推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

引用:
原帖由 9ball 於 2007-8-31 00:39 發表
Hi bro Messenger, please speak again.....pls tend to think your contribution is not only to the forum, it is to all of us. We miss your reports, we miss your comments, we miss your invaluable sugge ...
Hi bro 9ball, I saw you finally at the rest room last week!

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2007-10-9 17:05 發表

話說有次做左個#98....超強反應....熱情有如火山爆發...
患有心臟病者不宜

引用:
原帖由 vanet 於 2007-10-8 14:35 發表
各位Brothers,

Any update news for GFS?
i just try 2, 20, 60, 88,
Hi Hi bro vanet!

You have tried my top favourite! GREAT!!!!

I tried 88 last weekend. she is very frank but good looking. massage is smooth enough with plenty fingers. i had a good time

引用:
原帖由 messenger 於 2007-10-16 09:48 發表

Hi bro 9ball, I saw you finally at the rest room last week!
Really ? How did you identify me ? Say hi to me ma.

回復 #1926 messenger 的帖子

long time no see, buddy !!

剛做久違了的孖Q......
覺得她....
個人靚左....
皮膚白左....
温柔左....初初就係....之後又故態復萌.....
上圍大左....
個人肥左....
手骨好左....DD喇!!!

「故態復萌」即變回........粗野?

各位好
今日先有少少時間去發個post出黎報告下
本身大多數時間都係夜晚去,於是搵左相熟老友兼主任啊友仔介紹
跟住每一次都係搵唔同既bg黎比我...當然我緊係連咩no...都唔知喇
不過....每個都表現幾好....加上見各位都講過d no 之後....應該都無咩點錯
跟住到左近日.....我連續幾晚都搵左同一個bg(p.s. 65頁內所有post都沒有提及過的)
因為該bg不想我公開號碼(應該話連咩no都未知..連友仔都唔肯講= =")...
所以.......(等到佢肯講我知先=.=)不過個bg係有個好正既名既
呢個應該係(有緣人)先可以mark得到既
雖然呢個post好似.....講左等於無講
不過.....都可以叫做一個包膠掛@_@"

寫文章的昨日下午我又上左去
終於都知道邊位sh
多謝sh晌我心情甘down...連講句都費時既態度下(連我自己都覺得有問題)
仍然希望能夠滿足我既要求,值得一讚
亦好多謝locker大佬(早,夜班)甘照顧我呢個自己友
亦好多謝友仔幫我mark左個甘難忘既bg

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007/09/05 16:19 發表
「故態復萌」即變回........粗野?
完完全全...係一頭美洲豹.

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2007-10-17 16:26 發表

完完全全...係一頭美洲豹.
唔係同我同一科(貓科)?

any detail report on 20?? and 98??  any other new young pretty bg??

我也很想知喔!!!
c兄們有料嗎???

引用:
原帖由 劫貧濟富 於 2007-10-17 08:26 發表
各位好
跟住每一次都係搵唔同既bg黎比我...當然我緊係連咩no...都唔知喇
不過....每個都 ...
???????? 一片空白

引用:
原帖由 劫貧濟富 於 2007-10-17 08:26 發表
各位好
不過....每個都 ...
你交的報告確交了等於沒,但對師兄們喜歡溝女的又唔同,我也有好奇心想知那位囡囡?看誰是有絲人?

Massage skill is quite good (以 GFS standard 作 comparison)
overall 比較平均
髮型 look like Cable TV News 主播曾美華之前個髮型 (Note that I'm just confining to the hairstyle, not the outlook)
好似係 mid-shift

OVER.

Massage skill is average (put another way, not very impressive)
but Part 2 she's patient and 慢慢黎 and I felt comfortable and enjoyable
at one point in time she even asked me whether I'd like to be KOed ... and my natural response was "Could you continue for a while?"

OVER.

引用:
原帖由 phantomman 於 2007-10-26 12:15 發表
Massage skill is average (put another way, not very impressive)
but Part 2 she's patient and 慢慢黎 and I felt comfortable and enjoyable
at one point in time she even asked me whether I'd like to ...
haha very funny conversation!

Part 2 is ???

此場Like SS????????

引用:
原帖由 lungwest 於 2007-10-26 14:25 發表
此場Like SS????????
more ''official', organised', and 'available' than SS..

what is SS??? thanks in advance

Silver Spring Sauna, Mong Kok.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-26 15:58 發表
Silver Spring Sauna, Mong Kok.
thanks thanks

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-26 14:47 發表

more ''official', organised', and 'available' than SS..

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。