰冰
巴士、菲菲、BoBo、kobe、詩詩、QQ

引用:
原帖由 Ada2011 於 2012-2-15 20:33 發表 明天有新人 Angel、冰冰巴士、菲菲、BoBo、kobe、詩詩、QQ
試了巴士和Angel, 兩個都幾靚女,而且揼得不錯。

引用:
原帖由 aero169169 於 2012-2-23 03:22 發表

試了巴士和Angel, 兩個都幾靚女,而且揼得不錯。
Was told that 巴士 has already gone.  So many BGs are moving around.

引用:
原帖由 london 於 2012-3-12 01:24 發表

Was told that 巴士 has already gone.  So many BGs are moving around.
巴士好正常咁運作!

引用:
原帖由 Ada2011 於 2012-3-16 15:54 發表

巴士好正常咁運作!
Good.  Will come to visit her.

有无人查证?????????

已刪

加加 is back?????

靚模,睇娛樂新聞就見得多,個個都童顏巨乳,男人喲夢中情人。在樓上SPA遇到都係第一次。
昨天收到Ada電話,話有新人返工,19歲。自知年紀不細,對靚妹無咩興趣,但Ada話佢正過靚模,咁就上去睇吓咩料啦!
上到去Ada留咗Spa房,入到去靚女已經係裡面等我,我一望就呆咗,好靚,身材好正,佢係我在Spa場見過最後生,身材最好喲陀地。跟住果兩粒鐘我就在迷迷糊糊,不知不覺間過咗,真係唔捨得走!

相關搜索目錄: SPA 娛樂
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-4-2 10:37
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-4-2 10:37
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-4-2 10:37

引用:
原帖由 hkwetman 於 2012-4-2 10:12 發表 靚模,睇娛樂新聞就見得多,個個都童顏巨乳,男人喲夢中情人。在樓上SPA遇到都係第一次。昨天收到Ada電話,話有新人返工,19歲。自知年紀不細,對靚妹無咩興趣,但Ada話佢正過靚模,咁就上去睇吓咩料啦!上 ...
何不寫出名字讓有興趣者知道?

相關搜索目錄: 娛樂
God's mill grinds slow but sure.

係啦,我好想知呀,等我仲留左言俾ada>新人初到貴境,請各位多多指教!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-4-2 10:38 發表

何不寫出名字讓有興趣者知道?
水之戀人......

引用:
原帖由 hkwetman 於 2012-4-2 10:12 發表
靚模,睇娛樂新聞就見得多,個個都童顏巨乳,男人喲夢中情人。在樓上SPA遇到都係第一次。
昨天收到Ada電話,話有新人返工,19歲。自知年紀不細,對靚妹無咩興趣,但Ada話佢正過靚模,咁就上去睇吓咩料啦!
上 ...
Any brother try? thank you

相關搜索目錄: 娛樂

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。