推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 曼谷之Spa經驗

曼谷之Spa經驗

早前與家人同遊曼谷, 唸住做餱pa; 之前幾次做都同女伴拍房, 呢次有机單人房, 心裡已有所準備…………… ..

中午係Reception見到BG, 中女, 樣子只一般, 隨即跟佢入房, 入左房之後, 佢叫我除衫沖涼浸浴然後換上短褲, 佢之後會再入裡。 Okay, 咁我沖涼先, 然後冇換短褲, 只包浴巾就同佢講ok, 可以入來。 佢入房之後, 我即拿出tips話比佢先, 然後同佢講我吾想茧u褲, 佢話ok再say thank you。
就咁開始左係Bangkok第一次鴷豬spa, 佢做背係pp同大比推油黈伬, 我明示邊d位我覺得舒服, 叫佢推多D, 佢隨即做得深入D (如果以香港尺度計, 已經算係VAS), 我同佢話要soft D, 佢就推得輕D。
之後轉身推油, 下身蓋住毛巾, 到做腳時候我又明示佢邊d位想佢推多d, 例如毛巾下左右兩邊, 佢亦有照做, 推時亦好間中掂到小弟, 我見時間差吾多, 同佢講想奎}條毛巾, 佢話吾可以, 我當時已有哂反應, 就話比多D tips佢, 佢都係吾肯, 話呢度吾可以咁做, 我唯有繼續要求啦, 同佢講吾怕wor, 係房都冇人知, 又吾會有人撞入裡, 最後佢奎}左條毛巾, 幫我按代代位, 且繼續上d 又上d, 其實呢個時候佢已經係机{手勢, 但突然佢停手話夠鐘, 我隨即要求佢做多幾, 因我自知已差吾多可以, 未幾小弟亦完事, 事後佢亦有幫我清潔, 臨走我亦有再比tips佢。

當中同佢傾計, 知佢叫乜名, 仍是單身, 佢亦有話晚上可M我 (末幫我奎}條毛巾之前), 但我冇時間亦對佢冇乜深入霞想, 此次只作為一次經驗。

相關搜索目錄: SPA 清潔
本帖最近評分記錄
  • rtsang88 體力 +50 精品文章 2012-1-28 10:29
  • rtsang88 威望 +50 精品文章 2012-1-28 10:29
  • rtsang88 金錢 +50 精品文章 2012-1-28 10:29

回復 1# 的帖子

which spa in bangkok?  Thanks for your good report.

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 garylock 於 2011-8-31 11:41 發表
which spa in bangkok?  Thanks for your good report.
receive PM.

之後轉身推油, 下身蓋住毛巾

要俾幾多tips至肯做?

回復 1# 的帖子

Ching, 其實唔係好好玩喔,只係有种偷跳feel o者。  

引用:
原帖由 owl 於 2011-9-13 21:54 發表
要俾幾多tips至肯做?
total less than HK$100

引用:
原帖由 yellow40 於 2011-9-15 09:20 發表 total less than HK$100
咪玩啦,正經嘅都會俾100B至200B啦, HK$100換唔到400B,你係華D都要收你至少500B!

引用:
原帖由 owl 於 2011-9-17 21:17 發表

咪玩啦,正經鼣ㄦ|俾100B至200B啦, HK$100換唔到400B,你係華D都要收你至少500B!
not a joke.........THB300 only.

嘩,可能你真係靚仔過華D,拿拿林PM我,dongding947@gmail.com乜店乜BG,唔該晒!

收到,唔該晒

you can be sexual-book writer

GOOD GOOD GOOD GOOD GOOD GOOD GOOD GOOD GOOD GOOD GOOD GOOD GOOD GOOD

KkkkkkkkkkkJ

回復 1# 的帖子

玩下偷跳就算啦c兄

可是我去年去曼谷都是正常的SPA,想找這種的反而不知道到哪找

偷跳
舊XO Cat 叫 小孩不笨~

Thank you for sharing this interesting story.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。