推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

104 12345
發新話題

有感。。

有感。。

日日豪好玩。。上礼拜六就跟妈咪预订今个礼拜六。。包括七公在内几位师兄都有TARGET。。点知妈咪寻日话我地订果间房无左。。一个礼拜前订既都会无左。。吊。。 。耿系比能左其他客啦。。

即刻改订有钱佬。。点知都系无房。。礼拜五先订好难有。。。甘好环境吗。。。唉。。半记就吴使问实无房啦。。。只有订好耐都无人提过既雌狮。。。

K场生意好。。大部分K已加价。。3710 3811。。41015.51520.。。唉。。现在就只有有钱佬还有颇多258.。海虾也有258.。三几个好矮既。。但就马上要加到3811啦。。。。恐怕好快有钱佬都会无埋。。。

SZ原来有片乐土哈哈笑。。258 358 369真系好抵玩。。但只系两三个礼拜吴到就加价了。。寻晚去到原来是第一天加价。。258358.369的全部变为3810.。唉。。。甘即系鼓励D女女吴过夜啦。。执8旧仲唔走咩。。训到天光先执多两旧无女制啦。。不过带哈哈笑牌坐既就变为全部2旧。。无左飞巴啦。。。

一直以为我们是受重视的常客好客。。现在知道我地只是几个寒酸客了。。唉。。又系既。。入到房两个DJ就要减一个。。消费就只到低消。。

港纸纸水越来越低。。
K价就越来越贵。。恐怕好快我地都吴使上去玩啦。。去都无房无女招呼我地既啦。。。

回復 1# 的帖子

嘩 !有無搞x錯,早一個星期同媽咪訂都臨時甩底話無房 !!   
其實d媽咪點諗野既呢,為熟客得罪d新客。唯一解釋真係唔憂做囉,呀媽係咁,唔怪得d女會對d客咁差。因為由上到下都唔志在。
加價都預左架啦,但d訂價咁怪,真係鼓勵d女唔去馬,唔過夜,返屋企陪狼狗既姐 !
兼質素參差不齊,豬扒恐龍又係咁既價位。d客唔係傻既,d錢又唔係天跌落黎。我依家睇唔岩既都唔會為難自己同個銀包 !!

與其有感,何不感恩?

年輕時去NC,都把自己裝扮 ,曾幾何時,NC 變成燒烤場式馬檻,甚至就地正法

我們享受了多年的價亷物美,是該感恩

NC 不是普通人消費的地方未嘗不是好事,我認為

少了在門口趕入場、花街的擁擠

我看過清明上河圖的逍遙

也看過破地獄一班搶食的餓鬼

有道 CP 的囡囡被寵壞,客人又何嘗不是?

睇魔稿一叉野就想要相頭、身裁、服務,吹乃車輪 .... 重話要 feel.

而家揸住這點錢 可以做D乜?

不如年前的8舊

相關搜索目錄: 燒烤場
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 AINY 於 2012-2-24 08:12 PM 發表
日日豪好玩。。上礼拜六就跟妈咪预订今个礼拜六。。包括七公在内几位师兄都有TARGET。。点知妈咪寻日话我地订果间房无 ...
大海哥...雖然我地唔係強國人..但一啲都唔失禮...

上星期係日日豪我都幫個扑街媽咪坐兩个囡...你就三个添啦..

有我个酒鬼係度..點會係低消...上星期我仲比多八舊水佢買枝黑牌..

實在佢甘多酒咭..明益個扑街真真啦..跟手仲同佢訂間中房下星期..四間客房...

依家就全部放能晒飛滋...佢有無人性....

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-2-25 15:33 發表

上星期係日日豪我都幫個扑街媽咪坐兩个囡...你就三个添啦..

有我个酒鬼係度..點會係低消...上星期我仲比多八舊水佢買枝黑牌.. ...
上個禮拜有個弟兄要我介紹個律師俾佢告個囡唔還錢 ...唔講誠信 真搞笑

而家做大官既都唔講,期望呢班風月場所既人講誠信,柴爺你開乜玩笑?

常平既NC有個四眼經理我夠膽擔保佢唔會訂房放飛機、落格、偷酒 ...

但係個場D囡會 ...

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-2-25 01:03 AM 發表

上個禮拜有個弟兄要我介紹個律師俾佢告個囡唔還錢 ...唔講誠信 真搞笑

而家做大官既都唔講,期望呢班風月場所既人講誠信,柴爺你開乜玩笑?

常平既NC有個四眼經理我夠膽擔保佢唔會訂房放 ...
真搞笑!!!但我地訂咗房No Show 佢咪話公司要罰錢,喊苦喊忽..

D雞虫個心口咪梗住梗住囉....

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-2-25 16:19 發表

真搞笑!!!但我地訂咗房No Show 佢咪話公司要罰錢,喊苦喊忽..

D雞虫個心口咪梗住梗住囉....

信佢地一成,雙目失明

回復 7# 的帖子

師傅,那你今晚回去CP嗎?

以前肥妹果組個老母曉曉教D囡,對D客閹得就閹、騙得就騙 ...

引用:
原帖由 AINY 於 2012-2-25 11:12 發表
日日豪好玩。。上礼拜六就跟妈咪预订今个礼拜六。。包括七公在内几位师兄都有TARGET。。点知妈咪寻日话我地订果间房无 ...
唉...果然我都去得到哈哈笑..就不再笑哈哈嘞....

回復 1# 的帖子

原來這幾天台灣因228事件放假幾天,所以CP差不多所有KTV和酒店都full了,星期三晚開始已沒房了!

相關搜索目錄: 酒店

引用:
下次閒日我地一齊玩, 我去開既地方都係 3 6 9 ...
酒水 400 - 500 左右... 媽咪招呼好好...
女係無常平咁多, 但如果 5 - 6 個人去... 一定擇到.....

無謂比人欺壓... 早一個星期同佢訂都無房... 下次肯定唔會再去....
點做野....!

沒有一種活動像 Fxxk those hot chicks 般, 讓我感覺這樣激動, 思想如此起伏. 亦余心之所善兮雖九死其猶未悔.

This is Anfield ! 這裡便是晏菲路 ! You'll Never Fxxk Alone !

引用:
海哥,都玩了几十年了,有就多玩的,冇只好少玩的。鬼叫我地穷。。系时候收多个LB了。。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-2-27 09:36 發表

海哥,都玩了几十年了,有就多玩的,冇只好少玩的。鬼叫我地穷。。系时候收多个LB了。。。
JACK 哥一边话穷一边又计划多收个LB。。。

引用:
原帖由 jetspermman 於 2012-2-27 00:12 發表

下次閒日我地一齊玩, 我去開既地方都係 3 6 9 ...
酒水 400 - 500 左右... 媽咪招呼好好...
女係無常平咁多, 但如果 5 - 6 個人去... 一定擇到.....

無謂比人欺壓... 早一個星期同佢訂都無房... 下次肯定 ...
好呀。。哈哈笑加到800散餐就吴系甘好玩啦。。。

引用:
原帖由 冰河 於 2012-2-26 20:01 發表
原來這幾天台灣因228事件放假幾天,所以CP差不多所有KTV和酒店都full了,星期三晚開始已沒房了!
寻晚礼拜日都仲系爆到七彩。。处处吴够女。。D妈咪八九点都仲催D女女返工。。。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-2-26 02:36 發表

唉...果然我都去得到哈哈笑..就不再笑哈哈嘞....
无得笑啦。。散餐都加到800啦。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-2-25 17:52 發表
以前肥妹果組個老母曉曉教D囡,對D客閹得就閹、騙得就騙 ...
我咪比拒地阉左咯。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-2-25 16:03 發表

常平既NC有個四眼經理我夠膽擔保佢唔會訂房放 ...
系咪话左吹又吴吹呢。。。耿系要告狗拒啦。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-2-25 15:33 發表

有我个酒鬼係度..點會係低消...上星期我仲比多八舊水佢買枝黑牌.. ...
不如柴爷牺牲色相。。沟左 呢个真真。。插到拒叫苦连天。。帮我地出翻淡气啦。。。 。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-2-25 14:56 發表
與其有感,何不感恩?

年輕時去NC,都把自己裝扮 ,曾幾何時,NC 變成燒烤場式馬檻,甚至就地正法

我們享受了多年的價亷物美,是該感恩

NC 不是普通人消費的地方 ...
感恩就一定啦。。其实一直都感谢个天对我甘好。。我都对D女女好好既。。有比多无比少甘啦。。人心肉做嘛。。。

相關搜索目錄: 燒烤場

引用:
原帖由 markLee 於 2012-2-25 11:47 發表
嘩 !有無搞x錯,早一個星期同媽咪訂都臨時甩底話無房 !!   
其實d媽咪點諗野既呢,為熟客得罪d新客。唯一解釋真係唔憂做囉,呀媽係咁,唔怪得d女會對d客咁差。因為由上到下都唔志在。
加價都預左架啦,但d訂 ...
其实我地吴系新客。。妈咪在半记时我地经常同拒订房。。拒亦知道我地玩开一个场一个礼拜会去几次的。。想拒真系有苦衷吧。。。

好象去CP玩的人越来越多,女女的价钱越来越高,要订KTV房都难,要找别的地方玩了。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-2-27 10:34 發表

其实我地吴系新客。。妈咪在半记时我地经常同拒订房。。拒亦知道我地玩开一个场一个礼拜会去几次的。。想拒真系有苦衷吧。。。
咁就可能真係上星期超多人,佢唔夠人搶房,無晒計!!

引用:
原帖由 AINY 於 2012-2-26 07:34 PM 發表

佢既苦衷就係張我地一星期前訂既房比咗个大客...我記得初头是訂星期五,

佢話巳經無房..星期六仲有一間..我地話好,佢就寫咗系個日記簿度,

仲話..記住星期六日毫...唔好去咗第二間呀!!! 我屌...

K兄話齋..信佢一成,雙目失明....錯不了...

104 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。