推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

32 12
發新話題

[疑難] 請問咁多位大大

請問咁多位大大

我想問下..知唔知大陸邊度有素材賣??(一本好厚既書+幾十隻cd o個種)
香港賣o個d好貴(800~1000大元)又唔多選擇(得o個1~2本比我..仲係得個盒..冇本書比我睇..個sales話要訂先睇得喎)...
咁多位大大..知唔知大陸書城有冇得買呢????
如果O個度冇..又知唔知邊度有呢????
因為上面買...分分鐘3~400元就買到..一次買2本仲底過O係香港買一本...

引用:
原帖由 不平凡人 於 2006-8-28 05:45 PM 發表
我想問下..知唔知大陸邊度有素材賣??(一本好厚既書+幾十隻cd o個種)
香港賣o個d好貴(800~1000大元)又唔多選擇(得o個1~2本比我..仲係得個盒..冇本書比我睇..個sales話要訂先睇得喎)...
咁多位大大..知唔知大陸 ...
你敢帶咁大盒老番過關?

引用:
原帖由 出火仔 於 2006-8-28 09:54 AM 發表

你敢帶咁大盒老番過關?
o個面既正版碟喎..唔係有得賣既咩???
諗住買o個面既正版咋...起碼平過香港1半ma..

excuse me, but which part of China?? Shanghai? Beijing or Shengzhen?

羅湖...廣州o個頭

全部簡體字喔?唔知得唔得,不過你都係唔好大搖大擺羅番黎好的…

我過兩日pm個地址過你

多射大大~~~~
非常感謝
如果得閒..一齊上去好唔好??

引用:
原帖由 不平凡人 於 2006-8-30 09:23 AM 發表
多射大大~~~~
非常感謝
如果得閒..一齊上去好唔好??
福田喔,太遠了,我都好少上大陸,我幫你問個同行之嘛,佢幾套野都上面買…

引用:
原帖由 不平凡人 於 2006-8-28 18:02 發表

o個面既正版碟喎..唔係有得賣既咩???
諗住買o個面既正版咋...起碼平過香港1半ma..
上面o的所謂""正""版.....Er.................
GOOD LUCK!!

play it loud

play it loudplay it loud

引用:
原帖由 出火仔 於 2006-8-30 12:41 PM 發表

福田喔,太遠了,我都好少上大陸,我幫你問個同行之嘛,佢幾套野都上面買…
福田o係邊???
廣州定深圳????去到o個邊買..再搵速遞send過黎得唔得???

有問題:深圳書城有冇得賣????????
廣州又有冇呢??

我諗要自已帶落黎,你可以問下既,不過唔知會唔會呃你
果度既野可以講下價,你周圍打下價啦,叫咩名我唔記得,不過有地圖可找
位置係深圳既福田,華強北路同振華路交界,叫咩XX電腦中心既一樓,地下係賣電話,同層係hifi音響旁邊
應該幾易搵!

相關搜索目錄: 電腦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

多謝~~~~唔該哂~~~~
有機會請你飲野~~

引用:
原帖由 不平凡人 於 2006-9-2 10:49 AM 發表
多謝~~~~唔該哂~~~~
有機會請你飲野~~
多謝年先!岩岩有同事畫緊深圳地圖,即刻搶黎用…
砵砵砵

非常好!!!

多謝火哥!!!

引用:
原帖由 messenger 於 2006-9-2 11:59 PM 發表
非常好!!!

多謝火哥!!!
唔好客氣,略盡綿力…
砵砵砵

引用:
原帖由 出火仔 於 2006-9-2 01:52 PM 發表

多謝年先!岩岩有同事畫緊深圳地圖,即刻搶黎用…
嘩~~~~勁喎~~~~~PLZ幫我多謝埋佢
PS:真好彩^^

正版就無喇,老實,繙版就。。。。。

引用:
原帖由 reminding 於 2006-9-7 10:01 AM 發表
正版就無喇,老實,繙版就。。。。。
????冇咩?????唔明???

買左啦...500蚊到咋平香港差唔多一半
不過要上到5樓...樓下o個d變哂賣電腦~~~

引用:
原帖由 不平凡人 於 2006-9-18 12:01 AM 發表
買左啦...500蚊到咋平香港差唔多一半
不過要上到5樓...樓下o個d變哂賣電腦~~~
你黎update的資料啦阿凡兄

砵砵砵

凡人深圳半日遊記

琴日下午去到深圳....就即刻打的去福田.....拎住火哥比我O個張地圖(多謝火哥)...去到O個度(死啦...間商場唔記得叫咩名..今晚返屋企搵返出黎先)...見到地下做哂ROADSHOW
1樓就一個大場賣哂電腦...(我所見)
2樓就賣D電腦配件....同埋一D HIFI(都係電腦用既)..3~4樓就冇點睇到...都見到係賣電腦野同埋幫人做電腦維修等...
到5樓...冇咩鋪頭開...一上到去就有間賣<老翻>(應該係)....隔離O個間就賣D遊戲...小量SOFTWARE...其實就係呢間!...我都係行行下...見唔到有野賣..諗住落返下面再搵搵過既時候...無意中比我眼尾<立>到佢地有本類似既野.....咁我就行去問啦...點知真係有得賣....個女SALES叫我等等(個樣唔算掂...約30歲到..可能火哥你會岩)...之後拎左5~6本(本本都好大本)上黎....我睇左陣...得一本岩心水....咪買O個本囉...(種類真係幾多...有ONLY 圖片...有ONLY ICON...有2樣都有既...我就買左本2樣都有..不過圖片多D既一本..)
我問:點賣呀???
SALES:原本就3.5元一隻碟...本書就百幾蚊...你一次買一套(盒)...本書就送埋比你....E+一隻CD$3.3賣比你啦...(有得單一隻賣既咩????)
我問..有冇得再平D????成168隻CD喎...加埋都差唔多5百幾6百喎...
SALES:冇得平啦...百幾隻碟....+埋咁大本書....
我心諗都岩既)..咁我就諗住要呢本啦..點知呢個時侯...同我黎既女仔拉一拉我.叫我去第2度睇下先..(我唔係一個人上去GA,...估唔到呢...)...咁我就話OK...就起身啦....
點知SALES:好啦好啦...$3.2一隻啦.
我呢個時候當然再講一講價啦:3蚊隻啦...
SALES:唔得啦...比$3..1你啦...比我地賺DD好唔好..呢D賺得唔係好多咋
佢講到咁..我都唔好意思講價啦:好啦..3.1啦..不過我要齊哂一套GA喎...
SALES:OK啦...
之後SALES就去拎埋D碟上黎...我就比錢...之後走人....
去行下街街...食下野

相關搜索目錄: 電腦 遊記

PS:有問題...
WHY我返到公司開...
PS7.0開唔到..要用PS CS先開到既???

引用:
原帖由 不平凡人 於 2006-9-18 10:19 AM 發表
凡人深圳半日遊記

琴日下午去到深圳....就即刻打的去福田.....拎住火哥比我O個張地圖(多謝火哥)...去到O個度(死啦...間商場唔記得叫咩名..今晚返屋企搵返出黎先).. ...
都話有價講架啦,我同事話兩個半…
咩PS 7.0?photoshop?

相關搜索目錄: 遊記
砵砵砵

32 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。