推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

「脱出ゲーム ホビーの匠」

「脱出ゲーム ホビーの匠」

http://www.home-tv.co.jp/hobitaku/game/

唔知post過未,差d玩到我豆雞

引用:
原帖由 kitty 於 2007-1-24 17:36 發表
http://www.home-tv.co.jp/hobitaku/game/

唔知post過未,差d玩到我豆雞
kitty,
password係咩顏色? 點搵到個PASSWORD????

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-1-25 11:18 PM 發表

kitty,
password係咩顏色? 點搵到個PASSWORD????
有三個pw要搵︰
1) 搵到個eraser跟住再搵本書,就知第一個pw (留意遊戲機符號位置)
2) 從組合好的機械人上取到....
3) 搵到電芯後,在人形機械人上搵到

引用:
原帖由 kitty 於 2007-1-26 10:29 發表

有三個pw要搵︰
1) 搵到個eraser跟住再搵本書,就知第一個pw (留意遊戲機符號位置)
2) 從組合好的機械人上取到....
3) 搵到電芯後,在人形機械人上搵到

eraser係邊到度到?....
我搵到一粒電芯咋
個心形盒有咩用??

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-1-28 19:08 發表

eraser係邊到度到?....
我搵到一粒電芯咋
個心形盒有咩用??

eraser - 拎哂d紙巾出黎就見到
電芯 - 上隔床邊有一粒,gameboy有一粒
心形 - 你解左電腦pw先有用

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 kitty 於 2007-1-29 00:10 發表

eraser - 拎哂d紙巾出黎就見到
電芯 - 上隔床邊有一粒,gameboy有一粒
心形 - 你解左電腦pw先有用

85P點解?
password2 係用機械人上面個顏色解嗎? ......解唔到

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-1-29 10:36 發表

85P點解?
password2 係用機械人上面個顏色解嗎? ......解唔到
其實書既係85 page,然後按綠書既左下角
你拎白色果個機械人係第三個pw,第二個係黑色既,係電視機搵到兩件組合而成

引用:
原帖由 kitty 於 2007-1-29 14:39 發表

其實書既係85 page,然後按綠書既左下角
你拎白色果個機械人係第三個pw,第二個係黑色既,係電視機搵到兩件組合而成

開埋個心形盒, 有把藍色劍,
要幾多把劍先開到果個鹿頭公仔??
d野睇到眼花先搵到

仲有野可以搵? ...click晒囉喎

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-1-29 17:32 發表

d野睇到眼花先搵到

終於搞掂...仲以為個電話有野搞....

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-1-29 17:32 發表

d野睇到眼花先搵到

所以我都話玩到逗雞

引用:
原帖由 Big Rock 於 2007-1-30 16:38 發表
開頭入個game眼都花埋都唔玩謚捸A但見到妳兩個玩到咁過痐S忍唔住玩驉A而家頭暈兼作嘔呀!
個謋J咁似黃毓民
頭暈兼作嘔,俾粒話梅你好無

引用:
原帖由 Big Rock 於 2007-1-30 18:19 發表

我要么鳳成70蚊一兩※肋{
咁識貨 70蚊一兩,都係俾一粒你者

引用:
原帖由 Big Rock 於 2007-1-30 19:29 發表

妳估一兩都多咩,得●X粒咋!我記得有一次就褸L年,諗住買番包呢隻頂級話梅孝敬老媽子,點知去到一睇包話梅標價$500,仲係細鬼咁細包,結果我去鰹味鋪買髐蝥蓮W算數
$500仲要好細包,唔通食左曉飛

如果你老媽子收到包$500既話梅唔知會點呢 真係買斤瑤柱好過 起碼老媽子識嘛

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。