推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

發牛豆

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-9 05:56 PM 發表
諗下諗下, 明天係阿梅的生忌
重重心中痴債  原是欠下你一世
無限無盡愛在我心底
悠悠心中痴意  源源不絕撫慰
只望可補償一切
明明用盡了努力
明明事事都不計
為什麼萬般痴心
都等如枉費
原來今生心債  償還不是一世
千代千生難估計
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-9 06:04 PM 發表

你咁搶
我唔張殺食D
點頂得住
自己都越睇越鍾意        
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

夠鐘收工    今晚見        

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-9 05:55 PM 發表

永遠懷念.......
你又轉大頭相既,好似之前個張好睇d喎

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-10-9 05:56 PM 發表
諗下諗下, 明天係阿梅的生忌
你鍾意阿梅ga?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-10-9 06:04 PM 發表

重重心中痴債  原是欠下你一世
無限無盡愛在我心底
悠悠心中痴意  源源不絕撫慰
只望可補償一切
明明用盡了努力
明明事事都不計
為什麼萬般痴心
都等如枉費
原來今生心債  償還不是一世
千代千 ...
心債

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-10-9 18:25 發表

心債
豆豆,放o左工未?

引用:
原帖由 cationic 於 2006-10-9 07:44 PM 發表

豆豆,放o左工未?
咁耐唔出現緊係搭緊車啦  

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-10-9 20:00 發表

咁耐唔出現緊係搭緊車啦  
你食左飯,洗埋白白,睇緊電視哩?

引用:
原帖由 cationic 於 2006-10-9 08:23 PM 發表

你食左飯,洗埋白白,睇緊電視哩?
緊係啦,通常食完飯返到屋企第一件事就係沖涼        

冇人係處同我爭咪,自己唱吓歌先         

斜陽無限 無奈只一息間燦爛 隨雲霞漸散
逝去的光彩不復還 遲遲年月 難耐這一生的變幻
如浮雲聚散 纏結這滄桑的倦顏 漫長路 驟覺光陰退減
歡欣總短暫未再返 哪個看透我夢想是平淡
曾遇上幾多風雨翻 編織我交錯夢幻
曾遇你真心的臂彎 伴我走過患難
奔波中心灰意淡 路上紛擾波折再一彎
一天想到歸去但已晚 啊 天生孤單的我心暗淡
路上風霜哭笑再一彎 一天想 想到歸去但已晚

特別啟示:
睇電視時間,暫時休舖 1 小時,本舖將於 10:30 pm 正常營業,不便之處,敬請原諒

引用:
原帖由 cationic 於 2006-10-9 07:44 PM 發表

豆豆,放o左工未?
找我呀?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-10-9 09:02 PM 發表
冇人係處同我爭咪,自己唱吓歌先         

斜陽無限 無奈只一息間燦爛 隨雲霞漸散
逝去的光彩不復還 遲遲年月 難耐這一生的變幻
如浮雲聚散 纏結這滄桑的倦顏 漫長路 驟覺光陰退減 ...
女仔歌你又話唔唱既?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-10-9 09:37 PM 發表
特別啟示:
睇電視時間,暫時休舖 1 小時,本舖將於 10:30 pm 正常營業,不便之處,敬請原諒   
點解要休息呀?發牛豆都有時間限制?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-10-9 10:28 PM 發表

女仔歌你又話唔唱既?
唔用咪唱     

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-10-9 10:39 PM 發表

唔用咪唱     
咁即係唱啦!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-10-9 10:46 PM 發表

咁即係唱啦!
又話唔舒服,重唔早的瞓  

俾個機會我係本月在線時間過妳頭  ar  ma  

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-10-9 11:03 PM 發表

又話唔舒服,重唔早的瞓  

俾個機會我係本月在線時間過妳頭  ar  ma  
我諗Sax ba會過我頭ga la!

我食埋藥去訓啦,good night

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-10-9 11:07 PM 發表

我諗Sax ba會過我頭ga la!

我食埋藥去訓啦,good night
早的瞓,早的好番         

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-10-9 10:28 PM 發表

女仔歌你又話唔唱既?
今次唱男仔既歌         

夜闌靜風霜濕我衫
月明亮不照離群雁
千杯酒醉 我帶淚問
永別人那日夢裡還

是緣份相識刀劍間
是情份不怕共危難
歡欣轉眼 變作夢幻
悲嘆息追億已恨晚

嘆世上 紅顏千萬
痴心愛 緣何有限
空嗟嘆 歲月未長
只怨情緣多劫難

獨流浪關山影隻單
長懷念孤單離群雁
今朝一切 已化夢幻
轉眼間追億已恨晚
本帖最近評分記錄
  • 休谷客 體力 +20 我很贊同 2006-10-10 01:33
  • 休谷客 威望 +20 我很贊同 2006-10-10 01:33

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-10-9 12:19 AM 發表

HELLO,仲以為你唔記得左我tim,萬勝節係十月尾bor!

版面時間唔對,我諗你可以去『控制面版』個樹設定的時間唔o岩啦,自己去set番啦,唔明再問啦!
豆豆,

怎會忘記妳這位 哥哥's 靚靚 fans呀!Ha Ha!

我去了 『控制面版』個樹了,但再click邊度改時間呀?

希望豆豆or各位兄弟姊妹幫幫手呀!

Thanks all
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 SuckToe 於 2006-10-10 12:03 AM 發表

豆豆,

怎會忘記妳這位 哥哥's 靚靚 fans呀!Ha Ha!

我去了 『控制面版』個樹了,但再click邊度改時間呀?

希望豆豆or各位兄弟姊妹幫幫手呀!

Thanks all
編輯個人資料入面個時差設定

香港係 +8

咁耐都冇生意,都係時候收舖,各位貴客明天(應該係今天)請早     

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-10-9 11:46 PM 發表

今次唱男仔既歌         

夜闌靜風霜濕我衫
月明亮不照離群雁
千杯酒醉 我帶淚問
永別人那日夢裡還

是緣份相識刀劍間
是情份不怕共危難
歡欣轉眼 變作夢幻
悲嘆息追億 ...
好一首”留香恨”!  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。