推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[建議] 請各兄弟推薦或請纓代小弟出任版主一職

請各兄弟推薦或請纓代小弟出任版主一職

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-8-15 02:16 AM 發表
如題. 當然,如閣下係新人又和各兄弟39唔識7, 請勿浪費大家時間. 個人有一心水人選: coolmale, 但未見佢\SHOW UP.
又或者, 如果無人支持你而你又好有興趣的話, 可提供任何本港捐款收據證明, 我自然會大力推薦及 ...
如 果 冇 更 好 人 選 , 我 做 都 得 。 但 我 依 家 每 日 唔 可 以 o係 度 蒲 好 耐 , 假 如 有 事 分 分 鍾 無 法 即 時 處 理 。 What do you think? PM if necessary.

coolmale!!!! Support!!!!

Support

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2006-8-15 02:50 PM 發表

如 果 冇 更 好 人 選 , 我 做 都 得 。 但 我 依 家 每 日 唔 可 以 o係 度 蒲 好 耐 , 假 如 有 事 分 分 鍾 無 法 即 時 處 理 。 What do you think? PM if necessary.
有咩野要處 理 。 不過支持下啦

相關搜索目錄: Dog

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2006-8-15 06:50 AM 發表

唔去141都要入黎撐下兄弟

回復 #3 coolmale9394 的帖子

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。