推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

過檔蘋果動新聞女主播 - 陳美茵

引用:
原帖由 MW2917 於 2012-6-20 10:48 發表
我估黃x瑩會做主播+
明日係阿荃黎INEWS一週年
美茵岩岩去完旅行番黎,,,黃x瑩都失蹤左好耐,,兩個幾時先番工

陳美茵Audrey:我又回來了

(微博)

未經證實消息,,美茵好快做主播

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-6-21 13:47 發表
未經證實消息,,美茵好快做主播
睇下果班大哥係咪又咁準

推post,唔係鎖死就牙煙

陳美茵Audrey:每個今天都是為了和昨日較量。只有這樣想才能說服我相信自己沒有在兜兜轉。
2分鐘前

做主播前先剪短頭髮

聽日出高清陳美茵?

回復 131# 的帖子

成個細路女咁

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-6-29 07:35 發表
?cmd=article&group=adult.h-anchors&item=25900&part=3&utag=

做主播前先剪短頭髮
不過個感覺有d似影學生相咁正經喎

美茵好快就成為第四位83既短髮主播啦.

我最鍾意聽到呢句---各位由黃紫盈同大家一齊睇天氣^^

出鏡就會用呢個LOOK

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-6-29 10:52 發表
?cmd=article&group=adult.h-anchors&item=25900&part=2&utag=

出鏡就會用呢個LOOK
一出佢微博應該會好熱鬧

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-6-29 10:52 發表
?cmd=article&group=adult.h-anchors&item=25900&part=2&utag=

出鏡就會用呢個LOOK
我完全唔認得呢個就係美茵喎

同當日秀荃第一日上主播枱一樣,幾乎唔記得...

回復 138# 的帖子

我覺得無乜變

josie宜家睇舊相都覺得變化好大

引用:
原帖由 bryanfung 於 2012-6-29 12:14 發表
美茵都係不適合短髮了,她應該很後悔
短髮俾人成熟GE感覺,,美茵初嘗做主播可能想擺脫花瓶的印象

引用:

出鏡就會用呢個LOOK
好有汪琳嘅影子。

引用:
原帖由 nuinuijames 於 2012-6-29 10:50 發表 不過個感覺有d似影學生相咁正經喎 美茵好快就成為第四位83既短髮主播啦.
短髮主播係+2、荃荃、綽恩同而家的美茵?
女人之中最勁,勁人之中最好,好人之中最靚,鄭.萃.雯!!

引用:
原帖由 bryanfung 於 2012-6-29 12:08 發表
美茵不好看了剪到這樣,為什麼不留長髮呢
d次我撐你,佢長髮好睇好多

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-6-29 13:49 發表 d次我撐你,佢長髮好睇好多
我也同意,但這短髮也不差,只是純純的中短髮,完全不是男仔頭那隻

引用:
原帖由 朗華甸奴 於 2012-6-29 12:52 發表 短髮主播係+2、荃荃、綽恩同而家的美茵?
仲有雪瑩

引用:
原帖由 nuinuijames 於 2012-6-29 14:33 發表 仲有雪瑩
差點忘了雪菜瑩

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。