推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

新一年繼續花天酒地夜夜笙歌

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-6-11 21:12 發表

有錢齊齊搵~
大家搵多D

引用:
原帖由 益力多 於 2007-6-11 21:54 發表
大家搵多D
你要搵大份d 既~
--------------------
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-6-13 21:27 發表

你要搵大份d 既~
咪又係得個想字

靜靜雞呃返兩皮先!!

引用:
原帖由 小潔 於 2007-6-11 09:12 發表

對落兩條thread唔郁得既..
要搵開鎖佬先得

引用:
原帖由 益力多 於 2007-6-13 23:54 發表
咪又係得個想字
向著 "你想" 進發
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-6-14 12:05 發表
靜靜雞呃返兩皮先!!
我又呃返兩雞
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-6-14 12:07 發表
要搵開鎖佬先得
要收番禷}鎖費架
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

又過了一個星期 .........

龍舟節...拔今日冇食過x
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-6-19 20:40 發表
龍舟節...拔今日冇食過x
你食左傻囉

龍周過後...呢度都係冇乜淫

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-6-19 20:41 發表
你食左傻囉
你都未被我食左
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 益力多 於 2007-6-19 21:34 發表
龍周過後...呢度都係冇乜淫
你想有幾淫??
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-6-19 21:55 發表

你想有幾多淫??
圍內自己淫

引用:
原帖由 益力多 於 2007-6-19 22:07 發表
圍內自己淫
你想攪冰個呀? ...唔好攪我呀! 我

食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

又一日

又一個笑話~~

相關搜索目錄: 笑話

引用:
原帖由 Bravo 於 2007-6-20 10:27 發表
又一日

又一個笑話~~
我日日都笑話

引用:
原帖由 Bravo 於 2007-6-20 10:27 發表
又一日

又一個笑話~~
我一日有好多笑話架喎

食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 益力多 於 2007-6-20 16:46 發表
我日日都笑話
我灝爾傮|多過你

食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-6-20 21:16 發表

我灝爾傮|多過你
又同我爭

引用:
原帖由 益力多 於 2007-6-20 21:45 發表
又同我爭
唔同你爭囉~
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

~~星期五啦~~

行啦~~~

星期五晚上...我又做深閨人
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

大家好,我是新来的,请多多关照!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。