推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

支持本人戒煙成功

支持本人戒煙成功

二零零七年一月一日,小弟開始戒煙了

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Lighter 於 2006-12-27 11:42 PM 發表
恭喜
俾你嚇死我呀!

誰能代替哥哥地位

回復 #1 Lighter 的帖子

有咩事?  

引用:
原帖由 Lighter 於 2006-12-27 11:42 PM 發表
叻叻火雞雞

誰能代替哥哥地位

呢d善舉我o地實支持你格!
拿,唔o岩我o地一齊o黎做監督丫。以後邊個再見到火雞吸煙,見一鑊罰$1000津貼大家2樓條數,好唔好?

o...支持                      
珍惜現在所擁有的

引用:
原帖由 cationic 於 2006-12-29 02:18 AM 發表
拿,唔o岩我o地一齊o黎做監督丫。以後邊個再見到火雞吸煙,見一鑊罰$1000津貼大家2樓條數,好唔好?
支持支持

引用:
原帖由 cationic 於 29-12-2006 02:18 發表
好,就派你做起監督啦! 

引用:
咁食埋呢兩日啦  

支 持 並 預 祝 成 功

二零零七年一月二日喇

幅畫邊個架? 你隻monkey?
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-1-2 02:46 PM 發表
二零零七年一月二日喇

幅畫邊個架? 你隻monkey?
而家重未得 , 上次開夜車重狂煲 Tim
幅畫在電腦找 , 但一定唔係 Monkey 的

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-1-7 06:51 PM 發表

而家重未得 , 上次開夜車重狂煲 Tim
幅畫在電腦找 , 但一定唔係 Monkey 的
唔俾吸咁多

相關搜索目錄: 電腦

誰能代替哥哥地位

congradulations.....

回復 #9 Sax 的帖子

支持
支持
支持
支持
支持

預祝成功

Great!!!
Great!!!

成功o左未呀?
......!

support!
no smoking anymore

祝你成功

一定成功!

回復 #1 Lighter 的帖子

Suppppppppppppppppppppppppport you

多謝各位支持 ,
但未能成功

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-2-11 22:28 發表
多謝各位支持 ,
但未能成功
俾心機,火雞雞!我支持你

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-2-11 22:28 發表
多謝各位支持 ,
但未能成功
獨來獨往闖四方,無拘無束到處蕩,全心全意為理想.一生一世有願望。
今時今日朝庭上,奪權奪利有奸黨,害國害民的奸黨,一分一秒要對抗,
作威作福欺良民,奪財奪色像豺狼。
無法無天滿罪狀,一心一意來對抗,出錢出力想辦法,救國救民殺豺狼。

smoking can cause 性無能

引用:
原帖由 drillcut 於 2007-2-25 11:25 發表
smoking can cause 性無能
好似有D蹟象
好彩我性慾強 , Balance 返

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-2-25 01:29 PM 發表

好似有D蹟象
好彩我性慾強 , Balance 返
快D戒煙啦

誰能代替哥哥地位

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。