推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

飯堂一夜

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-3-4 20:41 發表
果晚飯堂真得,有95% 係中下班馬,有5% Very charming.

18組個老母帶左個不脂不粉既 ... 睇下都心跳

Freakly speaking, 帶俾肥七果個有 1米7,平台300 實是可攻可守,波路 ...
那個1米七的確是比較高班,當晚真的是選不出手,但因為當時以經是快9點了。而我又要12點衝關,所以只好放棄!

以為星期六還可以在"有錢佬"可以有得吃。但見在"有錢佬"客多囡少。好似街市搶野一樣。所以也沒有選。和蜘蛛仔在二樓看花街百態!雞蟲混轉!

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-3-5 13:53 發表

那個1米七的確是比較高班,當晚真的是選不出手,但因為當時以經是快9點了。而我又要12點衝關,所以只好放棄!

以為星期六還可以在"有錢佬"可以有得吃。但見在"有錢佬"客多囡少。好似街市搶野一樣。所以也沒有 ...
唔輪係呀嘛,連蜘蛛仔都冇出手??!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-3-4 20:41 發表
果晚飯堂真得,有95% 係中下班馬,有5% Very charming.

18組個老母帶左個不脂不粉既 ... 睇下都心跳

Freakly speaking, 帶俾肥七果個有 1米7,平台300 實是可攻可守,波路 ...
甘係咪飯堂變番ok呢?...
仲有無囡囡坐butterfly枱?.......

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-3-5 13:53 發表

以為星期六還可以在"有錢佬"可以有得吃。但見在"有錢佬"客多囡少。好似街市搶野一樣。所以也沒有 ...
有钱老女女质素却是差。。以后少D去。。。

引用:
原帖由 def_lo 於 2012-3-5 14:13 發表
唔輪係呀嘛,連蜘蛛仔都冇出手??!!
蜘蛛仔有留了他的廣東妹!如果不是留了女,他也不會叫我們去有錢佬!

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-3-5 14:17 發表

甘係咪飯堂變番ok呢?...
仲有無囡囡坐butterfly枱?.......
星期五晚我們到都已經8點多了。我見的就無什麼好野哪!但我見的不能作準。因為太晚了!

飯堂的囡怎會不做 butterfly 呢!這是市場定律。當囡囡供不麼求時,就自然會一貨兩,三賣的喇!

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-3-5 15:31 發表

蜘蛛仔有留了他的廣東妹!如果不是留了女,他也不會叫我們去有錢佬!
原來佢留左個最佳性伴, 我仲等緊佢報告!!!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-4 11:30 PM 發表

有钱老女女质素却是差。。以后少D去。。。
去番哈哈笑啦...尋晚見都係3,6,9...2,5,8多...

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-5 16:21 發表

去番哈哈笑啦...尋晚見都係3,6,9...2,5,8多...
啊。。吴系话369都加为3810咩。。。369就去呀。。。甘多新货。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-5 02:11 AM 發表

啊。。吴系话369都加为3810咩。。。369就去呀。。。甘多新货。。
8舊應该很难做的....

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-5 17:16 發表

8舊應该很难做的....h:" />
系咪减翻价呢。。定系有369同3810.。??。。8 旧就真系要搵鬼吊啦。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-5 17:28 發表

系咪减翻价呢。。定系有369同3810.。??。。8 旧就真系要搵鬼吊啦。。
最近罗湖一个常去的加到4,12,15。 哎,唯有玩少D。  

引用:
原帖由 shuailaotou 於 2012-3-5 17:55 發表

玩下369就算啦。。甘贵就吴会去啦。。

引用:
原帖由 shuailaotou 於 2012-3-5 17:55 發表

很多羅湖大場早已行 5 - 10 - 15了

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-3-5 15:34 發表

星期五晚我們到都已經8點多了。我見的就無什麼好野哪!但我見的不能作準。因為太晚了!

飯堂的囡怎會不做 butterfly 呢!這是市場定律。當囡囡供不麼求時,就自然會一貨兩,三賣的喇!
事關...飯堂...蝴蝶枱,放飛機...先搞到有d師兄唔再去.....
以為果度...有所攺善添....

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-3-5 18:32 發表

事關...飯堂...蝴蝶枱,放飛機...先搞到有d師兄唔再去.....
以為果度...有所攺善添....
有錢佬又話囡唔靚,哈哈笑 又加價 ...

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-5 10:46 發表

哇。。饭盒眼帘下都可以偷鸡仲咀埋。。。  。。真要向师兄学习啦。。。
海哥,我要更正,佢唔係我飲盒,佢真係我女友黎ga!

飯盒和女朋友如果有分別,那就是一個要俾錢一個講感情,那有什麼筍野就只可以忍 ...
不可以亂性,盡快將呢個人既資料交俾我,或者三狼

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-3-5 06:50 AM 發表
飯盒和女朋友如果有分別,那就是一個要俾錢一個講感情,那有什麼筍野就只可以忍 ...
不可以亂性,盡快將呢個人既資料交俾我,或者三狼  
明晚有二狼..但海狼己"身陷囹圄"...

柴狼先行多謝TT大佬..."孔融讓梨"

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2012-3-5 20:40 發表 海哥,我要更正,佢唔係我飲盒,佢真係我女友黎ga!
啊。。对不起。。我们在这里都把东西搞混了。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-5 22:09 發表 明晚有二狼..但海狼己"身陷囹圄"... 柴狼先行多謝TT大佬..."孔融讓梨"
明晚依TT要求不带大大。。。。。'

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-5 22:09 發表

明晚有二狼..但海狼己"身陷囹圄"...

柴狼先行多謝TT大佬..."孔融讓梨"
何解海狼會束手就擒?

我諗Miss Small 前世一定係隻好烏龜

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-5 02:28 AM 發表

新女源源不絕...大把2,5,8..尋晚我齋坐就專登找一个300...

要真空坐枱...就手D...

好羨慕,但也快假釋假了,可以出來,見大家一面
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。