推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

引用:
原帖由 billchan1969 於 2006-8-27 06:40 PM 發表

Doer 兄,謝謝分享和通知我地,不過, 恕小弟多口一句,雖然夜班主任應該知道你講邊個,但許多客人唔知,可能會斬腳趾避沙蟲,於是另有兩個會無辜辜少左單.......

小弟全無其它意思, ...
咁講啦,另外的好技師,如果服務好一定有人讚!

new promo 已經開始左哪

回復 #153 kot 的帖子

有咩心水e間場?

同樣的處境,同樣的答案.
以前三粒尾鐘CALL,而家二粒再要跌一百.
你唔制,佢又面黑.
GSF 已變質, 何去何從, 快快指引!
致: 各位Brother.......

HJ21127_AIR1

25, 96 and 97, veg 92 can have a try.  there are some new bgs  but have'nt tried

引用:
原帖由 kot 於 2006-8-28 12:06 發表
new promo 已經開始左哪
原來不是什麼新的PROMO
只是以正價時段三粒鐘原價$588來說
已登記客人:
七日內再去 > > > > 埋單$488
一個月內去 > > > > 埋單$538

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2006-8-28 13:25 發表
同樣的處境,同樣的答案.
以前三粒尾鐘CALL,而家二粒再要跌一百.
你唔制,佢又面黑.
GSF 已變質, 何去何從, 快快指引!
致: 各位Brother.......
想三粒尾鐘CALL,而唔想睇黑面
最好查清楚技師是從哪裡來
從: 鴻星酒家....就要三思了!
從: 太湖海鮮酒家、海怡茶餐廳或海洋皇宮大酒樓...就穩穩陣陣

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 kot 於 2006-8-29 00:13 發表
HJ21127_AIR1

25, 96 and 97, veg 92 can have a try.  there are some new bgs  but have'nt tried
我最近試過的新技師有: 11, 15, 95, 106...

其中技術較全面的,11和95值得一試!

引用:
原帖由 messenger 於 2006-8-29 01:06 AM 發表

想三粒尾鐘CALL,而唔想睇黑面
最好查清楚技師是從哪裡來
從: 鴻星酒家....就要三思了!
從: 太湖海鮮酒家、海怡茶餐廳或海洋皇宮大酒樓...就穩穩陣陣
  信兄分析得很對,不同食肆有不同風格和菜式供應 !  

可惜我而家訂唔到太湖海鮮酒家一號^ !

相關搜索目錄:

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

忘記她啦!

不如你去一試GFS 孖一
來自太湖海鮮酒家架!

引用:
原帖由 messenger 於 2006-8-29 01:31 AM 發表
忘記她啦!

不如你去一試GFS 孖一
來自太湖海鮮酒家架!
  孖一,我一個人霸兩張一號^黎做乜呢 ?

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

據悉.....

她/他們昨天已上來看過我們之前所有怨言
即時不讓四眼哥哥當侍應及卧睡於休息室
希望她/他們能向高層反映,改善服務水平
我們客人所想BUY的其實是什麼?
要明白到只顧出賣激情是不可長留客
以往那份獨特親切感覺,才能歷久常新
吸引客人來來回回,樂而忘返

Locker大哥大有另一見解,也很正確....
他說現時有師傅訓練技師骨技
但如果有人指導技師怎樣能令客人留下好印象
會再返轉頭找她,也是技師要領會的學問

我昨日也收到她們來電,我相信做生意的人,甚麼時候都希望不斷進步改善的,愛之深,責之切,我地都係曾經經歷過GFS服務親切殷勤,令人晚晚都想上去的一群,香港咁多場,間間都有靚技師,間間都有各種優惠折扣架啦,點解當時我地淨係熱捧呢間,搞到其他場咁眼紅呢?難道我地呢班人真係唔識去第二度玩?連自己的業務最殺食最獨特的價值係乜都唔知,點做生意?

GFS的老闆,錯左就要認,唔識就要聽人講,聽邊個?梗係幫襯你那個啦!

另外,給昨天給我電話的靚靚主任:

哈哈,咪傻啦,我邊有嬲?嬲咩姐?檔生意又唔係我既?呢d野過左就無野,過一排等我去完大陸享受完溫柔鄉之後我就會返來架啦,到時候給你電話啦!

引用:
原帖由 messenger 於 2006-8-30 01:41 AM 發表
據悉.....

她/他們昨天已上來看過我們之前所有怨言
即時不讓四眼哥哥當侍應及卧睡於休息室
希望她/他們能向高層反映,改善服務水平
我們客人所想BUY的其實是什麼?
要明白到只顧出賣激情是不可長留客 ...
笑看古今天下事
傲游紅塵逍遙行

引用:
四眼哥哥當侍應及臥睡於休息室
嘩... 咁似我地偉大o既祖國o既

引用:
原帖由 Doer 於 2006-8-30 10:26 發表
我昨日也收到她們來電,我相信做生意的人,甚麼時候都希望不斷進步改善的,愛之深,責之切,我地都係曾經經歷過GFS服務親切殷勤,令人晚晚都想上去的一群,香港咁多場,間間都有靚技師,間間都有各種優惠折扣架啦 ...
我地都唔想繼續尋尋覓覓架!

寄望GFS能盡所能回復昔日的光彩

回復 #169 messenger 的帖子

信兄 ,又話放假五天?  五分鐘就返上黎 !

引用:
原帖由 mtr613 於 2006-8-30 22:22 發表
tried #72 , first 2 hr dup skill quite good , third hr, po skill not bad , make me so high ! hehe

btw, thanks Hedi sign me a coupon !
當我享受完四粒鐘靜靜地
返下來意外地與車長重遇
今年這個生日非常特別了

翠兒我係走廊見過但未試過
似乎可以一試喎!

引用:
原帖由 billchan1969 於 2006-8-31 01:18 發表
   信兄 ,又話放假五天?  五分鐘就返上黎 !
我話信差房放假你地隨便入住之嘛!

引用:
原帖由 messenger 於 2006-8-31 01:22 AM 發表

我話信差房放假你地隨便入住之嘛!
  仲以為主人走左可以 鵲巢鳩佔 添 !

引用:
原帖由 Doer 於 2006-8-30 10:26 發表
......搞到其他場咁眼紅呢?.....
我亦聽說過....
當時連港島東方棕泉的一位老細
都知道GFS好旺場架!

引用:
原帖由 billchan1969 於 2006-8-31 01:27 發表

仲以為主人走左可以 鵲巢鳩佔 添 !
主人? 另有其人....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。