推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

92 1234
發新話題

[灌水] 姐弟戀?

姐弟戀?

姐弟戀?

近年潮流好似好興姐弟戀,年齡通常相隔3-5年,有些男仔認為女士成熟些更好相處,因為唔駛成日花心思討好D妹妹仔!

加上過去五年,年過三十歲的單身女士人數激增,作為男士,會接受姐弟戀嗎?
本帖最近評分記錄
  • kamen 體力 +3 我很贊同 2007-1-2 02:41
  • kamen 威望 +3 我很贊同 2007-1-2 02:41

我覺得無問題! 女人可以同大過自己的男人拍拖,而男人就唔可以呢?

绝对会

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

人一世物一世點都想試下姐弟戀

引用:
原帖由 柔道姐姐 於 2007-1-1 04:36 PM 發表
乜兩個人唔係喜歡對方先一齊, 而只係因為未試過而去試一下架????

相關搜索目錄: 柔道

in love with the nature...

引用:
原帖由 allure 於 2007-1-1 08:43 PM 發表

乜兩個人唔係喜歡對方先一齊, 而只係因為未試過而去試一下?
咪就係
我之前試過同大我八年既人拍拖
同佢一齊係因為大家都鐘意對方先一齊
唔係因為未試過而試
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 柔道姐姐 於 2007-1-1 04:36 PM 發表
想咋

My new target!!

年龄不是距离无所谓感情是最重要的

我好想試wor, 有冇好介紹

姐弟戀無問題
返過來妹妹仔要呃呃tum tum  

引用:
原帖由 柔道姐姐 於 2007-1-2 10:14 PM 發表
我好想試wor, 有冇好介紹
有.... 我識個朋友, 23歲, 未拍過拖!!

My new target!!

唔夠細wor, 我24, 無3不成幾....

引用:
原帖由 sasaki2000 於 12/30/2006 12:46 PM 發表
姐弟戀?

近年潮流好似好興姐弟戀,年齡通常相隔3-5年,有些男仔認為女士成熟些更好相處,因為唔駛成日花心思討好D妹妹仔!

加上過去五年,年過三十歲的單身女士人數激增,作為男士,會接受姐弟戀嗎?
姐弟戀 - 一個幾令人討厭的標籤.   其實忘年又好, 斷背亦好, 一夜都好, 只要兩個人一齊開心就夠喇...  比你做金童玉女, 天作之合咁又點???  唔開心的話, 就乜戀都無用啦!!!!!

唔好話離開髐G十年, 即使到死o個日我都會係香港人!!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-1-3 02:02 AM 發表

有.... 我識個朋友, 23歲, 未拍過拖!!
我有個識左廿幾年既fd...今年26歲...都未拍過拖~~~
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

我靠

是吗,姐弟恋呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

如果正既就算佢結左婚有埋仔女都無問題
香港D小女孩太任性,好難服侍

引用:
原帖由 tangoho 於 2007-1-6 03:44 PM 發表

八年都得?
我5年都無咩信心
頭兩年都無乜問題
但男仔越大就越多野諗
又因為其它原因,最後係個女方放棄左
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-1-20 10:05 發表

頭兩年都無乜問題
但男仔越大就越多野諗
又因為其它原因,最後係個女方放棄左
明明好地地,硬係亂諗野,疑心重,冇自信

少食!少食!
生日快樂!

引用:
原帖由 企鵝 於 2007-1-20 11:10 AM 發表

明明好地地,硬係亂諗野,疑心重,冇自信
我講緊我12年前既往事喎
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 tangoho 於 2007-1-20 13:53 發表

講得好
我而家就係咁
同埋有時覺得d女性(尤其OL)係有番咁上下年紀,佢地個思想好複雜
相對於我呢d無咁成熟既死靚仔.好似會比佢"食住",什至會比佢覺得我白痴添
ha
既然你都覺得兩個人o既距離有咁大, 咁諗咁多做乜呢??大家做下朋友咪算囉

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-1-22 04:33 PM 發表

既然你都覺得兩個人o既距離有咁大, 咁諗咁多做乜呢??大家做下朋友咪算囉

追到時發覺唔得對雙方面都唔好啦
五大有其二

二手買賣
CD推介

我觉得完全可以接受.爱上大的女人没有什么不可以

92 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。