推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

回復 3003# 的帖子

Yes, the question becomes how long will she stay there??

回復 2985# 的帖子

Finally try !, I am afraid she is really exhausted. Face 3.5/5 due to a lot of makeup, skin 3/5, you can really feel the roughness, dup skill- try her best already, 3.5/5, have room for improvement; 2nd part- do it heartly 4/5. Overall, not bad, but I am afraid she need to take a break or recharged before she can really perform better....

Any bro know @@ still there?

引用:
原帖由 kfkf66 於 2009-3-30 03:29 發表
Should be there!

引用:
原帖由 kfkf66 於 2009-3-30 03:29 發表
Do you mean old @@ - Autumn?

@@ is kayee now.

Has anyone tried !), @@, @*, and && before ?

Can u guys type cantonese ma? thx

引用:
原帖由 dizonparis 於 2009-4-1 06:53 發表
Can u guys type cantonese ma? thx
And so why you ask in English??

Sorry, not because I don't want to but I just don't know how to type in Chinese. I have never learnt that at school and my work does not involve Chinese typing. Can you teach me ?

回復 3009# 的帖子

Brother, I mean "Chi Mei", do u know where is she now?

As I know , if "Chi Mei " is the no.75..............she has gone to 荃溢 now

回復 3015# 的帖子

Tks, brother! Tsuen Wan so far away, do you know her new number? I'll try her again later.

引用:
原帖由 johnnychan2008 於 2009-3-31 17:46 發表
Has anyone tried !), @@, @*, and && before ?
i try && but no vas i think she no vas BG

they change their price again = (

回復 3018# 的帖子

wow... how much now~?!? increased again!??

593 WITH CREDIT CARD ........
573 FOR CASH ....
INCREASE IN ECONOMIC CRISIS

相關搜索目錄: Credit card

在沒有預約之下回到這熟悉的地方...

美人問我今日想找那一位佳麗呀? 又再令我惆悵起來了...
那刻肩頸膊位又再有扯著感,腦海便記起上次112的手法令我很受用,好! 就ADA啦! 而且她返中班剛巧又返抵...

未到房已見她的俏面像掛在門邊等著我,身型適中的她看來更明艷,唇紅齒白,一邊聊天一邊開背,感覺到她比前開朗了,力度也比之前剛而強。她說其他客人已不覺得她只是新出師個多月了! 我也很同意!

在她專注為我處理頸膊位時,我竟不知不覺睡著了 zzzzzz  我不想在按摩時睡著,通常都會進入七分睡三分醒狀態,因不想感受不到而浪費了,不過,小睡片刻也可令心怡神爽、養精蓄銳   三粒尾鐘先CALL也可更專情,一氣呵成!

找合適伴侶要講緣份,找合適技師要講骨緣
難得遇上她,符合我的要求!

引用:
原帖由 mycookie 於 2009-4-22 13:28 發表
593 WITH CREDIT CARD ........
573 FOR CASH ....
INCREASE IN ECONOMIC CRISIS
無計啦!銀行拖數!
如果個客用信用卡埋單,
銀行可能要6個月先至肯過數!
重要分1~2%畀銀行做佣!
果$20應該就係畀銀行既佣金!
都算係咁啦!

相關搜索目錄: Credit card 銀行
歡迎轉載,以廣留存!
最憎d人set權限

引用:
原帖由 messenger 於 2009-4-26 12:49 發表
在沒有預約之下回到這熟悉的地方...

美人問我今日想找那一位佳麗呀? 又再令我惆悵起來了...h:" />
那刻肩頸膊位又再有扯著感,腦海便記起上次112的手法令我很受用,
好! 就ADA啦! 而且她返中班剛巧又返抵...:appl ...
都話你唔捨得啦!

引用:
原帖由 rabbit2000 於 2009-4-26 19:00 發表

都話你唔捨得啦!
忽然想到...
近排去DUP骨的地方 >>> 足願富貴足好運來

都幾好意頭喎!!!

引用:
原帖由 messenger 於 2009-4-26 21:39 發表

忽然想到...
近排去DUP骨的地方 >>> 足願富貴足好運來

都幾好意頭喎!!!
真犀利, 咁都諗到.

好耐都無上黎吹下
我好想知道下很久之前有個叫做*仔既bg
目前仲尚在嗎?行動時間大約係中午12-8轉左老no定係過左場?
佢係細細粒,講野有少少似台灣個種[娃娃聲]既
仲記得係月亮關照
請邊位少爺如果知道的話
請解答一下我,唔該晒甘多位

引用:
原帖由 劫貧濟富 於 2009-5-6 00:23 發表
好耐都無上黎吹下
我好想知道下很久之前有個叫做*仔既bg
目前仲尚在嗎?行動時間大約係中午12-8轉左老no定係過左場?
佢係細細粒,講野有少少似台灣個種[娃娃聲]既
仲記得係月亮關照
請邊位少爺如果知道的話
請解 ...
她還在

引用:
原帖由 messenger 於 2009-3-30 07:38 發表

Do you mean old @@ - Autumn?

@@ is kayee now.
呢輪GFS同呢度都靜咗好多! 最近試過嘉怡, 樣貌身形都平均, 邊個鐘意嗲聲嗲氣嘅, 呢個絕對係推介!

引用:
原帖由 messenger 於 2009-5-6 01:36 發表

她還在
did she change the no. or still use that no.?
我希望係你諗緊個個 ,應該就係我講個個
而我亦將會在不久既日子重臨舊地
多謝信差兄

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。