推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

45 12
發新話題

[疑難] 有無巴打試過email俾有線D主播?

引用:
原帖由 abusyman2004 於 2007-1-21 09:04 PM 發表

舊年Kenix生日,
我曾經send e-mail祝賀她,
並得到她回覆!
還有,
我身邊有些朋友都send過e-mail給她們,
所以我可以好肯定她們是親自回覆!
哦...原來就係因為咁..唔該晒呀

引用:
原帖由 abusyman2004 於 21-1-2007 21:04 發表
舊年Kenix生日,
我曾經send e-mail祝賀她,
並得到她回覆!
還有,
我身邊有些朋友都send過e-mail給她們,
所以我可以好肯定她們是親自回覆!
請問K. Lau何時生日呢?

引用:
原帖由 cy418721 於 21-1-2007 15:10 發表

你又知?可能經過授權呢…
原因是:我有親戚當某大公司管理層,通常管理層不會幹這些無聊的東西。

引用:
原帖由 kwchan 於 2007-1-22 11:24 AM 發表
原因是:我有親戚當某大公司管理層,通常管理層不會幹這些無聊的東西。
对于我地嚟讲就唔係無聊啦
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-1-21 08:49 PM 發表

真架? 實在大好啦!咁我又同佢地傾下計先! 不過… 我未諗到有咩同佢地講喎… 淨係讚下佢地又好似好膚淺…

ps: 唔該大家啦!講下邊位主播會覆大家e-mail啦!講出黎聽下啦!
CY大哥你除咗讚人就唔识引其它话题嘅咩

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-1-21 08:49 PM 發表

真架? 實在大好啦!咁我又同佢地傾下計先! 不過… 我未諗到有咩同佢地講喎… 淨係讚下佢地又好似好膚淺…

ps: 唔該大家啦!講下邊位主播會覆大家e-mail啦!講出黎聽下啦!
tama哥, 如果係我, 我可能會問吓主播o既工作係點? 辛唔辛苦? 有無一D趣事? 我諗先關心佢地o既工作, 佢地會容易分享D.

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-22 12:07 PM 發表

CY大哥你除咗讚人就唔识引其它话题嘅咩
糊涂哥, 其實最唔胡塗係你先啱, 你都幾有計仔.

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-1-22 12:16 PM 發表

糊涂哥, 其實最唔胡塗係你先啱, 你都幾有計仔.
有計仔都冇用啦,D靓靓女主播都唔复嘅

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-1-22 12:14 PM 發表

tama哥, 如果係我, 我可能會問吓主播o既工作係點? 辛唔辛苦? 有無一D趣事? 我諗先關心佢地o既工作, 佢地會容易分享D.
咁初級大哥你试过发email俾人未呀

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-22 12:39 PM 發表

唔... 咁你試過 mail 畀邊幾位而唔覆呢...?  費事自己都中招嘛...  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-22 12:39 PM 發表

說不定你寄張玉照比拒地, 拒地會立即復呢

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-22 12:40 PM 發表

咁初級大哥你试过发email俾人未呀
仲未呀, 等我諗清楚講o麥我就會send俾小公主, 如果佢回覆我會即刻話俾大家知.

引用:
原帖由 wc20032004 於 2007-1-22 12:46 PM 發表

說不定你寄張玉照比拒地, 拒地會立即復呢
小弟乃肥仔一名, 我寄張"肉照"俾佢地, 佢地見我肥頭"dup"耳, 可能即刻delete...

引用:
原帖由 kwchan 於 2007-1-22 11:24 AM 發表
呢d野應該係對外事務部之類department o既事黎架喎…

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-1-22 02:03 PM 發表

呢d野應該係對外事務部之類department o既事黎架喎…

我都係咁覺得...因為唔係個個主播都會咁多時間或者心情去做呢樣野..
一陣比人寄信去嘈佢地又話佢地唔覆..咁咪仲大件事..
所以公司應該會理..而且公司係有人覆...

我知道佢地一定會自己覆。

引用:
原帖由 ming.wan 於 2007-2-5 18:38 發表
我知道佢地一定會自己覆。
你收過佢地o既回覆?

唔係個個都回,自己試下啦...

我估搵人代答的機會唔大,因為公司冇咁得閒搵個人返來做呢樣

45 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。