推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

52 123
發新話題

鍾意嘅主播辭職

鍾意嘅主播辭職

心愛嘅主播辭職,突然係電視果度再揾唔到佢哋嘅身影,你會有點樣嘅感覺啊?好難過、同平時一樣又或者難過一兩日跟住接受番新主播。
最掛住的還是ADA仔!!!
开心又一日,唔开心又一日,瑏悜开心D去过呢?
ADA仔有可能重出江湖,各位敬请留意!!!!!!

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-1-12 10:44 AM 發表
心愛嘅主播辭職,突然係電視果度再揾唔到佢哋嘅身影,你會有點樣嘅感覺啊?好難過、同平時一樣又或者難過一兩日跟住接受番新主播。
kawdya 大哥,边个主播辭咗職呀

如果我心爱嘅主播辭咗職见唔到佢,我谂我会痛不欲生
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-12 10:48 AM 發表

kawdya 大哥,边个主播辭咗職呀

如果我心爱嘅主播辭咗職见唔到佢,我谂我会痛不欲生
只係想知道大家嘅諗法。如果ADA辭職,會失落一段時間

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-1-12 10:55 AM 發表

只係想知道大家嘅諗法。如果ADA辭職,會失落一段時間
如果ADA辭職,我直情会痛哭流涕

使唔使甘嚴重啊!真係鍾意得佢甘緊要

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-1-12 10:44 發表
心愛鴷D播辭職,突然係電視果度再M唔到佢]翵乘v,你會有點樣儱P覺啊?好難過、同平時一樣又或者難過一兩日跟住接受番新主播。
傷心加上傷心, 不想再去做人...........   

如果琴琴辭職,肯定有排唔開心

如果真係咁,我會即刻cut台,以後都唔睇cable!!!!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-12 10:58 AM 發表

~~~ 好衰架 ~~~
你地做乜講 D 咁 o既野呀 ~~~
人地諗下已經想喊啦 ~~~
Ada 呀 ~~~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-12 10:58 AM 發表

你做咩咁講野喎…

我最尊敬o既ada姐姐,唔可以辭識架!

不過,如果變成事實(touchwood~),都無辦法,皆因一切已成定局… 而且我又唔係睇人,而係睇新聞,只有多d留意佢之後o既去向咁lor...

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-1-12 09:30 PM 發表
使唔使甘嚴重啊!真係鍾意得佢甘緊要
简直係疯狂地爱上了她,喜欢她薄薄的桃红小嘴,弯弯的柳月眉,尖尖的下扒,喜欢听她的莺声燕语,

喜欢看她报新闻时坚定的眼神,尤其喜欢她抿嘴一笑时,已令我神魂颠倒,不知心在何处,身在何方.

伟怡姐祝你万年长青,永远美艳动人

引用:
原帖由 Double.Zeta 於 2007-1-13 12:45 AM 發表

~~~ 好衰架 ~~~
你地做乜講 D 咁 o既野呀 ~~~
人地諗下已經想喊啦 ~~~
Ada 呀 ~~~
Double.Zeta大哥,呢D都係假如姐,就算係真嘅,我地都要衷心祝福佢揾到份好工作呀

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-1-13 08:38 AM 發表

你做咩咁講野喎…

我最尊敬o既ada姐姐,唔可以辭識架!

不過,如果變成事實(touchwood~),都無辦法,皆因一切已成定局… 而且我又唔係睇人,而係睇新聞,只有多d留意佢之後o既去向咁lor...
如果佢真係走,可能有份更好嘅工都未定,作为佢嘅忠实FS应该替佢开心先係架,CY大哥啱唔啱啊

引用:
原帖由 Lisa 於 2007-1-12 11:09 PM 發表
如果琴琴辭職,肯定有排唔開心
Lisa大哥,小捕快会比你更伤心

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-13 09:22 AM 發表

如果佢真係走,可能有份更好嘅工都未定,作为佢嘅忠实FS应该替佢开心先係架,CY大哥啱唔啱啊
無錯無錯~ 如果佢真係要走(touchwood~),應該祝佢前途美滿嘛~

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-1-13 09:53 AM 發表

無錯無錯~ 如果佢真係要走(touchwood~),應該祝佢前途美滿嘛~
CY大哥,为伟怡姐有个美满前途

VERY GOOD!I LIKE THE PHOTO!

引用:
原帖由 ctwing 於 2007-1-13 10:04 AM 發表
VERY GOOD!I LIKE THE PHOTO!
請唔好灌水,皆因呢度無photo~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-13 09:22 AM 發表

如果佢真係走,可能有份更好鴾u都未定,作为佢鴭bFS应该替佢开心先係架,CY大哥畯痚
都未必好過而家呢份架,唔信你睇下王春媚
出左去又番黎....

引用:
原帖由 ricedog 於 2007-1-13 07:56 PM 發表

都未必好過而家呢份架,唔信你睇下王春媚
出左去又番黎....
塞翁失馬,焉知非福!
依家咪吊到個金龜啦!
歡迎轉載,以廣留存!
最憎d人set權限

不過上網真係有傳聞講ADA會走,習慣咗睇佢咯,如果好似當初甘三個月換一次可能無甘難適應,宜家突然唔咗佢真係會好難習慣。
無上陣,果版搞到好文藝喎,早知係甘帶埋D紙巾黎俾你哋,男兒有淚不輕彈只因未到傷心處,真係講得無錯。要豎強D。

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-1-13 22:56 發表
不過上網真係有傳聞講ADA會走,習慣戃銘\咯,如果好似當初甘三個月換一次可能無甘難適應,宜家突然唔鼳\真係會好難習慣。
無上陣,果版搞到好文藝喎,早知係甘帶埋D紙巾黎俾你] ...
Kawdya大哥, 傳聞唔一定會發生........

係就最好,ADA甘勤力,公司應該留住佢

52 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。