推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

28 12
發新話題

佢係咪仲鍾意我?

佢係咪仲鍾意我?

自從兩年半前分手後,我哋由仇人變朋友。現在大家都有另一半,亦會間唔中(一個月度)約出黎聚一聚,有時吃飯,有時唱K。一年前,雖然我們分開了,但我們也曾經發生了幾次性行爲。最近一年沒有了,出來時,他對我還像以前那麽好,我一直都是大小姐性格,習慣了被人服侍。我們當時分開是因爲他頂不順我的大小姐性格,加上當時他媽媽患了絕症,我卻沒有安慰他。現在出來,我發覺他總是想方設法拖我的手,而且對我千依百順,被我點來點去。他送我回家時也會搭我的膊頭。最近一次出來,我說除了我現在的老公是真心外,以前遇到的男人都傷我心。他卻說是因爲我不懂珍惜,有好的也被我的小姐性格趕跑了。如果你可以FEEL到對方喜歡你,那這種感覺是不是對的?他真的很遷就我,他會經常提起我們以前。我問佢女朋友的事,他總是不願意多談。問他幾時結婚,他又說不想結婚。唔知咁樣係咪佢仲鍾意我???

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 visse 於 2007-1-4 03:21 PM 發表
自從兩年半前分手後,我哋由仇人變朋友。現在大家都有另一半,亦會間唔中(一個月度)約出黎聚一聚,有時吃飯,有時唱K。一年前,雖然我們分開了,但我們也曾經發生了幾次性行爲。最近一年沒有了,出來 ...
就算全世界都鍾意你又點?????
最緊要係你自己鍾意邊一個...

in love with the nature...

引用:
原帖由 visse 於 2007-1-4 15:21 發表
自從兩年半前分手後,我哋由仇人變朋友。現在大家都有另一半,亦會間唔中(一個月度)約出黎聚一聚,有時吃飯,有時唱K。一年前,雖然我們分開了,但我們也曾經發生了幾次性行爲。最近一年沒有了,出來 ...
嘩...又老公...又A 君...又舊男朋友...妳都好忙下喎

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-1-4 03:36 PM 發表

嘩...又老公...又A 君...又舊男朋友...妳都好忙下喎
A君????

引用:
原帖由 allure 於 2007-1-4 15:54 發表

A君????
A 君的故事

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-1-4 04:01 PM 發表

A 君的故事

我估.. 舊情人同A君係同一個人... what do u think??

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-1-4 03:36 PM 發表

Busy girl (oh should be woman or wife or whatever)

引用:
原帖由 allure 於 2007-1-4 04:11 PM 發表

我估.. 舊情人同A君係同一個人... what do u think??  
Maybe her hushand is also the same person as well, the whole story is just from her imagination

引用:
原帖由 allure 於 2007-1-4 16:11 發表

妳都唔留心睇人地個故仔架...A 君原本唔知佢結左婚架喎

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-1-4 04:15 PM 發表

I can't A 君 in the story

Only mention 舊情人

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-1-4 04:15 PM 發表

嘩~~~ 好複雜....
原本以為自己個故仔都已經好煩下架喇... 原來... 真係山外有山, 人上有人...

引用:
原帖由 allure 於 2007-1-4 05:07 PM 發表

原本以為自己個故仔都已經好煩下?
仲有大把人煩過你啦
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-1-4 06:06 PM 發表

仲有大把人煩過你啦
係真唔係呀???

真係"deng"褒唔"deng"蓋?

rrrrrrrrrrrrrrrrr

引用:
原帖由 cfamba1 於 1/4/2007 07:37 AM 發表
"deng"褒唔"deng"蓋,
得閒黎場友誼賽...
唔好話離開髐G十年, 即使到死o個日我都會係香港人!!!

佢係咪仲鍾意我?

引用:
原帖由 visse 於 1/3/2007 11:21 PM 發表
自從兩年半前分手後,我]由仇人變朋友。...但我們也曾經發生了幾次性行爲。最近一年沒有了,出來 ... 我們當時分開是因爲他頂不順我的大小姐性格,加上當時他媽媽患了絕症,我卻沒有安慰他。  
除鬙i以同一個又大小姐性格, 又唔識得安慰人鴾k人上床外, 我睇唔到佢有乜理由會鍾意你?
唔好話離開髐G十年, 即使到死o個日我都會係香港人!!!

引用:
原帖由 usnameless 於 2007-1-4 07:24 PM 發表

除鬙i以同一個又大小姐性格, 又唔識得安慰人鴾k人上床外, 我睇唔到佢有乜理由會鍾意你?
同意....
我覺得樓主樣同身材應該幾得...
但係性格就唔多得
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 cfamba1 於 2007-1-4 11:37 PM 發表

引用:
原帖由 maogazi 於 2007-1-5 02:25 AM 發表
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
呃posts!!
......!

引用:
原帖由 allure 於 2007-1-4 05:07 PM 發表

原本以為自己個故仔都已經好煩下?
好複雜啊...
引用:
Maybe her hushand is also the same person as well, the whole story is just from her imagination
......!

回復 #2 allure 的帖子

咪儍喇?問心好過問我哋.話咗俾妳聽係咪照做先..................

引用:
原帖由 jeeves 於 2007-1-9 12:00 AM 發表
咪儍喇?問心好過問我哋.話咗俾妳聽係咪照做先..................
呢位朋友就講得岩啦,同你點講都好,最緊係你嘅諗法。
佢真係甘遷就你??佢又會遷就唔到你嘅大小姐脾氣?
最掛住的還是ADA仔!!!
开心又一日,唔开心又一日,瑏悜开心D去过呢?
ADA仔有可能重出江湖,各位敬请留意!!!!!!

引用:
原帖由 jeeves 於 2007-1-9 12:00 AM 發表
咪4?問心好過問我].話鱄琠p聽係咪照做先..................
係唔係 re 錯人???

點解分手後又搞嘢?你老公知唔知?????

28 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。