推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

162 1234567
發新話題

C HING們, 放棄中女啦, 90後都好易食

C HING們, 放棄中女啦, 90後都好易食

上個月ADD左個90, 中山做收銀, 聊左幾日, 覺得佢對我有FEEL,於是我就叫佢10.1假期來深圳玩, 佢一口就答應, 我當時諗住佢只係敷衍下我, 點知佢10.1假期真係來左深圳。有朋自遠方來, 梗係要盡地主之誼啦。過程都係果D, 出左2次。講樣貌和身材, 呢個QQ女只屬非常普通貨色,不過勝在聽教聽話, 玩BLOWJOB和震蛋都OK, 就只係死都唔肯影相。於是我搞到佢HIGH哂的時候, 快快手影番一張相算係有個交代。

9/23/2011 10:47:17 AM 我
你叫什麼名?
9/23/2011 10:47:58 AM QQ
XXX,你呢?
9/23/2011 10:50:40 AM 我
我叫YYY,你多大?
9/23/2011 10:51:45 AM QQ
我今年20,91年的
9/23/2011 10:53:10 AM 我
你國慶日用不用陪男朋友去玩嗎?
9/23/2011 10:53:24 AM QQ
我單身,你不用陪女友嗎?
9/23/2011 10:53:46 AM 我
我沒有女友。你10.1去那裡玩?
9/23/2011 11:52:47 AM QQ
沒地方去
9/23/2011 11:54:33 AM 我
你可以來深圳玩, 我去陪你
9/23/2011 11:54:42 AM QQ
好吖

10/4/2011 2:09:15 PM QQ
在幹嗎?
10/4/2011 2:09:25 PM 我
在上班, 你在幹嗎?
10/4/2011 2:09:43 PM QQ
無聊中
10/4/2011 2:10:14 PM 我
你去了深圳?
10/4/2011 2:10:33 PM QQ
, 去了兩天,你有空嗎? 帶我去玩啊
10/4/2011 2:13:11 PM 我
你在深圳那裡?
10/4/2011 2:13:38 PM QQ
羅湖, 你今晚下來嗎?
10/4/2011 2:25:07 PM 我
你想我陪你過晚嗎?
10/4/2011 2:26:46 PM QQ
如果你下來, 睡哪裡?
10/4/2011 2:27:46 PM 我
酒店,重要問題是...你想不想我陪你過夜?
10/4/2011 2:30:11 PM QQ
可以
10/4/2011 2:31:34 PM 我
如果我們一起過夜, 我會找你做愛的, 可以嗎?
10/4/2011 2:32:13 PM QQ
那我們是什麼呀?
10/4/2011 2:32:39 PM 我
我們是男女朋友
10/4/2011 2:35:23 PM QQ
那好吧, 做你女友
10/4/2011 2:59:58 PM 我
我們做愛, 我會令你爽透的。你懂吹簫嗎?
10/4/2011 3:39:03 PM QQ
不懂,是不會吖
10/4/2011 3:41:20 PM 我
我教你
10/4/2011 3:41:36 PM QQ
為什麼?
10/4/2011 3:42:51 PM 我
吹簫好玩的, 你幫我吹,我也幫你吹
10/4/2011 3:59:12 PM QQ
好吧

相關搜索目錄: 酒店
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • logwai 體力 +20 多謝分享 2011-11-5 21:41
  • logwai 威望 +20 多謝分享 2011-11-5 21:41
  • logwai 金錢 +20 多謝分享 2011-11-5 21:41
  • 筆突 體力 +30 讚! 2011-10-13 10:19
  • 筆突 威望 +30 讚! 2011-10-13 10:19
  • 筆突 金錢 +30 讚! 2011-10-13 10:19

引用:
原帖由 sl886 於 2011-10-11 18:59 發表 上個月ADD左個90後, 在中山做收銀, 聊左幾日, 覺得佢對我有FEEL,於是我就叫佢10.1假期來深圳玩, 佢一口就答應, 我當時諗住佢只係敷衍下我, 點知佢10.1假期真係來左深圳。有朋自遠方來, 梗係要盡地主之誼啦。過程都係 ...
That's really nice!!
起碼都夠嫩口吖!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

90後真係夠曬嫩口,起碼唔似中女咁鬆

师兄。。你年轻。。我老鬼啦。。没人要的
Never look back and no regret

引用:
原帖由 9NgDap8 於 2011-10-12 13:42 發表
师兄。。你年轻。。我老鬼啦。。没人要的
我都系老鬼同埋有家室. 所以一般90後都唔會理我.

真的有那么简单?好想也找个来滋润下..

引用:
原帖由 sadge 於 2011-10-13 04:53 發表
真的有那么简单?好想也找个来滋润下..
我以上的對話全部真實, 由QQ的紀錄CUT AND PASTE出來, 不過就經過刪剪, 全段對話很長的
要食QQ女, 耐心是最重要的, 聊多幾天, 抓住個TIMING就OK

引用:
原帖由 sl886 於 2011-10-14 12:47 發表

我以上的對話全部真實, 由QQ的紀錄CUT AND PASTE出來, 不過就經過刪剪, 全段對話很長的
要食QQ女, 耐心是最重要的, 聊多幾天, 抓住個TIMING就OK
CHING 一般點樣揾目標 ?  在那裡找呢 ?  Q 群 ?  還是 隨便加?

師兄如然勁

我都想要~~~~~~~~~~~~~~~

多謝分享,可惜睇唔到相。。

系咪咁容易呀, 會唔會放你飛機?

Well. I also want to enjot QQ girl!!!

有冇咁順呀= =

回復 1# 的帖子

真係食得過呀,樣靚身材正

師兄好勁

回復 1# 的帖子

睇落你真係好有運呀

thx for sharing wor

thx for sharing

哇哇。。。点解要打格仔嘅?

不会把妹,求经验

Good,  Let me try her too ??

真那么简单、????

162 1234567
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。