推介:| 廚具餐具 | 烹飪課程 | 紅白酒 | 咖啡 | | 蒸溜水 | 濾水器 | 中餐館 | 甜品店 | Coffee Shop 咖啡店 |

發新話題

[原創] 北角東寶

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-12-28 03:55 AM 發表

有丫..拔..俾d鴨遮住左乍..姣姣味

我係矛直酥炸生蠔同涼瓜之麻..

樣樣喎都雀得姣姣直

臨尾仲有薑味十足既蕃薯糖水
其實我好想試佢個荷葉飯架

不過每次都太多人, 叫左好多野試唔到囉

有個玫瑰露鴨轉灣.....

唔知仲有無

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-12-28 03:54 AM 發表

果然有梯薯...
原來大家都係為食鬼黎既

引用:
原帖由 何去何從 於 2006-12-28 11:59 發表

其實我好想試佢個荷葉飯

不過每次都太多人, 叫左好多野試唔到囉

有個玫瑰露鴨轉灣.....

唔知仲有無

喎地尋晚刀爽叫..
拔..沽清矛得試

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-12-28 04:02 AM 發表

喎地尋晚刀爽叫..
拔..沽清矛得試
整體黎講, 佢既野真係好味架

但不能多食, 濃味 & 熱氣

我要好好控制自己先得丫

用雪凍左既碗飲就又夠特色啦

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-12-28 11:55 發表

有丫..拔..俾d鴨遮住左乍..姣姣味

我係矛直酥炸生蠔同涼瓜之麻..

樣樣喎都雀得姣姣直

臨尾仲有薑味十足既蕃薯糖水
D河粉比我同亞火食晒

引用:
原帖由 何去何從 於 2006-12-28 12:00 發表

原來大家都係為食鬼黎既
下次咪一齊食囉....

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-12-28 04:22 AM 發表

下次咪一齊食囉....
好呀!!!!!

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-12-28 10:30 發表

你仲咩唔去呀?
一早約左人食飯嘛

引用:
原帖由 何去何從 於 2006-12-28 12:00 發表

原來大家都係為食鬼黎既
民以食為天嘛

引用:
原帖由 Big Rock 於 2006-12-28 14:01 發表
我食少鱆廔戌P大蜆呀好彩同露比詐型話齯j蜆唔夠,佢即刻拎返果飲剩小半桶豬肚大蜆湯入去,冇幾耐成桶滿嚚犐{蟶子湯(因為大蜆賣晒,拔蟶子仲正,有手指尾咁長)囿藆X薄A服務認真一流(同佢熟就係,否則 ...
但係見你食唔少萬寶路喎

引用:
原帖由 oldgun 於 2006-12-28 14:37 發表
我飲鬫n多例湯.................................

京子影漏左D例湯喎
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

姣精彩喎!! 可惜矛份呀!!

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-12-28 20:13 發表
姣精彩喎!! 可惜矛份呀!!
x 2

打回原形喇..Wahahahahaaaa!!!!

引用:
原帖由 祖雲達斯 於 2006-12-28 16:55 發表

但係見你食唔少萬寶路喎
奶話呢隻丫
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Big Rock 於 2006-12-28 21:23 發表

胡蟹,蟹航塞呢隻 ..........

Marlboro = Man Always Remember Love Because Of Romance Only
喎影隔離個姐姐仔架     

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-12-28 10:09 PM 發表

喎影隔離個姐姐仔?
偷影~~~~

請問有冇師兄可以提供艭蠾麆悁窌鴭O?  

唔該晒大石兄!  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。