推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

26 12
發新話題

[建議] 空姐/地勤貼圖專區 版主申請

空姐/地勤貼圖專區 版主申請

會員名稱: uhalluhall
申請版位:空姐/地勤貼圖專區
是否已在申請的版塊每日發3主題並連續5天
:沒有

抱負(不少於50字):空姐一向是其中一個最吸引男士既職業, 她們的制服既高貴專業又不失性感, 香港缺乏專門的空姐/地勤貼圖專區, 希望能因此加強討論區人氣
是否現職其他論壇/討論區的版主以上級別職位:

這是一個比較嶄新的專區 我諗應該都有吸引力 須然我吾認識你 但我亦希望你能成功
我在此支持你一票

空姐/地勤貼圖專區係咪即係偷拍空姐貼圖專區??

人生有幾多個10年,最緊要有態度!

反對

1。 申請人未符合要求
2。 論壇已有很多分區才以放相

回復 3# 的帖子

不一定是偷拍......

回復 4# 的帖子

問題是很多 C hing 都覺得要用 search 功能去找空姐相太不方便

引用:
原帖由 uhalluhall 於 2012-1-8 01:12 發表
不一定是偷拍......
不一定就即係有偷拍啦。
開個區比你就即係鼓勵你呢d滋擾行為,
分分鐘仲會惹官非,
咁既違法行為,絕不支持。

回復 7# 的帖子

你咁講就唔對...滋擾行為? 咁呢個網站夠好多偷拍照la.....  不如執左佢?

犯法行為絕不支持
為一己之慾而影響論壇,更不支持

引用:
原帖由 uhalluhall 於 2012-1-9 03:03 發表
你咁講就唔對...滋擾行為? 咁呢個網站夠好多偷拍照la.....  不如執左佢?
並無唔對,如果你有呢d發現,觀迎你向該版版主投訴。

引用:
原帖由 fighterplane 於 2012-1-9 14:38 發表
犯法行為絕不支持
為一己之慾而影響論壇,更不支持
絕對認同。

本人投不支持一票。

另外,xocat 已經有太多分版,管理員應該刪減重疊分版。 

大家各有各嘅道理,不如投票决定啦,
多數服從少數,我覺得咁做會好啲,
再拗落去都冇意思

sorry 應該係少數服從多數!
sorry,sorry...

回復 13# 的帖子

我贊成投票.....也體現 forum 的民主

違法、變態既行為,唔會因為經過投票而變得合理。

引用:
原帖由 uhalluhall 於 2012-1-10 11:04 發表
我贊成投票.....也體現 forum 的民主
第一 : 涉及違規圖片,管理員一定唔贊成。

第二 : xocat 有成七十幾萬會員註冊,一百幾十個投票,完全體現唔到民主。

第三 : 基本上,本人係建議緊縮減一些分版,尤其是冇版主管理的版面。

回復 16# 的帖子

投票有贊成....有反對.....還不民主?? 再唔係你去各版呼籲大家黎投票 lor.......所謂七十萬會員.....有幾多係 active member .....心照啦.....

第三點我唔理你點管d 版............或者幾多廢版冇人理甚至冇人睇..............總知我會管好我個版

引用:
原帖由 uhalluhall 於 2012-1-11 17:21 發表
投票有贊成....有反對.....還不民主?? 再唔係你去各版呼籲大家黎投票 lor.......所謂七十萬會員.....有幾多係 active member .....心照啦.....

第三點我唔理你點管d 版............或者幾多廢版冇人理甚至冇人睇. ...
唔該你唔好侮辱民主兩個字,
所謂既投票,只不過係一班偷窺狂開條投票thread,
為左自己既違法癖好而自圓其說。

影既有得投,
被影既無得投,
甚至連拒絕比你偷影裙底、絲襪既機會都無,
咁都好意思話呢d係民主?

引用:
原帖由 uhalluhall 於 2012-1-11 17:21 發表

第三點我唔理你點管d 版............或者幾多廢版冇人理甚至冇人睇. ...
而家只係想睇違規圖片的會員去投贊成票。

就係冇咁多活躍會員去投票,所以無論投什麼票,到冇公信力。

why is mazdarater?

回復 18# 的帖子

請問幾時有講過影裙底??

引用:
原帖由 uhalluhall 於 2012-1-13 22:15 發表
請問幾時有講過影裙底??
就算無裙底、糾襪、腳,
未經人家同意影人家相,
未經同意之下係人地facebook或者blog度copy人地d私人相片返黎呢度貼,
都係滋擾行為。

你可以排除有偷拍裙底、絲襪、腳既可能嗎?
有人貼呢d相你會點做,
加分鼓勵定係即時禁言?
你唔會唔知道你班支持者既口味掛。

再講,你邊夠資格申請做版主?
引用:
在所申請的版塊每天發表3個相關主題及有意義的回覆,並連續5天 *(一般是最近這數星期內)

Support your suggestion!

support !!!!!!!!!!!

26 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。