推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

個老闆叫伙記整佢 Seafood 比佢嘆............?
係咪表演時間? 幾點開始?

回復 #1374 messenger 的帖子

係咪成日坐係第一排果條撚樣 ???

引用:
原帖由 6769 於 2007-3-19 04:37 發表
肥佬?? 金絲眼鏡???

引用:
原帖由 6769 於 2007-3-19 04:37 發表
好似係............

我要代我個朋友投訴GFS no. !*

話說尋日我同我個朋友不約而同各自於黃昏去GFS. 我由於先到, 所以入房先, 當時大概係7:20 p.m.左右. 到左大約7:30 p.m., 我個朋友到GFS. 跟住無耐, 聽到佢把聲晌走廊傳入黎. 原來安排左佢晌我隔離房. 我check一check時間, 當時係7:45 p.m.  我check時間因為我地約埋dup完一齊食飯, 我想知我要等佢幾耐.

跟住我繼續dup(我dup三粒), 過左唔知幾耐, 我個bg話, "咦, 你個fd走lu喎" (佢晌窗口仔見我個fd行過).  我即刻睇下手機個鐘, 只係9:05 p.m.  我重問我個bg, "佢去廁所咋下嘩?" 佢答: 唔係喎, 真係走左喎. 我心諗, 會唔會係唔想我等佢咁耐, 所以提早走呢? 但又無理由兩粒都未dup完就走架, 況且我都未dup完. 覺得有可疑, 於是乎我按多一陣, 都提早出房, 睇下我個fd乜事.

跟住晌休息室見到我個fd, 即刻問佢, "你咁早dup完既? 你dup幾粒鐘架?"  我個fd答, "三粒囉, 唔係夠鐘lu咩?" 我即刻話, "我計過你晌房只係一個鐘頭零三個字咋!". 由於我個fd已經沖完換埋衫, 所以我叫佢走先, 找個地方坐低再call我.

我沖完涼換衫後, 去到附近餐廳詳細問佢乜事. 佢話第一次被安排做!* . 第一粒鐘響機時, !*問佢做幾粒, 佢話三粒, 咁!*就call返鐘房話"三粒尾鐘call".  跟住個骨就繼續dup. 由於我個fd唔會帶手錶電話入房, 又好疲倦, 所以無特登留意時間. 跟住所有程序完成, 我個fd話膊頭累, 叫!*按下膊, 咁!*就叫我個fd坐起身幫佢按. 又按左一陣, !*就停手, 行去隔床整理佢既私人物品, 好似完工咁. 咁我個fd就問, "夠鐘喇?"  !*無答我fd, 講左其他野, 但就繼續執野. 咁我個fd就以為已經夠時間, 所以就起身著衫出房.

佢出房時, 經過我間房, 見我重未出房, 有d愕然, 就問!*, "咦, 點解我個fd重dup緊既?".  !*就話答, "你個fd dup五粒鐘呀!" (但我只係dup三粒).

綜合整件事, !*係蓄意誤導我個fd夠鐘. 而且佢係完全有晒計謀咁做, 包括鋪定路點樣為自己開脫. 佢由頭到尾都無講過話"夠三粒鐘喇". 佢只係營造一個已經夠鐘既環境, 引導你自己走. 所以如果事後你投訴佢, 可以想像到佢既答辯一定係, "我幾時話過夠鐘呀? 係個客自己要走咋!".  無論如何, 當我個fd出房重見我dup緊而起疑時, !*向我個fd謊報我dup五粒鐘黎令佢既奸計不被即時踢爆, 已經活罪難饒.

願大家好好記住我個fd既教訓.

相關搜索目錄: 手機

我上次個bg直情主動叫我早走
God's mill grinds slow but sure.

唔係鵅A咁翵くㄕ部H

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-3-21 13:15 發表
我上次個bg直情主動叫我早走
叫你早d走都叫做俾返個主動權你. 我個fd直頭係被kept in the dark.

引用:
原帖由 SAS 於 2007-3-21 13:11 發表

話說尋日我同我個朋友不約而同各自於黃昏去GFS. 我由於先到, 所以入房先, 當時大概係7:20 p.m.左右. 到左大約7:30 p.m., 我個朋友到GFS. 跟住無耐, 聽到佢把聲晌走廊傳入黎. 原來 ...
唔通佢期期多其他技師成倍鐘數
就係因為她懂得誤導人早走 !!!

之前怕佢識得按降頭穴
依家怕佢識按催眠穴

引用:
原帖由 messenger 於 2007-3-21 14:52 發表

唔通佢期期多其他技師成倍鐘數
就係因為她懂得誤導人早走 !!!

之前怕佢識得按降頭穴
依家怕佢識按催眠穴
好多人都妒忌佢超鐘數。
呢個報告唔駛審都會俾人繪形繪聲咁唱。
唉!老實不欺客咪有安樂茶飯囉。

相關搜索目錄:
青春無失敗

引用:
原帖由 SAS 於 2007-3-21 13:11 發表:
.....所以如果事後你投訴佢, 可以想像到佢既答辯一定係, "我幾時話過夠鐘呀? 係個客自己要走咋!". ......
聽說佢真係咁樣答辯: "我無話過夠鐘呀! 係個客自己要走咋!".  

引用:
原帖由 oldkent 於 2007-3-21 21:39 發表

好多人都妒忌佢超鐘數。
呢個報告唔駛審都會俾人繪形繪聲咁唱。
唉!老實不欺客咪有安樂茶飯囉。
我做咩妒忌佢超鐘數呢?
仲覺得佢好勤勞工作

相關搜索目錄:

Black list lar..... There are many sauna in HK, no need go there no matter how nice the bg are

試了新出師早班休休鹿
.....很美麗的少中女

令人愉快的待客態度
.....「信生,很高興為你服務!」

不甚像初出師的骨技
.....緩慢、流暢、用心、也算準確

最喜歡她的循序漸進式....
......一個骨...兩個骨...三個骨...

引用:
原帖由 messenger 於 2007-3-22 09:17 發表
試了新出師早班休休鹿

令人愉快的待客態度

不甚像初出師的骨技

.. ...
乜你打爛左個齊砵

回復 #1390 cyberken 的帖子

個砵用左黎裝你俾我果72個伍毫子啦!

引用:
原帖由 messenger 於 2007-3-22 10:20 發表
個砵用左黎裝你俾我果72個伍毫子啦!
$36     

引用:
原帖由 messenger 於 2007-3-21 23:30 發表

我做咩妒忌佢超鐘數呢?
仲覺得佢好勤勞工作
信差兄,請勿誤會。我寫的‘好多人’係指某些骨女。
青春無失敗

昨日重遇QQ. 煥然一新...

精精飽滿之外, 骨技亦有所提升。原來伊人剛"補師"回來。

不經不覺就過了 "愉快三粒鐘"

引用:
原帖由 cyberken 於 2007-3-23 09:03 發表
昨日重遇QQ. 煥然一新...

精精飽滿之外, 骨技亦有所提升。原來伊人剛"補師"回來。

不經不覺就過了 "愉快三粒鐘"
你又破了戒?

引用:
原帖由 ew 於 2007-3-7 17:45 發表
just tried the first time in GFS. Because of the distance run on Sunday, two legs are really really tired & painful.
number is !^, good la, surely will repeat. But no additional service wor,  ...
早幾日我都試過!^,本來想搵@@,不過佢有客做緊!
靚女經理介紹!^畀我,果然o岩晒我依d"受壓"人士!
以後又多過選擇啦!
3個鐘就有vas!
我諗你可能係新客,驚你放蛇!

歡迎轉載,以廣留存!
最憎d人set權限

引用:
原帖由 SAS 於 2007-3-21 05:11 發表

話說尋日我同我個朋友不約而同各自於黃昏去GFS. 我由於先到, 所以入房先, 當時大概係7:20 p.m.左右. 到左大約7:30 p.m., 我個朋友到GFS. 跟住無耐, 聽到佢把聲晌走廊傳入黎. 原來 ...
唔係化 今時今日仲有D不負責任、欺騙客戶的bg!
真係 … 為你感到不值,此人一定要揭發以免其他人受害。

引用:
原帖由 messenger 於 2007-3-22 09:17 發表
試了新出師早班休休鹿

令人愉快的待客態度

不甚像初出師的骨技

.. ...
絕對同意 !!!

有這樣倒自已米的老闆,真可笑!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。