推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

好運來近來有無景?

好運來近來有無景?

比夜班條0靚姝PR老點幾次,無去一排.
請問近來環境如何?
請問各位巴打有無早,夜班NO.提供及交流?
真係要靠大家互通消息, 旨意PR真係嘥錢嘥時間!
多謝各位!

去過幾次都俾經理質食豬扒, 垃圾場, 唔會再去!

引用:
原帖由 peikasiu 於 2011-12-1 07:52 發表
去過幾次都俾經理質食豬扒, 垃圾場, 唔會再去!
曾經係小弟最愛骨場,一星兩劑,一儲滿就去......唉!
最愛一號.
而家唔知係佢地無女吖? 經理唔識管理吖?定有好野無比我?
唔通想趕哂d舊客?

引用:
原帖由 楊鉅祥 於 2011-12-1 08:23 發表

曾經係小弟最愛骨場,一星兩劑,一儲滿就去......唉!
最愛一號.
而家唔知係佢地無女吖? 經理唔識管理吖?定有好野無比我?
唔通想趕哂d舊客?
I guess the quality of the BGs has declined somewhat lately, I used to be there twice a week too but now became once every ten days because I could not find anyone good yet.....I missed those BG that really know how to massage such as 70 or even 32 in the good old days...zzzzzzz!

引用:
原帖由 Adventure 於 2011-12-1 16:00 發表

I guess the quality of the BGs has declined somewhat lately, I used to be there twice a week too but now became once every ten days because I could not find anyone good yet.....I missed those BG t ...
到底d好女去哂邊呢?

引用:
原帖由 楊鉅祥 於 2011-12-2 09:49 發表

到底d好女去哂邊呢?
上樓?

回復 6# 的帖子

really ? a bit doubt on this !

does " minimum wage " has anything to do with it ?

唔係啩!?貓兄.上樓好撞手神,睇彩數喎!
Sorry, oldman, i don't understand "minimum wage ".
最低工資帶來的影响?

我指
樓上spa

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-12-2 04:30 發表
我指
樓上spa
哦,原來如此.
嗰d我未去過, 做吓功課先!

相關搜索目錄: 功課

本身以前都唔少好運來女仔去左spa 啦

相關搜索目錄: SPA

回復 8# 的帖子

with minimum wage, some bgs may shift to be receptionists in restaurants / bars, etc......

但係一般頂多得九千幾

冇新血....唔係唔請, 係請唔到....間場無生氣, 我都去少左

已經成兩個月無去,夜班先幣呀!
次次去都係得嗰兩個number!

這地方 , 早幾年環境不錯 ...

無話去晒既,有些去左梗有。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-12-2 04:39 發表
本身以前都唔少好運來女仔去左spa 啦
Agreed. more freedom with more or less the same payout.....

相關搜索目錄: SPA

回復 19# 的帖子

Any good one recently?? All bgs I know left already

好耐以前有個幾好技師,27號,從灣仔舊東湖過來,屬師父級技師,佢part 2之技術高超,依家唔知仲係唔係度? 有冇brother 可以update.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。