推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

26 12
發新話題

[原創] 东莞的酒吧

东莞的酒吧

在东莞的旧吧消费不贵,有档次而且很规矩,最热闹在东城酒吧一条街,有些气氛,也有浪漫机会哟

引用:
原帖由 liangzai 於 2007-1-8 02:36 PM 發表
    在眵薵旧吧消费不贵,有档次而且很规矩,最热闹在眱偽s吧一蝯鞳A有些气氛,也有浪漫机N哟
你想表達什麼呢??
--------------------
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

介紹酒吧嘛....而家timway已經同國內連成一線架啦

莞城既酒吧街......相對之下,尖東既所謂酒吧街完全無得比......

無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 brasco 於 2007-1-10 05:57 PM 發表

對!!....無論最早的夜秀谷, 近期的LV CLUB都比香港的好多了!!....

小弟仄|去玩玩!!....
睇怕我都冇乜機會去...

引用:
原帖由 brasco 於 2007-1-10 07:13 PM 發表

....唔係化!??....

落鱈奀令呀??....
凡事都係有得有失...

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-10 07:21 PM 發表
凡事都係有得有失...
有難度。。。。要胸第幫忙嗎??
香港無望,所以我每天都在中國飄泊流浪

引用:
原帖由 RacoRaco 於 2007-1-11 10:28 AM 發表

多謝晒...
就當係飲少d...

引用:
原帖由 RacoRaco 於 2007-1-11 10:28 AM 發表

都唔係好難隈
幫手埋左張單就得架喇
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-11 11:20 AM 發表
多謝晒...
就當係飲少d...
你已經飲少左啦喎
拿拿拿!!!
又偷雞呷一啖就算呀~~...
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-1-11 01:47 PM 發表

你已經飲少左啦喎
拿拿拿!!!
又偷雞呷一啖就算呀~~...
係會越黎越少...

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-11 02:05 PM 發表
係會越黎越少...
貴精不貴多嘛~
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

呢度有野飲咩, 唔預我~~~~~~~~~~~~~~WAH HAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAA

引用:
原帖由 brasco 於 2007-1-10 05:57 PM 發表

對!!....無論最早的夜秀谷, 近期的LV CLUB都比香港的好多了!!....

莞城喎.....無"野"玩架喎....你又會去既.....
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 brasco 於 2007-1-12 03:28 AM 發表
....唏!!....你隻馬騮!!....
王C 苦
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:

幾時帶我去見識

那條街~~
最棒是哪一間呢?

莞城既酒吧街......相對之下,尖東既所謂酒吧街完全無得比......

十二月份到啦~~~~~
大家午安~~~~~~

不会喝酒,苦恼ing,,

26 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。