推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 同剛離婚人妻大戰

前輩, 以後要多多指教

東北妹同個姊妹到左成個星期..., 第一晚就即刻同東北妹淫妻大戰, 佢姊妹話唔阻住我地聚舊自己去訓.... 第二日我睇佢地三隻野磨豆腐... 東北妹磨磨下成隻手掌插晒入淫妻隻西度, 跟著淫妻又插番佢, 兩隻野係度大叫幫手插爆對方隻臭 B.....我同姊妹就埋去用手指插佢地屎眼.....插左陣我就改為插姊妹...佢隻西生得好低, 又係淫婦. 唔知我手掌大定佢隻西窿小, 插唔晒成隻手掌入去...., 搞左陣就屌佢. 佢叫聲好大. 淫妻同東北妺就停左睇我地屌西, 睇下睇下佢地就各自戴上條兩頭假鳩加入戰場...我個屁眼比佢兩個輪住屌... 條鳩就越屌越硬, 隊到入姊妹子宮口處.... 比佢個子宮口夾下吮下聽住佢狂叫鳩頭爽到最後射左入佢子宮度.......  淫妻同東北妹問, 佢好唔好屌,  邊個好屌 D.....

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 燒雞比 體力 +59 生得底,後入最正 2013-8-10 05:20
  • 燒雞比 威望 +59 生得底,後入最正 2013-8-10 05:20
  • 燒雞比 金錢 +59 生得底,後入最正 2013-8-10 05:20
  • LLKO 體力 +10 讚! 2013-8-7 16:56
  • LLKO 威望 +10 讚! 2013-8-7 16:56
  • LLKO 金錢 +10 讚! 2013-8-7 16:56

正正正正正正  goooooooooooooooood photo

樓主請問一下,點分西窿高定低?

又多條女加入啦

回復 377# 的帖子

西毛算靚,不過夠多和密;雖然西窿低係淫,但係唔夠主動喎!
都係淫妻個西正。
好似無師兄一路屌人,一路俾淫妻屌屎眼啲相,又無得睇。

回復 382# 的帖子

西毛算靚,不過唔夠多和密;雖然西窿低係淫,但係唔夠主動喎!
都係淫妻個西正。
好似無師兄一路屌人,一路俾淫妻屌屎眼啲相,又無得睇。

姊妹又真係無淫妻咁好玩, 可能我真係愛上左淫妻.... 東北妹同姊妹月底就返去石油城搵銀. 果度 d 礦佬搵錢多又無乜野玩. 佢地話班礦佬林多佢幾野就好鬆手... 東北妹同個想屌佢屎忽既話屎忽要留比老公屌, 結果條友比佢三千銀求屌屎忽.... 講到淫妻都話要去玩番兩個月又有錢搵, 我係女人都去... 講番姊妹, 佢隻西窿好窄水又唔多, 但屌左入去慢慢就多到鳩毛都濕晒, 轉屌佢屁眼都唔駛加 KY... 佢話佢好鐘意屌西但一定要屌左入去先會出水... 遇上大支野唔落KY痛死, 但好多礦佬好鐘意佢咁表情唔比佢落KY... 佢話佢又幾亨受痛完爽既過程, 最爽係有時貼士重多過西價,... 佢兩隻野重叫我地搬過去住, 駛乜係度搵雞鴨玩, 過去有佢地一齊玩, 客串下玩礦佬又有錢收... 真係比佢地吹脹, 淫妻重和應添... 我問佢咁阿女點呀. 佢先收聲.

Cccccccccc

其實依家行後門,弟弟都不會太與奮.可能年幾大了.喜歡吹爆多D

Hbhbuhubhbuuhb

Thank you.  I hope I could get the link.

師兄!! 厲害厲害, 小弟當你係偶像咁拜....
引用:
原帖由 daball 於 2013-8-8 20:51 發表
姊妹又真係無淫妻咁好玩, 可能我真係愛上左淫妻.... 東北妹同姊妹月底就返去石油城搵銀. 果度 d 礦佬搵錢多又無乜野玩. 佢地話班礦佬林多佢幾野就好鬆手... 東北妹同個想屌佢屎忽既話屎忽要留比老公屌, 結果條友比佢 ...

回復 384# 的帖子

呀女返咗未,返咗有無同佢做

keep in up date

Waiting for new photos !!!

thanks for sharing

I was upgrade my laptop computer and the  Windows 8 basic didn't support my chinese input software,  the laptop manufacturer also didn't support the driver if I downgrade to windows 7.... I can't type Chinese now so I can't keep this update.... I will wait the W8 pro crack version that I can upgrade.....

so good! get more fun.

引用:
原帖由 daball 於 2013-9-20 05:42 發表
I was upgrade my laptop computer and the  Windows 8 basic didn't support my chinese input software,  the laptop manufacturer also didn't support the driver if I downgrade to windows 7.... I can't type ...
[http://translate.google.com.tw/#en/zh-TW/google%20translate]  [谷歌翻譯]

[我在我的筆記本電腦和Windows 8的基本不支持我的中文輸入軟件升級,筆記本電腦製造商還沒有支持的驅動程序,如果我降級到Windows 7....我不能輸入中文,所以我現在不能跟上這個更新....我將等待的W8親破解版,我可以升級...]

相關搜索目錄: 電腦

thanks for sharing

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。