推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 新紫荊泉

引用:
原帖由 Doer 於 2006-8-30 11:26 PM 發表

淨係你呢句,已經要落黎同你聚聚舊播!
:applause係咪先,呢排有2個本地BG,應該岩你....

引用:
原帖由 tungpo 於 2006-8-31 01:14 AM 發表

唔只我,我的其他朋友都對你有好評價
多謝多謝多多謝.....

引用:
原帖由 webhunter 於 2006-8-31 01:22 AM 發表
hi michael, long time no c
hi,獵人兄,好耐唔見,之前都唔敢叫你落黎試下近期D本地BG添,有時閒打比我wor

引用:
原帖由 哲九 於 2006-8-31 07:48 AM 發表

成日都係米高哥哥幫我選妃架,次次都好滿意喎﹗
thank you哲兄.但係有唔滿意要詐我型wor......

引用:
原帖由 marv 於 2006-8-31 01:17 PM 發表
I am looking for updates to move my lazy ass to KS too.....  
多謝捧塲,馬虎兄

引用:
原帖由 mtr613 於 2006-8-31 02:00 PM 發表

米高兄,really long time no see lu ! miss u so much !

而家有無好似以前GS 經典小雪,阿詠,阿妍果款呀!? 如果有,即刻飛落黎!hehe
haha車長,近期有個BG,心,20歲,小小小小肥,得閒send比你驗下貨先

引用:
原帖由 mtr613 於 2006-8-31 02:08 PM 發表

我同水手都話你係腸直肚直架啦!
水手!!我都好耐唔見佢啦,回想起以前講女,車經既日子開心死

引用:
原帖由 Lsquare 於 2006-8-31 07:50 AM 發表
Speak of Ah Bing, I mark her almost twice a month, either upstairs or in the sauna 3/4 years ago. I still think she is the best. If I got time and money, will probably go to see her again. Another  ...
多謝  Lsquare  兄,我會同平哥and同bibi講聲,阿冰過年放完大假7月頭己回來,清秀o左好多lu,D客人一知佢返工即刻电話book到排晒長龍,靚咗DD,至於網站唔敢再攪住,boss話要低調D,還記得上年的sauna風暴嗎?人心惶惶.所以暫時唔敢再攪住,無謂得罪o左阿蛇就慘啦.

引用:
原帖由 mtr613 於 2006-8-31 02:38 PM 發表

係咪堅佗?

快d send黎驗下先! 照舊地址!

天日你幾點起身,call你吹吹水
吓,你居然未就寐,,我天日剛會轉夜更5點半就返到去,到時打比我,跟住sendD料比係驗驗..

引用:
原帖由 mtr613 於 2006-8-31 02:46 PM 發表

我地四個都經常係KS樓上間金彩飲茶架!  
居然唔叫我.

相關搜索目錄:

得閒要多D上黎同你地o甘多位吹吹至得

我又say Hi

Long time no see

引用:
原帖由 米高.. 於 2006-8-31 10:24 PM 發表

hi,獵人兄,好耐唔見,之前都唔敢叫你落黎試下近期D本地BG添,有時閒打比我wor
我依家長註悅沐,不過如果有靚女梗係要捧場啦

有冇相睇下先?有請PM我呀.

引用:
原帖由 米高.. 於 2006-8-31 10:19 PM 發表

:applause係咪先,呢排有2個本地BG,應該岩你....
any '甜甜' (GS慧) type new gal, i love her figure .....

引用:
原帖由 vitamin 於 2006-8-31 03:27 PM 發表
我又say Hi

Long time no see
做乜近排唔見你mark阿(婉)既

引用:
原帖由 webhunter 於 2006-8-31 03:38 PM 發表

我依家長註悅沐,不過如果有靚女梗係要捧場啦

有冇相睇下先?有請PM我呀.
冇問題la,明晚有時間pm你

引用:
原帖由 marv 於 2006-8-31 03:54 PM 發表

any '甜甜' (GS慧) type new gal, i love her figure .....
講真呀我都覺得佢身型幾正架,2,3年都冇乜走樣

引用:
原帖由 米高.. 於 2006-8-31 04:57 PM 發表

做乜近排唔見你mark阿(婉)既
阿(婉)唔係冇返喇咩??

I have been missing 阿(婉) for long time.  I know she doesn't work at KS anymore but still miss her.

BTW, the girl Michael has mentioned (Heart) is ok but a bit put on weight, well, not just a bit, frankly.

回復 #42 米高.. 的帖子

long time no c, micheal!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

Hi Michael,
I also haven't go there for 2 yrs.
Can you PM me some photos of the girls?
Is hotel room still available?

引用:
原帖由 devilsadvocate 於 2006-9-1 04:25 AM 發表
quote: 好奇怪.有D客人會認定某位經理或主任跟開囡囡係最正,最好的,而米高介紹同一個囡囡係最核突,好差,相反我奕有自己既客人一樣,又或者我介紹得唔好都會笑笑口對住我講下次黎要比最好既我,相反平哥或bibi都會比 ...
講得頗有道理
Micheal 你要珍惜教訓, 客人是永遠對的
Micheal 如想証明實力, 請即時提供5个正 number,
我會立刻去試, 是否所言非虛, 以証視聽,
我信我的经歷,

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。