推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

35 12
發新話題

我的弟一次

我的弟一次

各位師兄,我條女成日掛住做野成兩個星期冇陪我,加上自己因為工作關係兩日冇返屋企,唔方便打jj,有d谷住谷住咁。
今日經過佐敦上海街,見到d足仔黑絲中女響度派傳單,我一向都鍾情中女同絲襪,即刻扯旗,但我都係忍住,諗住返屋企打飛機算,點知去到巴士站arm arm 走左架車,谷精上腦ga 我神推鬼x咁行返轉頭,同左個40歲左右,樣貌平平但擁有黑絲長腿ga中女上樓,咁就踏出左我二十八年ga第一步。
開始前我冇問佢起機加幾多,因為聽d師兄教要等佢地問你,如果唔係佢地會開天殺價。佢一開始響我面前幫我按膞頭,我就伸手摸下佢黑絲大脾,佢幫我按腰背時我就放低隻手摸佢腳瓜同腳趾,因為我係第一次ga關係,我都係係咁椅,但見佢冇咩反應,咁我就係咁摸,摸下摸下,我硬到頂住張床,忍唔住自己轉身,佢叫pa返低,用佢大脾浪高我隻腳同我推袋底,我到high到唔記得問價,去到幫我出果陣,我肉緊到係咁摸蘿同巢西,佢又冇縮。完事後佢收我$250,我唔知價,好爽手咁俾左。

我有幾個問題想請教各位師兄:
1/ $250係咪收貴左
2/ 足仔有冇得玩其他野,例如用腳出同我幫佢按(摸)返,如有,公價多少
3/ 太子旺角深水步邊度有好似佢地咁企街有板睇,因為冇絲ga話我冇興趣,同埋會唔會平d或後生d

多謝各位師兄

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 撚樣 於 2011-6-24 20:30 發表
各位師兄,我條女成日掛住做野成兩個星期冇陪我,加上自己因為工作關係兩日冇返屋企,唔方便打jj,有d谷住谷住咁。
今日經過佐敦上海街,見到d足仔黑絲中女響度派傳單,我一向都鍾情中女同絲襪,即刻扯旗,但我都係 ...
元老用戶的第一次??!??

引用:
原帖由 kotaroisaka 於 2011-6-24 20:51 發表

元老用戶的第一次??!??
堅ga 師兄,我lee d叫有色心冇色膽,如果唔係條女咁唔得閒,我都唔會谷精谷到咁大膽啦!!! arm arm 同我條女傾電話果陣都有d心虛呀

引用:
原帖由 撚樣 於 2011-6-24 20:30 發表
我有幾個問題想請教各位師兄:
1/ $250係咪收貴左 ...
$250 只係貼士, 定係全包先?

全包
引用:
原帖由 vibabe 於 2011-6-24 22:23 發表

$250 只係貼士, 定係全包先?

引用:
原帖由 kotaroisaka 於 2011-6-24 08:51 PM 發表 元老用戶的第一次??!??
我睇完都有你同一個問題

Seems you enjoyed this time very much right? let us know more details. Thanks

enjoyable is priceless =)

回復 1# 的帖子

恭喜!歡迎加入我地老come行列....可喜
可悲既係,香港又少一個對老婆,或者女友忠心伴侶.....唉!師兄,呢啲嘢會極度上引,一發不可收恰。除非無錢,當有錢時又即身痕......你話影響幾深遠,同食煙仔無分別!!
-戒買唔戒食-

元老第一次?

你真係講得有錯呀師兄!!!!
今日我明明係去尖沙咀,不過都係心思思響佐敦落車,去上海街行個圈,好彩今日d中女冇著絲,當堂冇哂性趣,如果唔係又忍唔住上去出多轉呀!!!!!!!
引用:
原帖由 LTF_123 於 2011-6-25 10:49 發表
恭喜!歡迎加入我地老come行列....可喜
可悲既係,香港又少一個對老婆,或者女友忠心伴侶.....唉!師兄,呢啲嘢會極度上引,一發不可收恰。除非無錢,當有錢時又即身痕......你話影響幾深遠,同食煙仔無 ...

真係好enjoy 呀!!!!!修長黑絲腿任玩唔在話下,最enjoy都係推波子果下呀,介乎於出同唔出之間ga感覺,係我條女俾唔到我ga,professional 真係professional!!!!!!
引用:
原帖由 30-30 於 2011-6-25 10:25 發表
Seems you enjoyed this time very much right? let us know more details. Thanks

share more.......wait for your report !!!!

非常good wor!!!

回復 12# 的帖子

我地都係冇分別...有骨虫、雞虫、戀物虫......haha
最終愛上引....導致欺騙另一半、家財散盡、國破家亡......

$250 是否 1 個鐘 +HJ? 如果係就好合理!

回復 3# 的帖子

元老第一次,我非常明白。我都響度睇左幾年,宜家為左撘樓主咀先注冊。
我相信,有好多有淫心,冇淫膽既bro睇緊。

有錢就身痕

引用:
原帖由 mag 於 2011-6-28 15:59 發表
$250 是否 1 個鐘 +HJ? 如果係就好合理!
得45分鐘咋。佢話$118齋按,如果出埋公價係$100 ga 話,應該就$228,果$32蚊咪當tips lor。不過諗返轉頭都有d笨實,果日我最盡都係撩下西隔住絲襪底褲撩下西,裙都未拉高過腰,俾得$30 tips 就唔應該咁斯文,下次起碼要佢裙。

引用:
原帖由 sawyer123 於 2011-6-28 09:54 發表
share more.......wait for your report !!!!
lee 位師兄,如果你都對上海街d 絲襪中女有興趣ga 話我好樂意分享下。就黎又出糧,為左令我ga第二次可以盡興,我lee排都有去實地考察,發覺最近佐敦道果兩間d質素較高,亦都只有佢地有絲襪,但唔係成日有,佢地多數近傍晚先會著絲襪,中午冇。

唔知師兄有冇好介紹呢

There are some similar shops in Temple St also ( near JD Rd side).  You can also see BGs despatching pamphlets wearing skirts/stockings.  Awaiting for your report.

引用:
原帖由 bigearbull 於 2011-6-29 15:44 發表
There are some similar shops in Temple St also ( near JD Rd side).  You can also see BGs despatching pamphlets wearing skirts/stockings.  Awaiting for your report.
今日回歸,我決定去佐敦行次升旗禮。響上海街、吳松街同廟街行左幾轉,都係揀唔落手。所以決定high 完tea再睇下,人係換左,但係都係唔arm心水。我去老麥整多杯雪糕,半粒鐘後再行多轉,如果再唔掂就算數。皇天不負有心人,我響上海街最近佐敦道果間見到個我響lee區考察咁多次以來最正ga派傳單,佢30至35歲,皮膚白滑,樣貌ok,身材均勻,黑絲長腿。我就跟左佢上樓。為免拗數,我一入房就搭住佢膞頭,單刀直入問佢:「出埋係咪加一百?」
佢話:「唔...好啦! 咁你一個鐘定兩個鐘呀!」
我話一個得喇,跟住就攬住我同搞我細佬(我連底褲都未除)。我除埋底褲,佢叫我訓上床,問我:「推全身定淨係推下面?」
我不嬲都唔鐘意油立立ga感覺,所以叫佢「淨係推下面得喇!」
一開始我就摸腿巢西,佢亦自動拉高條裙,我跟住仲幫佢按摩個西,佢有幾聲淫叫,不過好撚假。佢見我咁興奮,問我試唔試全套,我問佢全套包咩,佢話:「造愛呀傻仔!」
唉,咁就俾人試到庄,失敗! 佢開價$500兩粒鐘全包,你心諗你值唔值呀! 我就話:「lee排手緊,下次先啦!」
佢有d失望,但冇西面。咁我地就繼續,我叫佢坐上床,又攬又鍚又摸又巢。佢話:「你身型好靚(咁我又真係幾fit ge),抽下水先!」
跟住啜我個lin,我就反讚返佢身材正。佢話:「個個男人都鐘意女人個胸ga 啦!」
我話:「唔係呀! 我鐘意你隻腳呀!」
我摸下摸下佢隻腳話:「咁熱你仲著住對絲襪ge,你唔除左佢?」
佢話:「唔緊要啦!」
我話:「但係我好鐘意! 你唔會覺得我變態丫ma?
佢話:「點會呢! lee d係欣賞黎ga ma! 駛唔駛著返高踭鞋俾你睇下?」
我話唔駛,因為我鍾意絲趾多d,佢又話送對絲襪俾我,我又話唔駛,我拎左lee件「證襪」返屋企俾人發現我咪仆街! 如是者我地繼續,雖然我搞邊道佢都冇詐型,但我覺得有d唔對路,因為佢一開始就咁「追擊」我細佬,我撥開佢隻手話:「唔好咁快整爆佢啦! 大把時間玩下先啦!」
跟住就響後面攪住佢同佢按膞頭,佢好enjoy,按左三十秒度我又按返佢個西,佢又揸住我細佬,我話唔好住,佢話:「好舒服ga,訓低啦!」
咁我就是九旦啦。佢一路打,一路話我硬,跟住越整越大力,仲整痛我,我叫佢輕手d,佢話ok,佢跟住跪響床度,pat pat向住我咁同我打,我就攬住佢下半身,係咁鍚佢蘿柚,跟住好快就出左喇。佢幫我清潔(有d求其),跟住幫我按膞,我又摸佢大脾,但我摸西佢又縮wor。」按左唔夠五分鐘就話收工。我睇睇隻錶話:「下? 咁快? 玩下先啦! 」
佢話:「你要按兩個鐘先足鐘ga !(意思係90分鐘)」
我又唔想同佢嘈,咁就是九旦俾左$220($118按 + $100出 + $2tips)佢就落樓。全程得20分鐘。未能盡興!!!!!!!!!

師兄!!!佢係唔係洽我細路仔唔識世界呀!!!!!!!

相關搜索目錄: 清潔
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 多謝分享 2011-7-2 14:00
  • 白貓兒 威望 +30 多謝分享 2011-7-2 14:00

Thx for ur report.  It seems that the bgs made money quick.  They should have continue to dup until time completion.

Thanks fo your report.得閒去掃下街先得!

35 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。