推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

港漫討論區

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2014-6-3 11:29 發表

唔理邊個係南哥個仔,但從打鬥技巧來睇,福建仔同阿健仔肯定鶭筑旍過,九成九係臥底!
如果真係咁簡單, 咁牛佬D編劇水平就真係低得好緊要! 好心搵過個編劇番黎啦!
怒插柒頭主編, 假借反盜版之名, 梗推網上訂購, 連死忠粉絲都要過一棟!

古惑仔 卷1717 -【世纪大講數 IV】

1。  一如 0既 往, 一個字:「好X悶!」
2。 本來講數都唔想屹牛佬咁多,D杯陣用把扇,乜唔係用筷子咩,聽都未聽過。破陣又唔唸詩,都唔知佢識唔識!用水杯唔用茶杯? 又冇托盤? 點埋檯?正白痴仔!
3.  但係,致命傷係陳耀同古惑倫都係舊電池,東英同洪興點解會俾佢地擔正主角?
4。八爺只係死個心復, 古惑仔喎,攪到死老豆咁,通唔通呀?
5。八爺就俾條绳攔住,爛仔南就唔洗,好大細超喎!
6。一人一句,個主持人都失左控,點為之世紀大講數呀?
7。講緊數呀,毛啦啦又會有會個啤酒樽, 你估周星馳牙?  認真D啦,牛佬!
8。古惑仔加料唔係加古惑?講波?講馬?炒股? 咁唔怪得TVB MAY姐煮乜野都要落雞汁啦! 事9旦旦嘛!

相關搜索目錄: 電池 啤酒
怒插柒頭主編, 假借反盜版之名, 梗推網上訂購, 連死忠粉絲都要過一棟!

http://hkm.appledaily.com/detail.php?guid=52718018&category_guid=6996647&category=instant&issue=20140723

風雲明年1月24日揭曉結局,作者馬榮成率先製造「驚喜」,預告或破天荒不出版結局篇,明年將最後一期畫稿在灣仔動漫基地展覽九日,但讀者須儲起12期《天下畫集》附送的印花免費入場,若已錯過之前期數的可到動漫電玩節補購。馬榮成盼忠實讀者將結局留在心裡,而非儲在書櫃或手機裡。

相關搜索目錄: 手機

或許會成為火影吧,應該快要完結
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 -20 文不對題 2014-7-25 00:14
  • 冰河 威望 -20 文不對題 2014-7-25 00:14
  • 冰河 金錢 -20 文不對題 2014-7-25 00:14

引用:
原帖由 冰河 於 2014-7-23 22:48 發表
http://hkm.appledaily.com/detail.php?guid=52718018&category_guid=6996647&category=instant&issue=20140723

風雲明年1月24日揭曉結局,作者馬榮成率先製造「驚喜」,預告或破天荒不出版結局篇,明年將最後一期 ...
我都想知到時係展覽度點樣present個結局出來。
同埋咁做即係焗人買曬之前個11本,剪爛本書垠茼L花出來先得,影響本書的收藏價值!

相關搜索目錄: 收藏
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

哎~~~~~~~~~~~~港漫版居然每天入來討論~~~~~~~~~~~~~~~~~~難道沒人看港漫嗎?

睇鷐C橋本新書 《機甲猿神》故事都幾好!
不過冇髐j公司的名牌效應,銷量唔多樂觀!

話時話,到底大渡老闆係邊個?一次用咁多資深主筆同出咁多書,都好進取喔!

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2014-8-21 16:58 發表
睇鷐C橋本新書 《機甲猿神》故事都幾好!
不過冇髐j公司的名牌效應,銷量唔多樂觀!

話時話,到底大渡老闆係邊個?一次用咁多資深主筆同出咁多書,都好進取喔!
唔知
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 -20 惡意灌水 2014-8-27 20:52
  • 冰河 威望 -20 惡意灌水 2014-8-27 20:52
  • 冰河 金錢 -20 惡意灌水 2014-8-27 20:52

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。