推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

發牛豆

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-10-3 22:53 發表

而家去啦,你仲爭我一碗紅豆沙喎

good night
請妳食多碗都得!
我中o左六合彩4獎(4個半字)

同公公say hi 之後, 梗係入黎呃碗糖水食啦~~~~~~~

豆....幾時唱k?

P.S. 我搬左上東莞住啦, 打香港手機都搵到我架~~~~

講住咁多先.....

相關搜索目錄: 手機

過嚟呃錢     呃完就閃         
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 cationic 於 2006-10-3 11:12 PM 發表

請妳食多碗都得!
原來 cat 兄贏左錢錢,呢餐冇得走  la      

豆豆快的訂檯   

唔使咁貴架,係咁而自助餐有生蠔、三文魚刺身,龍蝦 - - - - - 等等就得啦        
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-10-4 01:39 發表

豆豆快的訂檯   

唔使咁貴架,係咁而自助餐有生蠔、三文魚刺身,龍蝦 - - - - - 等等就得啦        
仲以為你訓o左添

引用:
原帖由 cationic 於 2006-10-3 11:12 PM 發表

請妳食多碗都得!
好野,一早有食神

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 文仔 於 2006-10-4 12:06 AM 發表
同公公say hi 之後, 梗係入黎呃碗糖水食啦~~~~~~~

豆....幾時唱k?

P.S. 我搬左上東莞住啦, 打香港手機都搵到我架~~~~

講住咁多先.....
搬去咁鬼遠?而家少左唱k啦!有就叫埋你啦

相關搜索目錄: 手機

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-10-4 01:39 AM 發表

豆豆快的訂檯   

四個半字有幾多錢?你咁大食o架?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 cationic 於 2006-10-4 04:17 AM 發表

仲以為你訓o左添
C中邊有咁早訓呀,最早訓個個係牙擦保長呀

誰能代替哥哥地位

各位早晨.......我而家又進行打招呼程序啦......

引用:
原帖由 Free2Go 於 2006-10-4 09:21 AM 發表
各位早晨.......我而家又進行打招呼程序啦......
小肚DUP早晨呀

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-10-4 01:30 發表

小肚DUP早晨呀
點丫.....忙唔忙丫.....

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-10-4 09:30 AM 發表

小肚DUP早晨呀
黎探班, 跟著閃~~~~

引用:
原帖由 Free2Go 於 2006-10-4 10:27 AM 發表

點丫.....忙唔忙丫.....
一般啦,好似作病呀

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-4 10:30 AM 發表

黎探班, 跟著閃~~~~
牙擦保長簽去邊?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-10-4 08:05 AM 發表

四個半字有幾多錢?你咁大食o?
有 $4,500.00

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-10-4 08:06 AM 發表

C中邊有咁早訓呀,最早訓個個係牙擦保長呀
尋晚睇完流金歲月,之後過薛c兩蚊就 la  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-10-4 03:07 發表

一般啦,好似作病呀
作乜野病丫......係唔係抗藥性金黃香蕉球菌呀.......

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-10-4 11:16 AM 發表

有 $4,500.00
好野有飯食!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Free2Go 於 2006-10-4 11:20 AM 發表

作乜野病丫......係唔係抗藥性金黃香蕉球菌呀.......
你今朝冇擦牙呀

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-10-4 11:25 AM 發表

好野有飯食!
快的訂位,唔係 cat 兄星期六出山之後就  - - - - - -      唔得閒 ga  la            

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-10-4 03:25 發表

你今朝冇擦牙呀
係喎....唔記得左添.....而家去.......

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-10-4 11:29 AM 發表

快的訂位,唔係 cat 兄星期六出山之後就  - - - - - -      唔得閒 ga  la            
好~~~~~~~拿拿臨先得

誰能代替哥哥地位

哈囉

引用:
原帖由 紅豆維他奶 於 2006-10-4 01:38 PM 發表
哈囉
午安呀

誰能代替哥哥地位

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。