推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

發牛豆

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
Originally posted by chanpowing at 12/20/06 02:24 PM

想 '冼' 我,即日來回我咪遲到,你古惑
遲咩到呀..........
最夜班車開2123喎............

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-12-20 14:33 發表

遲咩到呀..........
最夜班車開2123喎............
咁你攞落黎 o羅

引用:
Originally posted by chanpowing at 12/20/06 02:40 PM

咁你攞落黎 o羅
我攞落嚟係我遲到呀.............
上嚟尾班車19:xx 咋..........

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-12-20 14:48 發表

我攞落嚟係我遲到呀.............
上嚟尾班車19:xx 咋..........
攞落嚟咪行返上去o羅,唔係點消化果磅幾

引用:
Originally posted by chanpowing at 12/20/06 02:52 PM

攞落嚟咪行返上去o羅,唔係點消化果磅幾
攞左落嚟畀你我就唔駛食磅幾la..............

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-12-20 14:55 發表

攞左落嚟畀你我就唔駛食磅幾la..............
你咁鍾意 ,食晒 4 磅都唔怕肥,唔使攞落黎

引用:
Originally posted by chanpowing at 12/20/06 03:22 PM

你咁鍾意 ,食晒 4 磅都唔怕肥,唔使攞落黎
講唔過人就要用暴力解決..............

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-12-20 15:26 發表

講唔人就要用暴力解決..............
用 "" 會唔會好 D D

引用:
Originally posted by chanpowing at 12/20/06 03:31 PM

用 "贏" 會唔會好 D D
媽媽話後生細女唔好成日介懷輸贏................

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-12-20 15:33 發表

媽媽話後生細女唔好成日介懷輸贏................
你仲後生,唔係 o麻

引用:
Originally posted by chanpowing at 12/20/06 03:37 PM

你仲後生,唔係 o麻
斷估都仲後生過你嘅..............

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-12-20 15:40 發表

斷估都仲後生過你嘅..............
係呀,斷估無辛苦
我十九歲,你點後生過我

引用:
Originally posted by chanpowing at 12/20/06 03:49 PM

係呀,斷估無辛苦
我十九歲,你點後生過我
十年前十三歲咋....哥哥.............
開蛋糕食~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-12-20 15:51 發表

十年前十三歲咋....哥哥.............
開蛋糕食~~~~~~~~~~~~~~
你今日好似唔使做咁!

哈囉朋友

I've learned that no matter how thin you slice it,there are always two sides.

引用:
原帖由 日本通 於 2006-12-20 07:20 PM 發表
哈囉朋友
通通

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-12-20 19:22 發表

通通
做乜扃嘴

I've learned that no matter how thin you slice it,there are always two sides.

引用:
原帖由 日本通 於 2006-12-20 07:27 PM 發表

做乜
扁咀因為肚仔餓

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-12-20 19:33 發表

扁咀因為肚仔餓
咁咋呀!!! 嚇得我呀

引用:
原帖由 日本通 於 2006-12-20 07:35 PM 發表

咁咋呀!!! 嚇得我呀
你食左飯未呀?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-12-20 19:35 發表

你食左飯未呀?
未呀

引用:
原帖由 日本通 於 2006-12-20 07:40 PM 發表

未呀
就食飯

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-12-20 19:58 發表

就食飯
你就好啦

引用:
原帖由 日本通 於 2006-12-20 08:33 PM 發表

你就好啦
返黎啦!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-12-20 20:37 發表

返黎啦!
咁快:bird::bird:

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。