推介:| 影音器材 | 音響配件 | 揚聲器 | MP3 Player | 喇叭線 | 投影機 |

83 1234
發新話題

恭喜利記成為av版版主

恭喜利記成為av版版主

呢版終於有版主lu~~~~~~~早你就應該做啦

Congratulations to 利記 !!!

恭喜利記

恭喜 利記 成為 AV 版版主

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

多謝各位
其實我都唔係好識
只係識抄鴾H地囍n野先貼過黎

五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-1-26 01:55 PM 發表
多謝各位
其實我都唔係好識
只係識抄鴾H起囍n野先貼過黎
.... 你唔使咁客氣啦.....有「好野」就務必介紹多灠捸I

( 代郵:有時間就續埋條炾捸I

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

引用:
原帖由 billchan 於 2007-1-26 03:26 PM 發表

( 代郵:有時間就續埋條炾捸I
agree.....and pls be quick!!!

引用:
原帖由 利記 於  01:55 PM 發表
多謝各位
其實我都唔係好識
只係識抄鴾H起囍n野先貼過黎
恭喜晒!!!! 不過, 我一d音響野都唔識...

in love with the nature...

引用:
原帖由 allure 於  01:54 AM 發表

恭喜晒!!!! 不過, 我一d音響野都唔識...
?????
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-1-27 09:56 發表

係?????
我阿媽都話我唔係佢個女黎架...
佢地賣音響... 我就賣缸牙架...

in love with the nature...

引用:
原帖由 利記 於 2007-1-26 13:55 發表
多謝各位
其實我都唔係好識
只係識抄鴾H地囍n野先貼過黎
恭喜恭喜!!
香港無望,所以我每天都在中國飄泊流浪

引用:
原帖由 RacoRaco 於 2007-1-28 14:15 發表

恭喜恭喜!!
多謝!!!!
不過好小係厘版見你
以後多蠷什!!!!
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 allure 於 2007-1-27 23:53 發表

我阿媽都話我唔係佢個女黎架...
佢地賣音響... 我就賣缸牙?
我記得你以前講過你屋企係做音響生意!!!!!!
五大有其二

二手買賣
CD推介

回復 #12 利記 的帖子

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-1-29 15:44 發表
恭喜晒!!!!
多謝車長
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-1-29 15:44 發表
恭喜晒!!!!
你唔好遲d!?

引用:
原帖由 bbbear 於 2007-1-30 00:19 發表
你唔好遲d!?
唔好意思,我仲遲  

[fly] 恭 喜 利 記 榮 任  A V  版 主   [/fly]

引用:
原帖由 Sax 於 2007-2-5 14:59 發表

唔好意思,我仲遲  

恭 喜 利 記 榮 任  A V  版 主  
AV版

但無三,四仔
五大有其二

二手買賣
CD推介

版主!

引用:
原帖由 tonyling 於 2007-2-20 16:58 發表
版主!
呃返黎既
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-2-21 01:48 發表

呃返黎既
呢邊未夠旺wor,版主...貼下你d器材出泥丫嘛!

引用:
原帖由 tonyling 於 2007-2-21 10:22 發表

呢邊未夠旺wor,版主...貼下你d器材出泥丫嘛!
厘邊真係唔多人玩到好似我地咁!!!!!
大哥,係你面前
我瓥ㄚY垃圾黎
不如post你囓啦!!!!!!

五大有其二

二手買賣
CD推介

搵錯地方問 不過請版主照答

阿標去「電腦」及「手機」版都找不到類似自已想問的標題和內容,所以都走返黎呢度問利記兄,先謝謝!

問題其實對利記兄一定很簡單,阿標想用用自己一早登記左但從未用過的 skype account,去賣個什麼 earpiece/headset (連 mic) 好?是否 USB 腳好 d ? 問題實在小兒科,不過問聲才去高登買,免得買了不滿意又要行多次!謝謝!

相關搜索目錄: 電腦 手機

引用:
原帖由 billchan 於 2007-2-22 02:10 發表
   阿標去「電腦」及「手機」版都找不到類似自已想問的標題和內容,所以都走返黎呢度問利記兄,先謝謝!

問題其實對利記兄一定很簡單,阿標想用用自己一早登記左但從未用過的 spype account,去賣 ...
厘樣我真係唔識喎
不過如果唔怕有線麻煩
我諗用USB好(起碼唔駛用電)
我公司個mouse用緊藍芽
唔夠10日要換一次電(不過就好用過Wireless既mouse)

相關搜索目錄: 電腦 手機
五大有其二

二手買賣
CD推介

回覆 #23 利記 的帖子

..謝謝!等我又去M豆豆問下先!佢好似八足咁多爪,又成日係手機版指點人,可能有資料!

不過豆豆雖然度度都見,但真要M時唔知應去那塈銦H貼呢 d 實用野上佢 d 感性 blog 度又好似有煞風景!

不如請豆豆自動係呢度出現丫!

豆豆!豆豆!有請!請現身!有野請教!謝謝!

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 利記 於 2007-2-21 01:48 AM 發表

呃返黎既
恭喜利記先!

誰能代替哥哥地位

83 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。