推介:| Chrissie Chau 周秀娜 | 諸葛梓岐 | 傅穎寫真 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

154 1234567
發新話題

看看一個二個正氣凜然

看看一個二個正氣凜然

看看成蟲在電視機前,唧都唔笑,唸番佢平時點樣玩女,好心佢真正做邪就邪,做正就正。
呢期民主黨掂,單仲諧即刻被人搭膊頭影相,而其他識議員,食自已啦。
我唔係特別幫『一X便利』,不過唔係第一時間去投訴的人,有無被人唆使呢?

平心而論,亦有一些正義企出來。你又看到什麼?

700萬人 幾千投訴(本身公司人+所謂fan屎)

呢件事, 我看見, 假道學!!

今次應該對事唔係對人, 件事係一定唔arm, 總要有人出頭去炳[一本大便], 班假道學唔出聲, 唔通你覺得鐘景輝同胡楓帶先叫有號召力...???

無錯,『成蟲』早已『成了一條淫蟲』。

阿嬌喊係正常嘅, 平時 d 人想睇佢著 bra top, 要俾錢買 concert 飛 / dvd / vcd 架嘛, 而家俾人咁登晒出嚟, 袋少幾多呀, 唔喊至奇

阿嬌 鏡頭一對住佢 就喊得出。 
以前話佢衋葉囍n,真係要講聲SORRY∼

什么啊?

Quote:
阿嬌﹕面對小朋友很尷尬
【明報專訊】在大馬被《壹本便利》偷拍的鍾欣桐),昨天出席演藝界的聲討大會,拿起「咪高峰」提到偷拍事件時,不禁哽咽落淚,擔心事件會破壞她一直努力建立的形象,亦不懂怎樣面對支持者。她含淚訴說,當被全世界知道自己被偷拍後,一直難以安寢,希望演藝界和市民團結一致,罷買有關刊物。

「醜事」傳千里 人生蒙污點
鍾欣桐出席活動後接受商台《左右大局》訪問時表示,事件對她最大的傷害,是難以面對年紀小的擁躉。「日前,我到過警局報案後,出席一個兒童節目,見到很多小朋友和家長,我覺得很尷尬,雖然他們知道不關我事,但我真的不懂面對他們。」

一談及感受即落淚
她形容事件是一件醜事,令她人生蒙上污點。「傳媒時常以『公眾喜歡看』為理由去刊登這些照片,其實無人說喜歡看,只是他們刊登才有人看。」在聲討會上,鍾欣桐被主持邀請訴說感受時,一直表現冷靜的她頓時眼睛通紅,說不了半句便落淚,「我不知道他們(《便利》攝記)幾時開始影,亦不知影了多少相,我很擔心有不同(更衣)的相片在不同地方出現。」

問題(一):小朋友天真無邪,為甚麽面對很尷尬?面對大朋友又如何?
問題(二):刊物是否有問題,法庭自有判決。罷買《壹本便利》,是否要買東XX或東XX地?〔本本都係咁,買邊本?〕
問題(三):台詞是否英X公司新聞稿?

引用:
原帖由 chanpowing 於 2006-8-29 02:43 PM 發表
無錯,『成蟲』早已『成了一條淫蟲』。

OVER REACT OR.........................

"當你見到星河燦爛,求你在心中記住我。"

引用:
原帖由 chanpowing 於 2006-8-29 10:23 AM 發表
看看成蟲在電視機前,唧都唔笑,唸番佢平時點樣玩女,好心佢真正做邪就邪,做正就正。
呢期民主黨掂,單仲諧即刻被人搭膊頭影相,而其他識議員,食自已啦。
我唔係特別幫『一X便利』,不過唔係第一時間去投訴的 ...

大部份都係對人唔對事

換左新版....可惜d人個腦唔換

成蟲係淫,呢個係佢既事,亦淫得你情她願,
但呢次係講緊偷影人換衫,重要上網出頭條

各位話假道學既人,希望你屋企有女人,唔知主角係佢既時候
你又會點
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-8-29 10:09 AM 發表
大部份都係對人唔對事

係啊, 對人唔對事 o既全部都~~~

黎明, 鄭伊健 被人拍入屋, 就無人理o既, 無咩團體薛賱Do既~~~

twins 一哭 二鬧, 全部人都上釣

陰陰咀笑...

眼淚話到就到, 呢囍抴N係pro囉~
通常齯H係喊, 就收埋唔俾人睇~~佢o既眼淚, 就等住show~

大部分都是做show的好淫

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-8-29 18:09 發表
大部份都係對人唔對事
同意版主所說,大部份都係對人唔對事,包括本人。
雜誌p是第一次影裸露,今次亦沒有怎麼鏡頭。平時雜誌裸露間歇性會被政府點名。可能今次發生於英X,與成X相關,佢拉頭纜,一呼百應,才發生之後一連串....
但現在似做show多過似做嘢。

相關搜索目錄: 雜誌

啱,我直頭係對人唔對事

淫虫乞人憎,我對人
獸牲週刊對重標準,我對人
矮仔大義凛言假道學,我對人
我只喺替先前受獸牲週刊搞過嘅人不值
本帖最近評分記錄
  • SIG 體力 +20 我很贊同 2006-8-30 07:23
  • SIG 威望 +20 我很贊同 2006-8-30 07:23

引用:
原帖由 wqwq 於 2006-8-29 10:33 PM 發表

我只喺替先前受獸牲週刊搞過嘅人不值 ...
I agree.

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-8-29 10:09 AM 發表
大部份都係對人唔對事

換左新版....可惜d人個腦唔換

成蟲係淫,呢個係佢既事,亦淫得你情她願,
但呢次係講緊偷影人換衫,重要上網出頭條

各位話假道學既人,希望你屋企有女人,唔知主角係佢既時候
你又會點
淫得你情她願
你估佢係流华,古天樂,吳彥祖咩

回復 #7 資深球迷2世 的帖子

Anti TVB - FREE promotion for their Pay TV Channel, Let's Compaint TVB

TVB uses  a PUBLIC channel to promote their Pay-TV Channel 'Entertainment Channel'.

I don't think they really need to use their very BiG 'Pay-TV channel LOGO in their Microphones' which is kept broadcasted in the PUBLIC Channel.

TVB is using our public resources to promote thier other business. PAY-TV! Come on TVB don't pretent your are holy anymore!

一於戒買唔戒睇!

都是做show多過似做嘢

154 1234567
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。