推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

48 12
發新話題

[上樓骨] 請問昆x大廈咁多spa,點分有冇part2

請問昆x大廈咁多spa,點分有冇part2

請問昆x大廈咁多spa,點分有冇part2
細佬係新手,請指點!

我返而想有人話過我知,邊一間一定無part 2,我想出家食齋,但係搵唔到個體戶煮齋

引用:
原帖由 小小大笨咒 於 2011-8-9 00:20 發表
我返而想有人話過我知,邊一間一定無part 2,我想出家食齋,但係搵唔到個體戶煮齋
我相信你講明食齋都照俾足貼士, 應該會如你所願

回復 3# 的帖子

ching,齋同葷唔係唔同價既咩?

ching,除 3/4/9樓之外,有無其他層數有spa?

相關搜索目錄: SPA

我只去過 9/F, 有冇師兄試過 3/F, 4/F?

回復 6# 的帖子

去過3/f, 個體戶.
個人感覺幾好.

引用:
原帖由 skyjet 於 2011-8-9 02:20 發表

我相信你講明食齋都照俾足貼士, 應該會如你所願
咁樣既齋,唔知有幾多人會食呢

其實,唔俾tips,咁係咪自然有齋食?

其實樓上spa,係咪淨係俾個木桶你浸下?我係樓下睇佢地個spa價,要成6舊喎!

回復 10# 的帖子

spa會在木桶浸吓,之後會磨吓磨吓 (砂)
再香薰按摩.希望幫到你.

相關搜索目錄: SPA 香薰 香薰按摩

引用:
原帖由 man1692 於 2011-8-10 00:51 發表
其實,唔俾tips,咁係咪自然有齋食?
對呀,唔止有齋食,仲有麵食.........黑.......面

引用:
原帖由 HAUSERMAN 於 2011-8-9 15:38 發表 去過3/f, 個體戶.個人感覺幾好.
齋 or 葷 ^^

回復 13# 的帖子

隨你喜歡,兩樣都有的

回復 11# 的帖子

多謝ching,今晚得閒,try try!

我諗你唔食一定無人會迫你...

入門口時問有禮地聲有無出火服務好平常啫,無就轉身走人咁簡單!

HAUSERMAN Ching,去過4/F,試做spa,浸過木桶,bg叫我自已浸一陣,覺得夠就上黎,我問唔係鹽浴咩?(記得ching話有得磨磨架馬!)bg話d鹽放左落水度浸!咁都得?算!入房!感覺良好,只係覺得唔係好夠力!同埋唔係好到位,去到咁上下就唔到!我唔係話要起機,但係大脾罅兩條更好重要嘛,唔按唔舒服!就係按唔到!最後都算足鐘完場!整體感覺最多算合格,未有驚喜,6舊?真係唔值!唔會再試!

回復 18# 的帖子

MAN1692 CHING, 我試3/F SPA. 浸完之後,有浴鹽磨吓喎. 有無CHING比多D料 4/F, 我只做過香薰推拿. PURE

相關搜索目錄: SPA 香薰

Of course, I have been to 4th and purely vegi tower......

ching,乜野係purely vegi tower......請指點!

48 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。