推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 尖沙咀酒店 JEKI 測試報告 28號原創!人氣爆棚

Sorry....係網吧飛

引用:
原帖由 apeapeape 於 2006-8-29 10:14 PM 發表

你講乜撚野呀細路!?邊撚個係土霸呀?下?你夠pop講多次?!:bird:
係咪要開名o架?

咩叫土霸-口-....

我係刨熟哂咁多網, 不過梗係刨哂有用個d啦

係咪真既你地要話係流都冇計,你地咪睇完當冇睇

咁多人我問野係得apeapeape巴打答我

我先咁快上手

開個報告都要搞到鬧交@_@真無癮

不過我都唔出黎玩啦

好似大丈夫梁嘉輝咁, 見到你地嫖得Happy我就Happy啦

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-8-29 09:06 PM 發表
呢度有班土霸??? 你無份呀?
講真真係唔知咩黎

不過我諗又係得apeapeape巴打答我

我上黎呢度問既新手問題90%以上係佢答

所以見佢咁熟又咁幫新仔當初仲誤以為佢係呢區版主

引用:
原帖由 apeapeape 於 2006-8-30 12:03 AM 發表

請我去執劑囉
請你執劑就難d

不過你PM msn比我我有d好野比你

引用:
原帖由 apeapeape 於 2006-8-30 12:22 AM 發表

洗唔撚洗咁煩呀!你PM d好野比我味得囉!
普通既好野就話PM到姐

真正既好野邊度PM到架

引用:
原帖由 新手上路 於 2006-8-30 12:15 AM 發表

請你執劑就難d

不過你PM msn比我我有d好野比你
你又知佢有msn?佢好似無wor...好似得QQ炸..

very detail report
but seems a bit expensive
just look at the pictures and your comments
looks like she does not worth 1.2k

引用:
原帖由 新手上路 於 2006-8-29 04:30 PM 發表

不過咩叫"打樁灌水"-.-?

灌水就知係咩-口-打樁就唔知
灌腸你知唔知係咩?

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2006-8-30 12:35 PM 發表

灌腸你知唔知係咩?
係咪用水灌大腸

記得F.5個陣學校個淫蟲成日講不過唔知堅定流

但好似同"打樁灌水"拉唔上關係

THANKS REPORT  

引用:
原帖由 新手上路 於 2006-8-30 06:06 PM 發表

記得F.5個陣學校個淫蟲成日講不過唔知堅定流
你讀邊間呀?我果時都有個同學成日咁講嫁

Thanks for yr report!! You are still young and should play it safe!!

好好好

Good report, its different....

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2006-8-31 09:18 AM 發表

你讀邊間呀?我果時都有個同學成日咁講嫁
間間都好多人講架啦, 全香港得一個鹹濕仔咩

我住新界應該同你唔同

引用:
原帖由 新手上路 於 2006-9-2 01:06 PM 發表

間間都好多人講架啦, 全香港得一個鹹濕仔咩

我住新界應該同你唔同
MUD你咁叻...又知我唔係住新界?

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2006-9-2 01:13 PM 發表

MUD你咁叻...又知我唔係住新界?
因為我覺得好少人住新界

同埋你地成日講d地方我都唔識....

估到你地住個d高引誘區

引用:
原帖由 apeapeape 於 2006-9-3 01:43 AM 發表

好少人住新界?are u sure?你知唔知香港人口居住o既分佈情况?
算啦細路....唔洗撐到嬴為止o既......你邊夠果班老c忽玩........如果你"真"係newbie的話...............
應該話係大埔唔係新界

不過newbie即係咩

我自己唔係大埔識既人...10個有9個半都唔係住呢頭囉

引用:
原帖由 新手上路 於 2006-9-3 11:43 AM 發表

應該話係大埔唔係新界

不過newbie即係咩

我自己唔係大埔識既人...10個有9個半都唔係住呢頭囉
言則我住大埔?
你點知嫁?

我住大埔中心...成日去果間耶林嫁...有個女侍應OK 嫁

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。