推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

新一年繼續花天酒地夜夜笙歌

各位 天天開心 日日快樂 身體健康

引用:
原帖由 Bravo 於 2007-1-2 01:00 PM 發表
祝 各位 天天開心 日日快樂 身體健康
大巴午安...祝新一年財源廣進、身體健康...

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-2 01:37 PM 發表

大巴午安...祝新一年財源廣進、身體健康...
我又祝A公子快D 比利是阿卡....
本帖最近評分記錄
  • Bravo 體力 +20 新年快樂 身體健康 2007-1-3 14:37
  • Bravo 威望 +20 新年快樂 身體健康 2007-1-3 14:37

新手报到

新手报到,写的好,呵呵,谢谢祝福,哈哈

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-2 05:02 PM 發表

我又祝A公子快D 比利是阿卡....
呢個嘛!!!...er...我諗你都係要等多幾年...

回復 #1 Garfield 的帖子

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-2 11:51 PM 發表

呢個嘛!!!...er...我諗你都係要等多幾年...
咁要比埋小卡喎

酒版各兄弟姊妹新年快樂.....
本帖最近評分記錄
  • Bravo 體力 +20 新年快樂 身體健康 2007-1-3 14:35
  • Bravo 威望 +20 新年快樂 身體健康 2007-1-3 14:35

祝父王, 巴寶同各位酒版哥哥姐姐新年快樂  快d練成不醉神功!!
本帖最近評分記錄
  • Bravo 體力 +20 新年快樂 身體健康 2007-1-3 14:35
  • Bravo 威望 +20 新年快樂 身體健康 2007-1-3 14:35

It's better to be an OPTIMIST who is wrong than a pessimist who is right!!

~~  各位午好  ~~
本帖最近評分記錄

大家午安~~~~~~~~~

引用:
原帖由 KOG 於 2007-1-3 02:41 PM 發表
大家午安~~~~~~~~~
積少午安...

引用:
原帖由 Bravo 於 2007-1-3 02:34 PM 發表
~~  各位午好  ~~
大巴下午好...

引用:
原帖由 珠公主 於 2007-1-3 12:40 PM 發表
祝父王, 巴寶同各位酒版哥哥姐姐新年快樂  快d練成不醉神功!!
睇黎我都係冇呢個資質...

TG, 大巴, 咪哥, 巴士...合皮扭耳
--------------------
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 珠公主 於 2007-1-3 12:40 PM 發表
多謝阿女~

我有秘笈賣喎
你要唔要本旁下身呢?
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-3 04:27 PM 發表

睇黎我都係冇呢個資質...
你得既~
但要我幫你打通任督二脈先...
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

各位酒鬼早晨早晨

忙碌中o既朋友午安~~~

食左 & 未食中午飯o既朋友午安~~~
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-1-4 02:35 PM 發表
食左 & 未食中午飯o既朋友午安~~~
阿b午安~~~~~~

引用:
原帖由 KOG 於 2007-1-4 02:41 PM 發表

阿b午安~~~~~~
積積~~
又準備工lu~
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

繼續由我獨撐大局

各位晚上好好好好好好!!!!
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-1-4 21:25 發表
繼續由我獨撐大局

各位晚上好好好好好好!!!!
咳..........咳咳....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。