推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

37 12
發新話題

[桑拿浴室] 初試"難為正邪定分界" - 銅鑼灣骨場

初試"難為正邪定分界" - 銅鑼灣骨場

報告:-
今天下午, 周身骨火, 途經銅鑼灣, 見先前師兄有推介,到場一試...
PR小姐們撈味重,但有睇頭,招呼一般,采你有味...
跟師兄推薦,對號入座,問^) &) (& *@...點知叫咩冇咩,最後媽媽生話有好野...本人又蠢又心軟,但唔係傻;比佢介紹得,唔係冇人要,就係老人精,緊係唔制啦!...
跟手佢就唔見咗人,十五分鍾后,另一媽媽生走來話可以入房??
問點解?扮難為樣咁...
最後送上一張紙...% &@ (^

強人所難下,結果選了
技師:(^
樣貌:人妻師奶
年齡:38至42
性格:健談
身形:波平
皮膚:隻手仲粗糙過我腳板
骨技:尚可
力度:中中地
VAS:無試,唔知有冇
總結:原來比人強姦係咁難受

師兄  骨場叫什麼名字?感謝你...!

我估不到....

師兄,唔好意思!
好運來是也...

師兄  下午 1400 去好貴呀, 96 是休後再復出..

得水池招呼好....

Poor to hear that!

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-5-3 12:20 發表

得水池招呼好....
Absolutely agreed what C Hing said. So far locker men are the best among all saunas that I had came across within this category.

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-5-3 20:20 發表

得水池招呼好....
原來如此.....1530到, 第一次收658三鍾/468二鐘....曾被問及是否"阿虫"介紹? 可下次減五十....心諗, 會否值得返啅都未知???

同意....水池大哥好似自己生意一樣, 與眾同樂

聽講97好評如潮, 順利過渡....而96回歸尚未...

師兄  早年太湖停業, 有不少技師在此,

相信現在所剩無幾......

多謝提點!
但很奇怪現象,骨女多,但選擇少? 上到三樓,空房多,麻雀聲大,男歡女愛聲少,玩樂聲大?
想靜靜享受dup之樂或者升空之樂,都幾難....

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-5-5 22:02 發表
師兄  早年太湖停業, 有不少技師在此,

相信現在所剩無幾......
有冇Ching 知道以前27仲係唔係到 ?

回復 10# 的帖子

原來師兄都有同樣遭遇,身同感受!
閱師兄經驗,都係此場交唔少學費,留低大量腳毛,嘻嘻!
早班啲女公關真喺唔惦,串嘴,要溝...嘥時間
本人就喺無時間,要享受,速戰速决。 否則,通街都係女,已經溝咗;使黎呢度溝呢啲.....半點朱唇萬客嘗既嘢?
師兄們,同意嗎?

冇vas都未算老強既

回復 13# 的帖子

但係比佢”強迫性”抽水嘛.....

再補充一吓,當男方強行地把自己嘅條狀物体,進入女方嘅神祕洞穴。才勉強算是!

引用:
原帖由 LTF_123 於 2011-5-6 13:33 發表 原來師兄都有同樣遭遇,身同感受!閱師兄經驗,都係此場交唔少學費,留低大量腳毛,嘻嘻!早班啲女公關真喺唔惦,串嘴,要溝...嘥時間本人就喺無時間,要享受,速戰速决。 否則 ...
呢個啲pr後生,向大家投懷送抱,只望你溝佢,真係要有定力,我試過沉左一段時間,但發覺唔對勁,所以早日求生。

回復 12# 的帖子

回復 12# 的帖子

完完全全同意, 冇咁o既精神同時間同$$$溝女啦... 我呢個年紀

回復 16# 的帖子

對!男人就是欠呢樣野,見到靚女就想擒,見佢地着少的就挺旗。
所以,去呢啲場,免得過就唔好周圍昅....傷神,傷身又傷心

回復 17# 的帖子

師兄,唔知維記、太湖有乜好野?凱旋門又點呢?

回復 18# 的帖子

同路中人......真係唔值得。啲咁既野,做過一次,一世都係;邊樹值錢,最多詢衆要求,打牌抽"水"無防.......

依個主題洗唔洗用金錢購買駕? 我怕唔夠錢!

人生苦短,金錢何價? 錢財身外之物也。如果可以旣話,本人此虛擬戶口之剩餘金錢,轉比各師兄又如何?只要大家高興,齊齊去擗女就最實際!

引用:
原帖由 LTF_123 於 2011-5-6 22:45 發表
人生苦短,金錢何價? 錢財身外之物也。如果可以旣話,本人此虛擬戶口之剩餘金錢,轉比各師兄又如何?只要大家高興,齊齊去擗女就最實際!
>>本人此虛擬戶口之剩餘金錢,轉比各師兄又如何?
辛苦你喇

好,,,,多謝份享

37 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。