推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

29 12
發新話題

淡左 ...

淡左 ...

我同個女仔都四五年啦... 我覺得好淡, 但佢仲對我好好, 我想分開下 ... 但開唔到口 ... 我亦做唔到對佢好冷淡咁 ...

其實 ... 最近有個女仔係我身邊出現, 我知佢唔喜歡我, 但我對佢好似動左心 ... 可能因為咁呱, 令我覺得同現在女友好淡 ... 我係咪真係對呢段感情淡左? 還是因為有另一個, 所以先淡? 還是我應該等耐些, 去證實一下我係咪真係淡左? ...

引用:
原帖由 大愛男 於 2006-12-27 22:41 發表
我同個女仔都四五年啦... 我覺得好淡, 但佢仲對我好好, 我想分開下 ... 但開唔到口 ... 我亦做唔到對佢好冷淡咁 ...

其實 ... 最近有個女仔係我身邊出現, 我知佢唔喜歡我, 但我對佢好似動左心 ... 可能因為咁 ...
唔好搵藉口啦,你變左心就變左心啦,唔好賴天賴地。年輕人,咬住一件望住出面,亦屬平常,男男女女好多都係咁。

係就爽快d同女朋友講清楚,唔好浪費人時間。

好一個 "咬住一件望住出面 ..." ... 唉, 我的確係變左心, 但咁樣真係正常? 咁幾時先停.... 佢會好傷心的, 我怕佢接受唔到... 我唸好多野, 真係唔知點開口好, 究竟應唔應該開口好... 四五年啦, 就咁冇左? 我可以避開第二個女仔, 繼續以前的生活, 好好地做番佢男朋友, 唔係更好咩? .... 變左的心不可以返轉頭嗎 ...

引用:
原帖由 大愛男 於 2006-12-28 01:03 AM 發表
好一個 "咬住一件望住出面 ..." ... 唉, 我的確係變左心, 但咁樣真係正常? 咁幾時先停.... 佢會好傷心的, 我怕佢接受唔到... 我唸好多野, 真係唔知點開口好, 究竟應唔應該開口好... 四五年啦, 就咁冇左 ...
變心後的確可以回心轉意,但只由於「怕」女朋友好傷心及接受不了,才去回頭的,最後可能更傷更痛!

勉強無幸福!先生保重。
得之我幸,失之我命。

引用:
原帖由 大愛男 於 2006-12-28 01:03 發表
好一個 "咬住一件望住出面 ..." ... 唉, 我的確係變左心, 但咁樣真係正常? 咁幾時先停.... 佢會好傷心的, 我怕佢接受唔到... 我唸好多野, 真係唔知點開口好, 究竟應唔應該開口好... 四五年啦, 就咁冇左 ...
唔好自欺欺人,搵藉口逃避啦,係男人就爽快d,早搞掂早解脫,大家都唔駛煩,最怕d男人優柔寡斷,冇鬼用。

引用:
原帖由 大愛男 於 2006-12-28 01:03 AM 發表
我都想知男人才變左心係咪返唔到轉頭.......

返唔返到轉頭.....其實係睇下妳自己個心入面果條刺

如果一段情妳響未結朿前...中間end左佢,佢一定會有留戀的
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 熊仔頭 於 2006-12-28 01:57 PM 發表

唔一定... 其實亦都睇你比唔比機會佢... 你比唔比機會你地...

in love with the nature...

我仲想俾個機會自己, 或者我係得, 可以繼續落去... "中式... " 兄話得我o岩, 我係優柔寡斷, 的確係好冇用 ...

男人對感情..有時真係好冇用.....
你試下比幾日時間自己靜一靜....諗下你到底想點..問下自己鍾意邊個...可能會好d........

如果你係衰男人...我會叫你2個要哂...但係你應該唔係...
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 熊仔頭 於 2006-12-28 01:57 PM 發表

我都想知男人變左心係咪返唔到轉頭.......
唔係!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

大大個人版細摩係度~~~

My new target!!

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-12-28 02:14 PM 發表
返唔返到轉頭.....其實係睇下妳自己個心入面果條刺

如果一段情妳響未結朿前...中間end左佢,佢一定會有留戀的
又有刺, 又有留戀....咁咪好難 work out law?

Re: allure

一隻手係拍唔響...

見步行步, 唔好多想..我諗係最好掛.........

引用:
大大個人版細摩係度~~~
咁最後結果係.........................

引用:
原帖由 大愛男 於 2006-12-28 09:16 PM 發表
我仲想俾個機會自己, 或者我係得, 可以繼續落去... "中式... " 兄話得我o岩, 我係優柔寡斷, 的確係好冇用 ...
優柔寡斷係三個人都會受傷.

引用:
原帖由 熊仔頭 於 2006-12-29 02:03 PM 發表

咁最後結果係.........................
個女仔...去左.....第二個國家.

情若真~~
不必驚怕聚散~~

My new target!!

引用:
原帖由 細摩 於 2006-12-29 14:09 發表

個女仔...去左.....第二個國家.

情若真~~
不必驚怕聚散~~
仲O岩O岩結左婚添....個婚禮全城哄動

引用:
原帖由 熊仔頭 於 2006-12-29 01:57 PM 發表

又有刺, 又有留戀....咁咪好難 work out law?
呢d咪叫淒美0羅....三個人當中起碼有兩人有咁既感覺

引用:

五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 不平凡人 於 2006-12-29 03:26 AM 發表
男人對感情..有時真係好冇用.....
你試下比幾日時間自己靜一靜....諗下你到底想點..問下自己鍾意邊個...可能會好d........

如果你係衰男人...我會叫你2個要哂...但係你應該唔係...
咁我寧願做衰人, 好過呢家咁 ... 傷害人係需要好大勇氣 ...

引用:
原帖由 大愛男 於 2006-12-27 22:41 發表

其實 ... 最近有個女仔係我身邊出現, 我知佢唔喜歡我, 但我對佢好似動左心 ... 可能因為咁呱, 令我覺得同現在女友好淡 ... 我係咪真係對呢段感情淡左? 還是因為有另一個, 所以先淡? 還是我應該等耐些, 去證實一下我係咪真係淡左? ...
樓主上一段所指o既感情變淡
其實都不過係一個令自己好過o既藉口
因為好快o係下一段你已經講出所謂變淡o既原因
咁我又想問一句
如果無果個女仔o既出現
係唔係感情就唔會變淡?
我諗你自己最需要搞清楚
究竟自己仲有幾愛你o既女友
又或者當覺得感情穩定後
同女友一齊果份感覺已經滿足唔到你?
其實我認為感覺係自己o既
係唔係一個網上o既陌生人比o既主觀意見
就可以影響到你同你女友o既關係?
又抑或根本你自己已經有個決定
只係想要一份認同o黎等自己o既良心好過d?
引用:
原帖由 大愛男 咁我寧願做衰人, 好過呢家咁 ... 傷害人係需要好大勇氣 ...
而家先講傷害呢兩個字
好似係唔係已經遲o左?
當你對另一個女子動心o既時候
o係果一刻有無諗過你女友知道後o既感受?
既然傷害已經係成為必然
亦唔好再用"傷害"作為另一個藉口
我諗如果你心儀果位女士接受o左你o既話
唔知你又會唔會唔忍心傷害你現今o既女友?

如果真係唔想再傷害女友o既話
一就係專心一意咁對佢
唔好再對外面o既世界有遐想
再唔係就趁早還她一個自由
長痛倒不如短痛

以上為個人意見,多有得罪!
秋水共長天一色
落霞與孤鶩齊飛

我都唔知淡左係咪籍口, 如果冇第二個出現, 我心堳Y唔會去唸咁多 ....

我俾緊時間自己, 嘗試去忘記第二個, 撇開左第二個之後, 先可以俾我更清楚睇番自己對女朋友究竟係點... ...第二個真係影響得我好緊要 ... 我唔想做錯決定, 唔知咁唸o岩唔o岩 ... 但咁樣叫做傷害得最少 ... 自己心都好過d ... 唸就咁唸 ... 或者我又係度俾緊籍口自己都未定... 我自己都唔清楚.. 你地旁觀者清...

引用:
原帖由 大愛男 於 2006-12-29 10:08 PM 發表
我都唔知淡左係咪籍口, 如果冇第二個出現, 我心堳Y唔會去唸咁多 ....

我俾緊時間自己, 嘗試去忘記第二個, 撇開左第二個之後, 先可以俾我更清楚睇番自己對女朋友究竟係點... ...第二個真係影響得我好緊要 ... ...
我可以講一句
每個男人天生都係花心
當你動心鶪@刻
你已經返唔到轉頭(無得返轉頭)
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2006-12-30 10:44 AM 發表

我可以講一句
每個男人天生都係花心
唔好意思.....你只可以代表你自己
唔可以代表每個男人

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-12-30 12:33 PM 發表

唔好意思.....你只可以代表你自己
唔可以代表每個男人

咁我話大部份男人啦
就算唔係講女人
都可以用係其它方面
五大有其二

二手買賣
CD推介

29 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。