推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

發牛豆

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-12-31 12:27 PM 發表

係呀............
從來未試過咁期待假期..........

豆豆......我lunch 先.........
好, 你去LUNCH先啦,

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-31 01:50 PM 發表
2006年最後一日,我返黎啦
保長你返黎啦,去左邊樹威黎呀?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-31 02:11 PM 發表

又去做豆豬
未呀保長

誰能代替哥哥地位

引用:
Originally posted by 唔易做 at 12/31/06 01:50 PM
2006年最後一日,我返黎啦
保長..........
我都返嚟la~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-12-31 02:28 PM 發表

保長..........
我都返嚟la~~~~~~~~~~
你食飽返黎, 又要努力工作了

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-31 02:31 PM 發表

唔係努力吹水咩

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-12-31 02:35 PM 發表

唔係努力吹水咩
我咁寫, 佢老細睇到都開心D
實際當然係吹水啦

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-31 02:41 PM 發表

我咁寫, 佢老細睇到都開心D
實際當然係吹水啦
佢老細係佢個mon前遊黎遊去咋

誰能代替哥哥地位

引用:
Originally posted by 唔易做 at 12/31/06 02:31 PM

係呀~~~~~~~~~~~~~
但係睇我個樣...點都唔似努力嘅...........

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 12/31/06 02:44 PM

佢老細係佢個mon前遊黎遊去咋
豆豆咁無記性架..............
係喺我個mon 後呀...........

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-12-31 02:51 PM 發表

豆豆咁無記性架..............
係喺我個mon 後呀...........
係mon後面?

誰能代替哥哥地位

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 12/31/06 02:53 PM

係mon後面?
係呀~~~~~~~~~~~
我個mon 背對住佢游過嘅地方嘛...............

豆豆

祝你
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

I've learned that no matter how thin you slice it,there are always two sides.

元旦日各位早晨呀!

誰能代替哥哥地位

happy new year to everybody~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-1-1 11:37 AM 發表
happy new year to everybody~~~~~~~~~~~~~~~~~
吉吉早晨呀

誰能代替哥哥地位

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 1/1/07 11:52 AM

吉吉早晨呀
豆豆早晨.............
今日無去街街........??

豆豆...........Happy New Year

2007第一次打招呼
祝各位
大家平安,
自然旺,
同歡笑,
好利多,
有作為,
勁好

豆豆..........祝你新年快樂.......財色兼收.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-1-1 12:27 PM 發表

豆豆早晨.............
今日無去街街........??
落街食左早餐

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 貓仔bobo 於 2007-1-1 02:25 PM 發表
豆豆...........Happy New Year
新年快樂呀bobo

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-1 02:46 PM 發表
2007第一次打招呼
祝各位
大家平安,
自然旺,
同歡笑,
好利多,
有作為,
勁好
午安保長

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Free2Go 於 2007-1-1 03:27 PM 發表
豆豆..........祝你新年快樂.......財色兼收.....
多謝小肚dup,祝你新年快樂、日日都咁甜甜蜜蜜

誰能代替哥哥地位

平安+勁好既07年,大家早晨

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。