推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

36 12
發新話題

[原創] 佳人

引用:
原帖由 dw194711 於 2011-6-22 15:36 發表

過來人語!?
黃大夫除咗睇病叻,連估嘢都一樣咁叻!

其實每隻河東獅都係佳人變出嚟嘅,所以大家小心!
筆懵懂  字敦厚  不以人廢言  不為世俗而避諱  當非董狐  惟學董筆  時扮小丑以娛人娛己  偶亦撰嘻笑怒駡怪論以玩世

引用:
原帖由 mtpen 於 2011-6-22 16:02 發表

黃大夫除咗睇病叻,連估嘢都一樣咁叻!

其實每隻河東獅都係佳人變出嚟嘅,所以大家小心!  
筆哥咁大頂高帽笠落黎,受唔起價!
你講得一D都冇錯,本縣曾經此苦,所以唔係靠估既

引用:
原帖由 dw194711 於 2011-6-23 13:16 發表

你講得一D都冇錯,本縣曾經此苦,所以唔係靠估既!
咁就真係天下獅子一樣吼嘞!  

所以家陣啲後生仔好醒,遲遲都唔肯入市,要入都入大陸股!  

其實點解啲「佳人」入咗屋會變種嘅呢呵?
筆懵懂  字敦厚  不以人廢言  不為世俗而避諱  當非董狐  惟學董筆  時扮小丑以娛人娛己  偶亦撰嘻笑怒駡怪論以玩世

引用:
原帖由 dw194711 於 2011-6-23 13:16 發表

筆哥咁大頂高帽笠落黎,受唔起價!
你講得一D都冇錯,本縣曾經此苦,所以唔係靠估既!
really ? I doubt much about that...

引用:
原帖由 mtpen 於 2011-6-21 14:59 發表

老版兄提及河東獅,都咪話唔得人驚!

所以始終嗰句,想讓「佳人」成為萬世美好回憶,千祈、千祈、千祈咪引獅入室,否則當「佳人」引入後,佢身份即時從「佳人」變為「獅身人首」,乜都會管住哂, ...
可能睇得新馬仔,譚蘭卿d戲多咗,
唔介意家有何東獅,只求一個完整嘅"家".

引用:
原帖由 dynmv 於 2011-6-23 22:46 發表

唔介意家有何東獅,只求一個完整嘅"家".
未搞到離婚之前,好多家庭表面嚟睇都幾完整嘅!

我就鍾意「佳人」放下身段,一世做入室「佳人」,咁個家唔使好似動物園,又獅子又老虎咁唔河蟹!  

都是婦解分子闖的禍,過份爭取平等、權力/利,誤導「佳人」,令其變哂Tom Boy,失却小鳥依人嗰種温馴!

引用:
原帖由 mtpen 於 2011-6-23 14:22 發表

其實點解啲「佳人」入咗屋會變種嘅呢呵?  
因為 才子 入咗屋都變種

引用:
原帖由 suewong 於 2011-6-23 16:31 發表

really ? I doubt much about that...
Sure! People can not profiling, the appearance is often illusions. Thank God that in the past six or seven years, we have God's love, the conflict greatly reduced.

引用:
原帖由 suewong 於 2011-6-24 12:31 發表

因為 才子 入咗屋都變種
唔係才子自動變種,係俾啲「佳人」入咗屋後變咗河東獅嚇到種都變埋咁啫!

引用:
原帖由 mtpen 於 2011-6-24 16:24 發表

唔係才子自動變種,係俾啲「佳人」入咗屋後變咗河東獅嚇到種都變埋咁啫!  
雞先定蛋先 ?

引用:
原帖由 suewong 於 2011-6-24 21:48 發表

雞先定蛋先 ?
It all depends!

36 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。