推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

我想問下...

我想問下...

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽
......!

子論壇,附屬電視版!~~~~~

引用:
原帖由 johncage 於 2007-1-1 10:01 PM 發表
I see..
......!

我都想問下。。。。

引用:
原帖由 johncage 於 2007-1-1 10:01 PM 發表
咁女主播貼圖區有無機會脫離電視版,自立門戶?

而家好似妹仔大過主人婆!<此言純粹譬喻,並無貶意>

引用:
原帖由 Sax 於 2007-1-3 21:36 發表

咁女主播貼圖區有無機會脫離電視版,自立門戶?

而家好似妹仔大過主人婆!<此言純粹譬喻,並無貶意>
問題係有無咁嘅必要啫

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2007-1-3 10:42 PM 發表

問題係有無咁嘅必要啫
有無必要?真係唔識答將軍  

但以今日為例,電視版鴭姨あ@有 20X 帖,其中 200 個係來自女主播貼圖區,咁母憑子貴都幾得意

當然一切應由 John Cage 版主 Fit,無佢無呢個咁成功儱s版,我都係口痕問下  

引用:
原帖由 Sax 於 2007-1-3 23:29 發表

有無必要?真係唔識答將軍  

但以今日為例,電視版鴭姨あ@有 20X 帖,其中 200 個係來自女主播貼圖區,咁母憑子貴都幾得意

當然一切應由 John Cage 版主 Fit,無佢無呢個咁成功儱s版,我都係 ...
其實我覺得最緊要網友知定去睇同keep到人流就夠, 分唔分拆出黎無咩所謂

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2007-1-3 11:34 PM 發表

其實我覺得最緊要網友知定去睇同keep到人流就夠, 分唔分拆出黎無咩所謂
同意,呢樣最緊要  

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2007-1-3 11:34 PM 發表

同意sax兄所講, 我覺得如果分出黎, 咁呢個貼圖版就會響index果版見到喇
咁對增加人流可能有d幫助

而家好似縮左入去, 初黎新區報到果陣直情以為呢個版摺左~
......!

**** 本內容積分高於 1000 才可瀏覽 ****

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。