推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 龍濤

龍濤

以前成日一班人去, 今次獨闖龍穴緬懷一番.
搵左*# , 好爹... part 1 一般 part 2 都好正. RPP手法好唔錯... 令我再3回味... 我去過sauna次數唔少... 今次佢真係我做過既BG入面top 3...

請問師兄,
1) 地點?
2) 價錢? vas價?
3) 有否其他好介紹? 誰是top 1 及 2?
3q,

[quote]原帖由 LTF_123 於 2011-4-13 10:50 發表
請問師兄,
1) 地點?
旺角上海街同鼓油街交界

自被我BLACK LIST左之後已經無去好耐!
好似$500頭, 正價每次俾番張$50Q旁下次用!

引用:
原帖由 littlehorse 於 2011-4-13 22:38 發表
[quote]原帖由 LTF_123 於 2011-4-13 10:50 發表
請問師兄,
1) 地點?
旺角上海街同鼓油街交界

自被我BLACK LIST左之後已經無去好耐!
好似 ...
呢間場係唔你唔駛比代支??

is *# early or late shift?  thank

$ 5xx, big or air ???

引用:
原帖由 philipwongsk1 於 2011-4-15 21:16 發表
$ 5xx, big or air ???
Under normal circumstances no big available there.

I like 73!

引用:
原帖由 bb3808 於 2011-4-16 00:57 發表

Under normal circumstances no big available there.
Normal就係Air... 現在唔知...
但當年玩得最勁之時就唔係呢!!
我試過條女慶起到同我2Q!!

引用:
原帖由 littlehorse 於 2011-4-16 22:35 發表

我有時都諗再去LTK玩.

引用:
原帖由 littlehorse 於 2011-4-16 22:35 發表

嘩ching你好利害!!
以前龍濤都係我主場去左MMC就冇再去了. 以前@*幾好唔錯可惜好旺我又喜歡玩即慶唔會預旱book定所以雖然係MCOT都好小做佢.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-16 23:27 發表
我有時都諗再去LTK玩.
好耐無去...
唔知宜家仲有無特別驚喜玩???

引用:
原帖由 bb3808 於 2011-4-16 23:50 發表

嘩ching你好利害!!
以前龍濤都係我主場去左MMC就冇再去了. 以前@*幾好唔錯可惜好旺我又喜歡玩即慶唔會預旱book定所以雖然係MCOT都好小做佢.
what is MMC?

Yes she will off at 2130.
引用:
原帖由 confeee 於 2011-4-15 11:31 發表
is *# early or late shift?  thank

standard service Massage + BJ + BM + HJ but I heard that their biz is dropping now and most of the time out of ur expectation!
引用:
原帖由 Happy_1973 於 2011-4-18 11:16 發表

少左很多咯,無以前玩得那麼癲。

No wor... 我其實去過幾個場都未試過代支... 總之埋單一炮過
引用:
原帖由 bb3808 於 2011-4-14 06:01 發表

呢間場係唔你唔駛比代支??

聽聞係*#, @ , #
引用:
原帖由 LTF_123 於 2011-4-13 10:50 發表
請問師兄,
1) 地點?
3) 有否其他好介紹? 誰是top 1 及 2?
3q,

引用:
原帖由 Happy_1973 於 2011-4-18 16:25 發表

Really?  May be it's time to go back there again.  Cheers.
C兄... 等你報告!!

引用:
原帖由 men4skin 於 2011-4-18 14:59 發表
聽聞係*#, @ , #

I has not try 83 & 2, but agree 3 is good to me
my other 2 bg I will do the most is 78 and 92 (new girl)

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。