推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[桑拿浴室] 康水療SPA ON 9TH - 24號正式開張

引用:
原帖由 邪骨小霸王 於 2011-7-10 07:18 PM 發表 今日陽光很好,按完曬一陣太陽,休閒的一夭.
今日做左邊個?

請問阿MILK 年紀多大?

引用:
原帖由 史密斯1972 於 2011-7-10 10:59 PM 發表 請問阿MILK 年紀多大?
我估不過三十。

回復 196# 的帖子

白 c hing 有理. 據囡囡所講. 此場為左保留早期桑拿風格,係裝修上都同其他既場唔同.
小弟早年去新世界就係差唔多款. 講話係迎合番D熟客. 所以各位C HING唔好期望好似水匯咁.
講真. 一間高級場最主要都係所有野企企理理. 乾乾淨淨.
ANWAY呢D場係有佢既特性. 各人睇法唔同. 小弟去咁多次都好賓至如歸. 價錢合理

而且正如之前既POST所講.間場對D囡囡好好.又新管理POLICY. 所以比囡囡鐘$$特別高.
加埋我地比既.. 真係仲高.. 前兩晚同BG食飯. 知道間場越黎越旺. 小弟都甚為睇好. 皆因個個都招呼週到. 囡囡質素又唔錯.
(當然如果係熟客既就一定有好野, 好似C HING都有話. 有時係要交下學費搞下關係既)

今日又收到SMS. 間場又多左D年輕貌美女子. 叫我去試一試. 心思思中...

相關搜索目錄: 裝修

I also want to go

回復 203# 的帖子

我估MILK 25.26

引用:
原帖由 史密斯1972 於 2011-7-10 22:59 發表 請問阿MILK 年紀多大?
廿中,實際年齡因私隱問題不說.

引用:
原帖由 webhunter 於 2011-7-10 22:20 發表 今日做左邊個?
舊相好 掛死人

引用:
原帖由 史密斯1972 於 2011-7-10 17:09 發表
若單以 spa而言,9th 與經常巡視的薀莎比較又如何? 請指點一二
我不是甚麽特別人, 怎能說「巡視」.
薀莎是中至中上價錢, 是現時全港能融合傳統桑拿中式按摩及美容院式spa服務
(香薰按摩、浸浴、維奇浴、磨砂、熱石、草球、各項男女美容等)的水療,其它桑拿如東方水匯及皇室水療
亦有提供部份spa服務及設備, 但未及薀莎的廣泛 (同皇室水療有關的皇室足療亦有部份spa服務),
但因薀莎地方大價錢卻未算太貴, 顧客量多,所以喜歡清靜較高私隱的客人未必個個岩 (但當然薀莎亦有靜的時間)
但薀莎的房隔音非常好, 休息室亦有五間VIP房供客. 但休息室的缺點是太暗.
我認為, 如果要清靜、房和休息室夠舒服,
新裝修好的上環大班和尖咀由來已有的悅沐質素高,
東方水匯當然好,但隔音有時差.
好了, 這題不是討論其它場, 只是師兄你問到,
如再講到其它場包括薀莎請到其它有關題目.

相關搜索目錄: 美容 SPA 裝修 香薰 水療 香薰按摩

引用:
原帖由 carson6688_new 於 2011-7-11 02:38 發表
白 c hing 有理. 據囡囡所講. 此場為左保留早期桑拿風格,係裝修上都同其他既場唔同.
小弟早年去新世界就係差唔多款. 講話係迎合番D熟客. 所以各位C HING唔好期望好似水匯咁.
講真. 一間高級場最主要都係所有野企企 ...
師兄, 老實說, 你在前一題曾說:「
間場, 真係可以用冠冕堂皇四個字形容
入到房, D房好似皇宮咁款, 」,
並對我說「裝修真係幾靚, 可以講係豪果隻」;
未免有點過譽了.
不過, 可使用酒店在9/F 的gym 及泳池,
也是此處難得之處.

相關搜索目錄: 裝修 Gym 酒店

引用:
原帖由 邪骨小霸王 於 2011-7-11 07:02 AM 發表

舊相好 掛死人
佢有返工咩? 好似成日都要advanced booking

回復 210# 的帖子

白 c hing. 謝賜教
小弟向來到桑拿場亦會認真感受場內軟硬件.
9th個人認為係冠冕堂皇. 間場亦有豪的地方.因無一間係十全十美 只係講比其他CHING知同OTHER SAUNA裝修格式設施唔同. 只要細心觀察係可發現的.

好了. 又係時間跳出來.

引用:
原帖由 webhunter 於 2011-7-11 10:34 發表 佢有返工咩? 好似成日都要advanced booking
師兄,有心找人家,打個電話,舉手之勞.

引用:
原帖由 邪骨小霸王 於 2011-7-11 01:18 PM 發表 師兄,有心找人家,打個電話,舉手之勞.
唔係唔想,不過我好多時都係即興,要早一日book對我來講有難度。

請問獵人前輩,若做SPA,做完後是否仍可在SPA房休息,或須出大堂休息?

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 史密斯1972 於 2011-7-11 10:47 PM 發表 請問獵人前輩,若做SPA,做完後是否仍可在SPA房休息,或須出大堂休息?
通常我做完就走,不過我唸你可以出水吧休息。

我想前輩你一定很富裕,經常遊走不同場所,小弟自問並無此能耐

另請問是否有送大堂項目?通常小費給多少?

引用:
原帖由 史密斯1972 於 2011-7-11 11:16 PM 發表 另請問是否有送大堂項目?通常小費給多少?
通常大堂小費我會俾$100

引用:
原帖由 carson6688_new 於 2011-7-11 11:59 發表 白 c hing. 謝賜教小弟向來到桑拿場亦會認真感受場內軟硬件.9th個人認為係冠冕堂皇. 間場亦有豪的地方.因無一間係十全十美 只係講比其他CHING知同OTHER SAUNA裝修格式設施唔同. 只要細心觀察係可發現的.   ...
始不同人有不同要求喜好.
小弟現在去了很多次.親身體驗了這個場的軟硬件服務設備.可以說是本港龍頭之一.極看好此正骨場的前景.

引用:
原帖由 webhunter 於 2011-7-11 13:32 發表 唔係唔想,不過我好多時都係即興,要早一日book對我來講有難度。
有部份女仔即日暫時好難嘜.

引用:
原帖由 邪骨小霸王 於 2011-7-12 06:56 AM 發表

有部份女仔即日暫時好難嘜.
都係你鵀傮R姐

其實有小小肚餓. 想走上去食雲吞..

我都掛著那些點心,尤其雞包仔.

如果做SPA,請問在SPA房沖涼,或照樣在公用地方沖涼?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。