推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

37 12
發新話題

淚眼殺星

淚眼殺星

重有冇大大記得 池上遼一 + 小池一夫 既.....淚眼殺星( Freeman) 分享下..............

引用:
原帖由 Super-K 於 2006-8-28 08:50 AM 發表
重有冇大大記得 池上遼一 + 小池一夫 既.....淚眼殺星( Freeman) 分享下..............
開頭唔錯,到中段又去開始去番小池一夫嘅一灌作風 ~~ 虎頭蛇尾

虎清蘭!! 正!!
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

小弟細個鶧}第一次睇淚眼殺星時,係欣賞它的色情多過個故仔!

引用:
原帖由 冰河 於 2006-8-28 10:19 AM 發表
係一套睇到扯旗的漫畫!

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2006-8-28 07:14 PM 發表

係一套睇到扯旗的漫畫!
仲可以用薔幾機添!

引用:
原帖由 冰河 於 2006-8-28 10:19 AM 發表
冰河,唔好作細喎,要睇色情當然係睇~餓男、傷追人&叶精作嘅實驗人形嗱

引用:
原帖由 RX-78-2 於 2006-8-28 08:40 PM 發表

冰河,唔好作細喎,要睇色情當然係睇~餓男、傷追人&簅諤@儮篘蝷H形

引用:
原帖由 RX-78-2 於 2006-8-28 08:40 PM 發表

冰河,唔好作細喎,要睇色情當然係睇~餓男、傷追人&叶精作嘅實驗人形嗱
其實在讀書時,血氣方剛,睇漫畫睇到裸女鏡頭也會扯旗。

所以睇到扯旗的漫畫又邊止淚眼煞星?除了餓男、傷追人&叶精作嘅實驗人形外,甚至連城市獵人都是。

不止大家在年輕時是否有同樣經歷?

爽哦,嘿嘿

It is one of the "classics" in the 80's

我討厭天龍時期的"淚眼殺星",因為咸野cut哂

所以我拎哂d零用買日本版

在沙士時期,我在紅磡舊書店用60元買左一套傷追人日本版.正~~~~~~~~~~

如果個故仔o係八百龍粉碎左KO組織之後直接大結局,個結構會完整過第9期既official ending
感覺上係拖左橋

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2006-8-31 01:12 PM 發表
我討厭天龍時期的"淚眼殺星",因為咸野cut哂

所以我拎哂d零用買日本版
X2!

引用:
原帖由 冰河 於 2006-8-28 11:49 AM 發表

仲可以用薔幾機添!
非常同意你的說法

引用:
原帖由 RX-78-2 於 2006-8-28 12:40 PM 發表

仲有山口既性感女神

我在尖沙咀智源,逐期逐期逐月逐月訂日本原版  傷追人  !  ( 之前訂開望月三起也之 JA 等 )

點知到左某一期,頗後期的,說不能入口,無得訂 !    結果儲齊一套時缺一期 !

後來有朋友介紹我到上環另一樓上店,訂 犬尾末廣 的漫畫時,竟發覺可補訂該期傷追人,咁又齊番 !

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

同意呀!!

總覺得而家池上老師已經寫唔番當年英雄本色呢種咁好睇既經典......

龍太陽,實在好型。

我只記得男主角很高大,但卻有個胖女人還高過他很多。另外,有個很漂亮的戴眼鏡的長髮美女。

引用:
原帖由 Skyline1977 於 2006-9-21 08:20 AM 發表
我只記得男主角很高大,但卻有個胖女人還高過他很多。另外,有個很漂亮的戴眼鏡的長髮美女。
胖女人=白牙扇~~八百龍個妹

四眼妹=虎清蘭~~八百龍老婆

P.S.當年覺得"王祖賢"好鬼似漫畫中的虎清蘭, 大家有冇同感 , 有相比較就正啊 , 冰河板主唔知有冇得攪攪佢........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
燿如羿射九日落
矯如群帝驂龍翔
來如雷霆收震怒
罷如江海凝清光

37 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。