推介:| 廚具餐具 | 烹飪課程 | 紅白酒 | 咖啡 | | 蒸溜水 | 濾水器 | 中餐館 | 甜品店 | Coffee Shop 咖啡店 |

發新話題

食過泰亞萊

食過泰亞萊

今期主要係o向紅磡活動!
呢間o野平時都幾多人, 所以侍應會趕客! 最好快食快閃!
泰式海鮮炒河, 係泰國好地道o既闊河粉! 正~~ 而且唔算好油!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

好 standard o既炒通菜! 亦都唔油o架~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

生菜包! 好泰 feel ! 又香又辣~~

成間o野都好有泰國街頭小店 feel!
仲有包書膠圍住添~~

是晚兩人消費 $1xx
另外推介海南雞飯, 去骨o既, 啖啖肉, 我 lunch 食o左幾次, 正!

地址: 紅磡祟潔街10號祟仁樓地下(庇利街與祟志街交界)

電話: 23331178 可以叫外賣, 但睇o黎冇得訂位o架喇!

引用:
原帖由 brasco 於 2006-12-31 15:54 發表
版主終於出炡!!........
如果你地鍾意我就出多幾o野啦!

引用:
原帖由 fachai 於 2006-12-31 07:11 AM 發表
是晚兩人消費 $1xx
另外推介海南雞飯, 去骨o既, 啖啖肉, 我 lunch 食o左幾次, 正!

電話: 23331178 可以叫外賣 ...
間鋪睇落去似係坐室外喎, right?
價錢都幾平, 可以try try...
'Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.'  

回復 #7 fachai 的帖子

間野叫咩名, 張相睇唔清楚??
'Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.'  

引用:
原帖由 alphagirl@ 於 2006-12-31 21:28 發表
間鋪睇落去似係坐室外喎, right?
價錢都幾平, 可以try try...
室外, 但有簷篷同包書膠~~

引用:
原帖由 alphagirl@ 於 2006-12-31 21:29 發表
間野叫咩名, 張相睇唔清楚??
咪就係叫 泰亞萊 囉~

引用:
原帖由 fachai 於 2006-12-31 03:04 PM 發表
呢間o野平時都幾多人, 所以侍應會趕客! 最好快食快閃!
泰式海鮮炒河, 係泰國好地道o既闊河粉! 正~~ 而且唔算好油!
味道好同價錢都好合理, 仲有道地泰國feel添

引用:
原帖由 fachai 於 2007-1-1 07:34 AM 發表

咪就係叫 泰亞萊 囉~
嘻嘻, 係喎, 以為你寫泰亞菜添....(泰國+馬來西亞??)

引用:
原帖由 fachai 於 2006-12-31 03:04 PM 發表
The photos don't look too attractive wor.

引用:
原帖由 peninsula 於 2007-1-4 21:55 發表
The photos don't look too attractive wor.
taken by cell phone only...... will use a 'formal' camera next time~~

引用:
原帖由 fachai 於 2006-12-31 07:11 AM 發表
是晚兩人消費 $1xx

電話: 23331178 可以叫外賣 ...
無骨海南雞飯,我鍾意~~~

引用:
原帖由 fachai 於 2006-12-31 03:59 PM 發表

如果你地鍾意我就出多幾o野啦!
你向住巴士出啦, 我地係側邊睇, 間唔中回應下~~

SUPPORT!!

My new target!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。