推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

26 12
發新話題

入黎賀下呢位壽星啦~~

入黎賀下呢位壽星啦~~

喵仔喵仔~~~

~~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

喵仔喵仔生日快樂
砵砵砵

回復 #1 鐵血將軍巴頓 的帖子

Happy Birthday to you
Happy Birthday to 貓仔
祝貓仔
開開心心過生日、
順順利利迎新一年、
當然唔少得就係梗同你個'甜心喵'繼續甜甜蜜蜜渡每天喇。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

貓仔生日快樂!!
貓仔生日快樂!!

貓仔生日快樂呀, 祝你事事順利, 同貓女一齊開開心心!!!

喵仔生日快樂呀, 祝你事事順利, 同喵喵一齊開開心心 快快樂樂 幸幸福福!!!

生日快樂~~~~~~~~

打回原形喇..Wahahahahaaaa!!!!

貓仔生日快樂!!..........

貓仔生日快樂!!
祝你
身體健康
事事順利
同喵喵一齊開開心心
早日共偕連理
--------------------
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

[fly] 貓仔...生日快樂~

心想事成..身體健康~~[/fly]

Happy Birthday!!!

貓仔生日快樂!!..................:applause
究竟轉左新壇有咩好處??      

honey生日快樂!!

多謝晒咁多位~~~

引用:
原帖由 billyt1333 於 2006-12-30 01:51 AM 發表
貓仔生日快樂!!
祝你
身體健康
事事順利
同喵喵一齊開開心心
早日共偕連理
快架啦,儲定人情啦!!

引用:
原帖由 貓女 於 2006-12-31 12:07 AM 發表

快架啦,儲定人情啦!!
仲要一日儲十蚊, 咁到時就差唔多喇~~

引用:
原帖由 貓仔 於 2006-12-30 04:09 PM 發表

仲要一日儲十蚊, 咁到時就差唔多喇~~
貪心! 一日儲五蚊都好啦!

引用:
原帖由 貓女 於 2006-12-31 12:16 AM 發表

貪心! 一日儲五蚊都好啦!
多多好多, 少少就唔好喇~~

引用:
原帖由 貓仔 於 2006-12-30 04:24 PM 發表

多多好多, 少少就唔好喇~~

引用:
原帖由 貓女 於 2006-12-31 12:33 AM 發表

唔好意思~~~

]祝貓仔生日快樂

祝貓仔生日快樂∼!    
珍惜現在所擁有的

回復 #25 KidHung 的帖子

Happy Birthday to 貓仔

26 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。