推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

所謂飯堂

引用:
原帖由 cason1988 於 2012-3-12 14:53 發表
区欠亚新政策,一人放飞机,成组姐妹罚款哦
呢招确系绝, 吾被客人吊死,都被姐妹插死。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-12 11:39 發表

女女串台最常用借口:“姐妹饮醉左过去看看她”。。。就是你女女的借口。。
有D女好坦白,“隔离房有熟客, 我去应酬一下就番来“ 呢D重好,一般15分钟就番。

引用:
原帖由 Jester 於 2012-3-12 11:27 發表

哎,如果準時6點開始揀到最滿意嘅一件就唔駛成晚囉囉孿諗重有無好野喇
依家真系扒多过鱼翅,真系要看运气。 一般星期一/二会好D,少D客争食。

引用:
原帖由 shuailaotou 於 2012-3-12 07:05 發表

去左成个钟先番来果D,多数都系。  所以去超过20分钟,就叫DJ刮她番来。
所以有相熟媽咪可能會好D,起碼捉得住一個人去投訴下,詐下型,睇下可以換到D咩

引用:
原帖由 shuailaotou 於 2012-3-12 15:07 發表

呢招确系绝, 吾被客人吊死,都被姐妹插死。
我想应该难以执行, 一组女女大组的有几十人, 一个被罚全组被罚。。比人吊到塌皮赚埋几旧水都吴够陪被姐妹害的罚款。。!!不如无好做啦。。。

引用:
原帖由 shuailaotou 於 2012-3-12 15:10 發表

有D女好坦白,“隔离房有熟客, 我去应酬一下就番来“ 呢D重好,一般15分钟就番。
呢种去打个招呼就会很快回来。。可以理解。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-12 11:19 發表

你不如出一本"飯堂囡囡大全"將所有囡囡技倆(包括比你扑過,或未扑),

一一描繪...等眾救國兄弟..知己知彼..百战百胜...
肯定上「十大好書」!

引用:
原帖由 Jester 於 2012-3-12 15:29 發表

所以有相熟媽咪可能會好D,起碼捉得住一個人去投訴下,詐下型,睇下可以換到D咩
黑店既妈咪系安排女女去串台多提成的。。你投诉妈咪拒地只会诈傻扮懵。笑你傻仔。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-12 11:55 發表

柴爷对柴爷饭堂更了如指掌。。由经理, 妈咪到女女到DJ随便讲下我地就获益良多啦。。
你兩大巨頭合篇咪得囉
當年金庸寫天龍八步都搵倪匡寫左d啦

引用:
原帖由 AINY 於 2012-3-12 07:52 發表

黑店既妈咪系安排女女去串台多提成的。。你投诉妈咪拒地只会诈傻扮懵。笑你傻仔。。
好很黑暗呀

引用:
原帖由 Jester 於 2012-3-12 15:29 發表

咪最多送你半打啤酒

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-3-12 15:55 發表

你兩大巨頭合篇咪得囉
當年金庸寫天龍八步都搵倪匡寫左d啦
柴爷就系巨头。。

引用:
原帖由 Jester 於 2012-3-12 15:55 發表

好很黑暗呀
吴系点稱得上黑店。。。不过我地几个人就惯左啦。。同D妈咪也熟。。帮拒地多坐条女女就当比面算啦。。

飯堂都有唔少美好回憶....
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-3-12 16:31 發表
的确系吴少。。我都遇过好多好女女。。。

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-3-12 16:31 發表
之所以以前曾经是我们的饭堂,当然是有好野喇!只是现在是"劣币驱逐良币"!

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-3-12 16:50 發表

之所以以前曾经是我们的饭堂,当然是有好野喇!只是现在是"劣币驱逐良币"!

場面仍是飯堂好,四眼芬也老實

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-3-12 17:57 發表

場面來講...飯堂尚有少少睇頭.....而又未被聯合國攻占....

回復 23# 的帖子

应该系3月开始呱,我都系听一个成日去的ching讲的

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-3-12 17:57 發表

老實不客氣?

講埋最尾果Part。。。
5. 散場帶條女一齊食宵夜佢都好乖巧,雖然無同佢系K房玩足一晚,但都好似玩到好熟,又除我手鍊帶上自己手,又跳上我背要我孭佢番酒店,好CUTE。唔記得開波前定開波後佢話過一句「一陣要走」,我都無理佢,只系隨口一句話我想佢留低。搞野過程都好正常,反應大,特別鐘意我捽佢陰核 ,咁我米系咁捽到佢要生要死先入囉。但瞓醒就出事喇,我沖哂涼諗住第二Q,佢就話要走,我話咁算囉我就比一Q嘅錢,佢話800公價都唔夠喇,我話公價就留低搞多次。佢支支吾吾又唔夠膽大聲駁我,我無理佢放底800系枱面自己著衫,我仲話你問媽咪丫,過夜就等於2Q,佢作打電話狀,但應該無打,唔系就系打唔通,總之無講野。庵庵尋尋又話就算乜都無做總之留過夜公價都系1000,我話咩道理?我琴晚叫你唔好走你可以走架,既然留低就代表2Q。就咁樣,我地和平分手,出到酒店佢向左走,我向右走,佢欠我應該比嘅一Q,我就欠佢應該比嘅剩嘅200。 攬住瞓咗一晚,唔知算5算賺。
6. 題外話結束:番到SZ,諗緊點樣用埋呢200佢好呢,就去了間曾經去過嘅邪骨,好耐無去呢間點知呢間竟然變咗莞式玩法,聽講哈哈笑飛BRA已經學莞式,原來呢間邪骨都莞式可以全開放式互巢,點知呢個BG又系鐘意我捽佢陰核,唔通我指功特別好? 就系咁,我就用埋應該早就留底嘅$200大元

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-3-12 02:57 AM 發表

K兄几時想去飯堂..唔該預埋我...

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

我都好少出動, 但系為左兄弟... 都要衝關一次了..
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

"但瞓醒就出事喇,我沖哂涼諗住第二Q,佢就話要走,我話咁算囉我就比一Q嘅錢,佢話800公價都唔夠喇,我話公價就留低搞多次。佢支支吾吾又唔夠膽大聲駁我,我無理佢放底800系枱面自己著衫,我仲話你問媽咪丫,過夜就等於2Q,佢作打電話狀,但應該無打,唔系就系打唔通,總之無講野。庵庵尋尋又話就算乜都無做總之留過夜公價都系1000,我話咩道理?我琴晚叫你唔好走你可以走架,既然留低就代表2Q。就咁樣,我地和平分手,出到酒店佢向左走,我向右走,佢欠我應該比嘅一Q,我就欠佢應該比嘅剩嘅200。"

最扫兴的事就是明明要做2Q可是女女最后只肯给1Q,幸亏CHing坚持只给1Q的钱!

引用:
原帖由 Jester 於 2012-3-12 23:28 發表
講埋最尾果Part。。。
5. 散場帶條女一齊食宵夜佢都好乖巧,雖然無同佢系K房玩足一晚,但都好似玩到好熟,又除我手鍊帶上自己手,又跳上我背要我孭佢番酒店,好CUTE。唔記得開波前定開波後佢話過一句「一陣要 ...
这个女女也真奇怪,明明第1Q跟Jester CHing做得爽爽,怎么睡醒后又不做第2Q呢?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。