推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[桑拿浴室] 康水療SPA ON 9TH - 24號正式開張

阿芝手法可剛可柔,人亦温柔健談可人,有機會可探訪她多一些.
Spa房我驚師兄你以為去了泰國當地做spa.

相關搜索目錄: SPA

快快完成手頭工作,下午游水,跑步會伊人.

回復 377# 的帖子

邪骨兄. 近來有無在此場有新發現?

都是做番那幾位伊人...沉了吧.
嘻嘻.

引用:
原帖由 邪骨小霸王 於 2011-9-2 12:07 AM 發表 都是做番那幾位伊人...沉了吧.嘻嘻.
都係玩搖搖?

引用:
原帖由 webhunter 於 2011-9-2 00:28 發表 都係玩搖搖?
我搖佢時,佢又搖..

引用:
原帖由 邪骨小霸王 於 2011-9-2 06:38 AM 發表

我搖佢時,佢又搖..
小心身體, 搖親條腰就麻煩

引用:
原帖由 楊過之子 於 2011-9-2 09:18 發表 其實我也喜歡揾SHIRLEY採耳, 温柔的聲線, 甜美的美容, 無盡的話提, 巳經係我御用既美容師了, 哈哈我相信, 呢個場, 除左錢之外, 樣樣都做到一線不苟, 唔錯去過的朋友, 也有同感
一分錢一分貨,那種價錢就有那種質素那種服務那類客人..

相關搜索目錄: 美容

昨日下午再去探人,整體職員服務無論質素效率有更大改進及貼心,尤其細微處.
多謝照顧.

放埋今日假. 聽日上去襯下. 期待新技師

有新技,聽聞廿頭,高挑靚女.
這兩天上去見一見.

回復 387# 的帖子

今日到場游水. 游完一輪入番場內. 享受過程滿分.
本來諗住搵阿嵐. 見幾日都無找佢了. 但知道有個新囡囡到站. 叫阿妍.試左. 一個字→掂
有樣有技術. 仲要後生靚女. 真係可遇不可求!
DUP得真係好細心. 招呼唔錯.  最重要係真係好體貼. 女友FEEL..
10分最高分值8.5.
絕對性會翻單。
希望o黎緊會有更多好野

我都知道有靚靚技師報到,但前幾日又想找舊愛聚舊,冇嘜新BG,等我星期六再去探探新人先.

回復 390# 的帖子

阿妍係掂.
但今日想搵返阿翹~

皆因心有所屬

回復 391# 的帖子

引用:
原帖由 carson6688_new 於 2011-9-21 12:32 發表
阿妍係掂.
但今日想搵返阿翹~

皆因心有所屬
你心有所屬 可惜....阿翹放緊大假

回復 393# 的帖子

C HING, 小弟今日搵左翹了~

引用:
原帖由 carson6688_new 於 2011-9-21 17:38 發表
C HING, 小弟今日搵左翹了~
終於知道佢去咗邊度放假

阿妙呢?係唔係已經冇做?

明天有空去開九龍, 有機會初試此場, 請問各師兄可否指點一下:-
1) 最後生是:
2) 最標緻是:
3) 最美艷是:
4) 最互動是:
5) 最揼得是:
服務費是否已含vas服務, 3q

正場嗎?  應該冇VAS

引用:
原帖由 LTF_123 於 2011-9-22 08:49 發表
明天有空去開九龍, 有機會初試此場, 請問各師兄可否指點一下:-
1) 最後生是:
2) 最標緻是:
3) 最美艷是:
4) 最互動是:
5) 最揼得是:
服務費是否已含vas服務, 3q
no vas

and finally, did you go ??  any report ?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。